358
Історія скрипаля і Браткова, що відбувався в радянських часів
Від автора:
На площині я поговорив сусіда на вікно.
Тендітна, кучерява, названа Олександром, професійною скрипкою. Ми зустрілися з Санкт-Петербургом, Олександр народився і виріс там, і жив там протягом п'яти років.
Згадував про пригнічення дев’ятих і Саша:
Зима, пізно вночі, мій тато і я їзда в трамваї, взяв мене до «музика» і я був вісім років. Небагато людей, п'ять або десять, для всього перевезення.
Судденно, реальна бригада, шість осіб, муки на зупинці, з якоїсь причини я пам'ятаю номер. Злий, очевидно, що щось відбулося там, можливо, вони пішли від копсів. У будь-якому випадку, вони не подорожують в трамваях. Всі багатокаліберні - від двометрових, до малих, але при появі реальних бійців. Зламати носи і вуха.
В цілому, за фахом, спортсменами, а по позиціям.
Одягненався так красиво, що око не може відповісти: костюми, фірмові хрести, про ланцюги, як правило, німі. Які ланцюги? Кожна з таких курток коштує стільки ж, скільки коштує весь трамвай.
Вони нудьгують, обговорювали щось, а пасажири натискали на стільці, їх голови не повернулися і зусилля думки привертали трамваю швидше до їх зупинки.
Тут один з бров ненав'язливо копчений.
Хтось дідусь зі свого сидіння, не дивлячись на спинці, подрібнити, щось схоже: «Не курців на трамваях. й
У зв’язку з тим, що люди лякалися і запрошують голосно:
- Хто? Хто просто збитий щось?
Відповідність тьмяної тиші.
Продовжити брат:
до Якщо хтось хоче сказати щось, ви повинні відповісти на це. Готовий боротися? Покажіть мені. Ні? Зніміть тихо і зніміть вікно.
Природно, аудиторія була абсолютно тихою і притискала голову в плечі, це добре, що хоча б дідусь не віддавав, хто не був байдужим.
Судденно, мій батько, мій платний інтелектуальний батько, сто і шістдесят сантиметрів заввишки і п'ятдесят кілограмів, кондитерський інженер, збиваючи мене, "Сашка, сидіти тут, тримати скрипку."
Я відчайдушний, сорок-річний батько, який ніколи не воював у своєму житті, отримав і, жахів, пішов на задню частину майданчика, де муки були сміятися і куріння.
Він проходив одну руку міцно в його кулак, і я міг бачити ідеально, як його пальці були тремті, і я собі майже загинув боятися для нього.
Папа прийшла до них і сказав голосно, намагаючись приховати трембл в голосі:
до Ви не можете курити на трамвайці! Будь ласка, поставте сигарети!
На жаль, один з них сказав:
- Ну ви не можете, ви не можете, ви сказали, що ми чули.
Не кожен день ви зустрічаєте когось зі сталевими кульками.
З віконцем з'явився сигарет.
Я не сидю ще, побігся з справою і стояв на мій тато. На голову і сказав він,
- скрипка, ви не знаєте, як охолодити ваш тато, ви можете пишатися ним.
Припинили трамваї на перетині, бригада відкрив двері і приступили на вулицю.
Я пішов, і я провів всю подорож, намагаючись зрозуміти, що були ці сталеві кульки, і що вони були для? Моя дад посміхнулася і ходила з теми.
Кредит: grubas
: рибакі.net
Завантаження Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Найгірші фото дівчат, які не повинні бути онлайн
Парентальна любов розбиває записи на суму ніжності та догляду