Сванеті золото

Сьогодні, з чудовим сваном ім. Емо, ми пішли мити золотом. Так, так само, як і до річки, і мило до золота!

Уявіть грузинського, середнього віку чоловіка, який живе в сільському господарстві. Той факт, що він Svan не має значення, Svans, вони в основному однакові Грузини, як і всі інші Грузини. В цілому малювати портретом його, на основі образів ви вже знаєте, взятих з оповідань, телебачення, газет і просто від життя. Уявіть собі? Звичайно виявився таким барвистим дідом, з товстою бороди, бровами, обличчям в зморшок, і так далі. Тепер уявіть свою назву Emo!
Я можу легко уявити цю назву серед деяких японських, але що б грузинський з такою назвою?
Коли я сказав, що Emo забере мене вранці, і ми будемо мити золото, я був більш вражений ім'ям, ніж золото тема. Я, безумовно, погодився.

р.

Це історія золота. Тут виповнилося і багато людей. За час, коли країна, то й досі СРСР, була закріплена Сталіном. У селі ще одна стара людина, яка запам'ятовує ті часи, але не могла говорити йому. В цілому, як завжди, ніхто не сказав нічого, тому що це було давно, але що сталося це факт. Найімовірніше, в Інтернеті ви можете знайти докладну історію цих місць, і що сталося тут з золотом. Про те, що Сталін залишив світ. Іноземці, вже в наші дні спробували закріпити щось, але це не вийшло, некомерційне. Золото в цих землях небагато, працює і коштує набагато більше. Я підозрю, що вони працювали під Сталіном, бо вони потрібні гроші, але тому що вони не мають золота. Я можу бути неправильним, хоча.
Тепер золото миє кілька сімей. Це їх додаткова робота і важливо відзначити. Весна і весь літній прохід по полях, квасолею, кукурудзи, картоплі вирощують тут... Лоти великої рогатої худоби, і нам потрібні сіні. Ведуться роботи. Але вже в листопаді, коли немає нічого зробити в полях, ви можете виїхати до річки і мити золото. Емо говорить, що в ромашки '90s, тільки золото вдалося витримати. Але навіть зараз золото для них додаткових заробітків.

Вам може бути цікаво, як мені, як це золото приїжджає і скільки це коштує? Він простий, є покупець, він купує його. Ціна золота також дуже міцна, все залежить від конкретного покупця, і, можливо, від того, чи буде нагородження серед піску або тільки золотистого піску. Золота не розтоплюється, як виявлена і надана.
Я повинен був прийнятий до найпорожнього місця, я просто впевнений в ньому. Я не збираюся показати будь-яку рибу, і я б. Але навіть на спеціально викопаному березі можна знайти золото, щоб жити. Не схожа на нові Грузини, але не вегетаційно на 300 lari ($200).

1 Я зустрілася з Емо наприкінці ранку. Не варто чути рано, річка в тіні, і це ще холодно. Починайте в 11 годину, можливо пізніше, залежить від настрою. Перше, що я запитав не золото, але ім'я. Я почув кілька варіацій. Я не привезти їх, тому що деякі навіть охолоджувачі. Одне з них зрозуміло, що його оригінальне ім’я було скорочене до Емо. Цікавість була і ми проходимо по полях і масштабах до річки.

2 на шляху старої людини знову зустрілися з двома биками. Ми зустрілися на перший день, коли я героїчно піднявся невеликим пагорбом і майже скинув там. Він визнав мене, ми обмінялися кількома словами і кожен пішов про власний бізнес. Золто отримав більше і більше уваги від мене і Емо.

3 хв Але спочатку я мав подивитися на будинок Емо. Я не знаю, чому я їсти яблука, повні тут і насолоджуватися природою. Про мене блоки в загальній темі - перейдіть, заберіть кілька і рос. Всі вони смачні, і є кілька сортів. Я думаю, що це ще одна причина, чому це було багато років, яблука дуже корисні, і вони настільки рясні. Вечірній місяць з яблук.
2025508

4 000 р. Я пам'ятав місяць, aha ... Прогулянка по саду, а за парканом була знайдена однакова зола, в якій вони роблять цей навігаційний напій. бабуся diligently smeared глиняні проміжки і є про запалити полум'я під величезною ватою.
,

5 хв На шляху ми познайомимося, згідно з Емо, шикарна яблуня, і це не гріх, так як він говорить, щоб скористатися ним.
Мирно змащувати поруч корови швидко втекти, пара яблук впав на траву і було миттєво зіткнено.

