Стівен і Табітха

Король Хорорів, Стівен Король, має сапфірове весілля сьогодні! Неприємно 45 років тому він одружений Tabitha Spruce. Протягом багатьох років вона пішла через багато: підтримуючи чоловіка в той час, коли він нічого не отримав, але відхилення від видавців, особисто витягував перші сторінки роману «Carrie» з трави може і вимушений король закінчити книгу, допомагав Стівену позбутися від алкогольної та наркоманії, не відступив від нього, коли він був примушений після того, як він потрапив на машину влітку 1999 року. Тож не дивно, що він присвячував 2003 р. премію за внесок у національну літературу.

У 2013 році король написав короткий автобіографічний оповідання, кільце, про ті дні назад в 1971.

"Рінг"

Одного пізнього вечора влітку 1970 року я перевернув до своєї сторони і попросив дівчину лежачи поруч зі мною, якщо вона хотіла одружитися.

"Ми будемо говорити про це вранці, - сказала вона. - Я повинен спати зараз.

Вранці вона сказала, що одружився не був гарною ідеєю, і по суті, вона була поганою ідеєю, але вона все одно погодилася. Вона була правою: вона була погана ідея. Молодий жінка, Tabitha Spruce, ще не завершила навчання. Я закінчив, але я не можу отримати роботу в якості вчителя. Я працюю в промисловій пральні, заробляючи зарплату трохи вище, ніжність. Ми мали студентський кредит, не заощаджуючи і не вимагаючи. У мене було дві пари нижньої білизни, дві пари джинсів, пара взуття та проблеми пиття. Ми зберігаємо це на увазі, коли ми встановлюємо дату: 2 січня 1971 р.

Ця осінь ми дошкільлися автобусом з Старого міста Таббі в Бангор, де був розташований відомий ювелірний магазин Дазе. Ми попросили найдешевший набір двох весільних кілець, які було на продаж. З чудовою професійною посміхлією, яка не мала краплі знесеності, продавець показав нам пару тонких $15 золоті смуги. Я зробив свій гаманець, який потім закріпив брелок-ланцюжок до джинсів, і оплачується їм. На автобусі по дорозі додому я сказав: "Я буду залишити зелену позначку на пальцях."

Таббі, завжди баркінг на її мові, відповів, "Я сподіваюся, що ми проводимо їх досить довго, щоб дізнатися."

Через десять тижнів або так, ми надягаємо ці кільця на одному пальцях. Я був занадто великим для мене - Я запозичила його від мого майбутнього брата-в-право - і мій краватка була горда Джеррі Гарсія. Моя нова дружина була одягнена в блакитний брючний костюм, через кілька місяців до подачі в якості нареченого нареченого нареченого. Вона була чудова і страшна до смерті. Ми поїхали на весільний прийом (туна сендвічі і соди) на моєму автомобілі, старіння Buick з запальною коробкою передач. Я завжди доторкнувся до кільця на пальці лівої руки.

Через кілька років - три? п'ять? - в той час як Таббі було миття посуду, її кільце висить її пальцем і впав в зливний отвір. Я витягував сливу пробку, намагаючись його знайти, але в темному я знайшов тільки шпильку. Кільце пішов. У той час я можу купити новий, більш елегантний, але він ще заповнився гіркими сльозами при втраті першого реального кільця. Це не вартість восьми доларів, це безцінно.

Доброго дня. Я написав естселери і зробив мільйони доларів. Але я ніколи не взяв, що дешеве кільце з моєї лівої руки з дня моєї дружини, з її голінням губи і руки і блискучі очі, покласти його на. Я знаю, що це звучить як пісня країни. Але буває так часто в житті. Кільце служить нагадуванням про те, як ми проживали потім: крихітна трикімнатна квартира, слабо функціонують плиту і галасливий холодильник, облицювальні плити, будинок з зимовими опадами, шум на вулиці вночі і постер над раковиною говорить: Мій друг, ми не маємо сили зліва. Кільце змушує нас думати про майбутнє, пам'ятайте, що ми були (більш нічого) і що ми були (чортаючи хороші хлопці). Не забудьте про те, що ціна речі і її значення не обов'язково однакова.

Це було 42 роки, і ще немає зеленого сліду.