20.05. Казуальний стиль королів, золото і rivets

1873 р.
Я не думаю, Shob Levis хотів бути дуже відомим. Не дозволяв пройти те, що Сан-Франциско в цей час може мати дуже гідний Gesheft. І коли всі вантажі з тканинами та іншими нішами габердашів промивають на корені навіть перед входом в порт, молодий Леві сідає на думку. У Нью-Йоркі приніс всі види виробництва; брати мали текстильну торгівлю. Після всього продажу було не так багато варіантів, тому що тільки вітрила була доступна. Це намети або штани. Тому що штани з іншого матеріалу.
«Другі штани для людей, які прийшли до миття золота – те, що потрібно в шафі», - думав Леві. І з цією правильною думкою він мав в результаті більше, ніж всі ті, хто занурився в Каліфорнії на горах і потоках з Ситом і Колтами (помиття було навіть половина роботи.
Що б це було, перша партія пішла в $1.46 штани. Не так багато, я розповім вам. У доларі є масштаб значення. Зрозуміло, це дуже приблизний, тому що ціни різних товарів мають різне нерівномірно. Але $1 в 1850 дорівнює $28.3 сьогодні, що дає нам $ 41.3 для штанів. Я шкода, але не два пені.
Спостереження за такою гіпою, німбл Леві зрозуміли, що він не хотів повернутися до східного берега США і побудував фірму «Levi Strauss & Co» з Сан-Франциско. Одяг для всіх, хто хоче.
Правда, за день народження джинси у вигляді, яку ми зараз, він на замовлення, щоб мати 20 травня 1873 року. Для цього випадку не існує сенсу, без заклепок, джинси люблять не зовсім джинси, а в день патент був видано для цього випадку. Хоча, немає, трохи пізніше - в 1886 році, вони додали шкіряну етикетку.
Від вітрилах, до речі, штани припинили майже відразу (в 1853 р. навесні відбувся експеримент, а восени вони вже були зроблені з джинсу. м'який матеріал, приємніше. вони зробили це в Німсе, де з'явилася назва)
Найцікавіше, що до середини 20 століття ніхто не увійшов до цього ринку. Ми вітрили без конкурентів. І на 1/6 землі колишнього єдиного і невидимого стану, еру ідолатри навіть сталася, так як її інтерпретували в офіційних виписок громадян Комуністичних та Комсомольських. Вони не зупинилися від витягування цих штанів і видуваючи їх. Ну, з ідолом, звичайно, занадто багато, але потім, їх ціна від рук джентльменів Фарцовського було про щомісячну заробітну плату радянських громадян (180-220 рублів), тому правда. І в магазинах, якщо з'явився «розрив» цього виробу, то черги були побудовані абсолютно фантастичними.
Ну, ви знаєте, що зараз. Зручні, різні, різні ...

Категории

Смотрите также

Новое и интересное