Африканський Gold Fever (25 фото)

Автор пішов до Малі, щоб стріляти цікавий матеріал і показати нам, як люди живуть там.
Країна виробляє нещодавнє, але розсмоктування пива, тому органи влади дають можливість кожному міняти золото.
Якщо ви хочете їсти, ви хочете їсти.
Золото виробляється багато - до 50 тонн на рік, це третій показник серед африканських країн.
Тепер я можу сказати мені, як важко це для вас на роботі :

Він має металевий детектор. Він шукає місця, де є метал, де можна копати неглибоку шахту.

Африканський Gold Fever (25 фото) Р

Метел був знайдений, і вони збираються відразу. Це Африканський Клондайк.

18435725

Кожен очікує, щоб знайти великий нуггет - це сталося більше ніж раз. Тоді ви можете купити будинок і не працювати для відпочинку вашого життя. Сонце мрії.

Хтось незадоволений, вони нічого не знаходять. Цей "мінер" вигорає в отвір, викопаний в землі. «Народна штампа для металу».

Видобуток золота – це робота кожного. Принесіть моторний насос, ви платите за нього кілька мішків землі з золотом. А ви не можете нічого іншого - сидіти в місцевому барі, пити шатне пиво і дивитися європейський футбол на супутнику. Тут кожен дивує футбол на супутнику і сниться з пошуку нагородження розмір голови. Ви можете зробити нічого і просто дивитися футбол. Ісламісти, які хочуть незалежності для Тауарегів, тільки дратівні, вони заважають пити пиво і дивитися футбол. З радістю повідомляємо, що французи тимчасово окуповані країни. Але для французьких, це натяг - всі аеропорти Франції тепер мають військові чоловіки з кулеметами. Малійські золоті норки не доглядають. Головне не заважати шукати золото.

Африканський Gold Fever (25 фото) р.

Середній золотий шукач заробляє до $150 на місяць. Це багато для Малі. Ну, це, багато, з точки зору придбання електроенергії, багато чого більше, ніж будь-який фрезерний заробляє на заводі в Челябінську. Або торговець на ринку Челябінськ. У будь-якому випадку він багатий дует місцевих стандартів.

Половина дня прокидання кела і «мін» готовий.

Золота тут лежить майже на поверхні і навіть лази Малян, сниться пивом і футболом на телевізорі, знаходиться сила, щоб забрати землю келем.

Намагайтеся краще, Стаханов. Подумайте, що я не знаю, що розмір футбольного м'яча і перейдіть у пиво.

Сумки фаршировані землею, в якому золото потім відмивається.

Тінці теж не сидять в домашніх умовах і вони ходять до річки, щоб мити золото. Для цього вони мають пластикові відро і половинки сушених місцевих динів, як гарбузи.

Діти сидять в домашніх умовах чекають виростити і піти копати золото, пити пиво і дивитися PSG грати St Etienne.

Тітка миють золото.

Це власник місцевого супермаркету. вона не миється золотом, тому вона так сумна.

1951-1886

Хлопці принесли застібки для своїх "мінних"

Місцевий ринок.

Ці жорсткі хлопці в барі є золоті покупці. Ви бачите, над там, вони роблять те, що Malian любить робити - пити пиво і дивитися футбол. Вони купують золото з нор.

Один з місцевих дилерів обмінюється золотом за гроші. Є черга золотих копачів для нього. Чому ні Джек Лондон? Тільки обличчя засмаглюють.

Це Малійське золото.

Фото: RIA Новости / Валерій Мельников

Джерело: Drugoi.livejournal.com