6 хв До сходу до річки Емо розповідає про те, що було багато копання у старі дні. Також існують сліди циток і штучних водних каналів. Він сказав мені, що тут були багато відвідувачів, росіяни, спати в своїх будинках, стільки як 20 людей.

7 хв Ми приєднаємось до брата Емо, старшого брата. Вони працюють разом. Витягніть з кущів дерев'яний трюб, який бачив види і всі аксесуари до нього, пара лопаток, ганчірок і дошку з перехрещами.
р.

8 000 р. Дизайн вже дуже пухкий, і вимагає певного вишуканості. Ось цвях, є бити, і все працює.

10 хв На струмці встановлена готова гумка, щоб вода проходить через неї і таким чином промивається скеля. Принцип простий, золото важче, і він осідає внизу кори, і якщо він зміщений водою, він опускається в кінці, де дошка з брусками кріпиться під яким ламки лежать.

11 Перед початком роботи Emo каже, що завжди промені.

12 хв Після закінчення молитви починається робота. Емо занурює отвір, він хоче потрапити на шар, в якому, за ним, є золото. Отвор викопують біля каменю, і він пояснює, що пісок найчастіше зустрічається тут. Його брат ходить далі уздовж берега і починає робити пластинчасті камені.

14 мар Спочатку я не розумію, чому він був надягаючи камені в відрі. До початку процесу очищення їх від піску. Пісок очищається в відро для подальшого миття, камені літають в воду.

15 хв Як заливається відро, всі вміст заливають в кашу проточної води.

16 Як рибалки, предки мають свої історії та легенди. Я думаю, що ви розумієте, що Murad показує?

17 Емо, означають, копає і занурює отвір, кажучи, що він незабаром досягне землі, яке можна мити.

18 в той час як Emo зайнятий, Muradou прагне почати миття, і він приймає відро і збирає скеля там.

19 Миття ...

20 І все ще...

21 мар Але потім Емо сказав, що можна було мити, а перші порції скеля росли в жолоб.

22 мар Побачимо щось. У хлопчиків є око на цьому випадку. Я ніколи не бачив нічого. До речі, коли сонце, золото легше виявити, але в цей день не було достатньо, і чоловіки практично не бачать нічого, збираючи піском. Але в даний момент це було дуже великим. Емо зробив таке обличчя, якби був бар золота, що плавиться.
р.

23 мар Не можна побачити все тут, тільки після миття піску. Важкий золото, в теорії, поселений першим і мовчальниками тут.

24 мар Триває на іншу годину. Чоловіки по черзі копають отвір і кидають пісок в жолоб. Поки один коп, інший або очищає рубля на різак. Процес може зайняти більше, але Emo каже, що він повинен йти додому найближчим часом, дивитися дитину, всі інші будуть залишити.

починається 25 розбирання конструкції. Уважний, повільний. По-перше, вони знімають жолоб так, щоб вода перестала протікати через неї. Потім вийняти внутрішню дошку. Краги з піском в сковороді і промивають жолоб так, щоб не втратили зерна піску.

26 мар Руки ретельно промивають, а золото в основному відкладаються на них.

27 мар Миття решти піску.

29 мар І ось невеликий нагет, той, чия блискавка чоловічої пилки.

30 Для ваги.

31 мар Це стає набагато цікавіше в таборі предків. І без перерви Emo продовжує мити пісок. Нарешті повідомляє про результат. Ви можете побачити кілька зерен золота в піску.
925998

32. Все золото, знайдене «збите» в бейкеру і воли!

Емо і я про те, щоб залишити, Мурада знаходиться в золоті щітки і він залишається мити золотом.

дементєвський

Категории

Смотрите также

Новое и интересное