Стівен Сігал в Беслане

Я не міг вірити вуха, коли я почув, що я збираю фотографії в найближчі кілька годин.
Протягом свого дитинства він дивився фільми за участю цього американського актора з захопленням. Стівен Сігал завжди був від Schwartz, Stallone, Van Damme та інших винищувачів. Його спокій, що в рухах, що в голосі, зачаровує ... Боротьба була безглуздою. Він майже ніколи не постраждав у своїх фільмах, завжди відігравав сильні люди, які борються з кінцем за справедливість і безпеку своїх близьких. Я ніколи не думав, що я бачив його в реальному житті, але...

29 фото + 3 відео звідси

Стівен Сігал в Беслане

На шляху до Беслан, я знімав Стівена, відступаючи з літака, гойдалки руки з нами, посміхаючи, я запитаю його питання, кажучи, що його вентилятор, зйомку знімків в шкарпетці проти ... але, знову, «Бу».
Ми не пішли в аеропорт, а призначення візиту американського актора не на всіх свічках. Він прийшов до нас в складі делегації з'їздів на честь пам'яті тих, хто загинув в «Бесланську трагедію» на День дитини (або, можливо, цей день не має нічого спільного з ним).

По-перше, американська делегація очолювала Дереву Сорроу, проводячи вінок з глибокими зборами з американського народу.

Поставляючи вінок на Дереві Сорроу, американці висловили свої думки про Беслан.

Стівен Сігал в Беслане

Після виступів «худі» делегатів настали на кладовище.

141748

4. У

695483

американці ніколи не бачили так багато дітей, які зіткнулися з надгробками...

Стівен Сігал в Беслане

6. Жнівень

Стівен Сігал в Беслане

Морський лущився коліном перед муками тотиєвів. У вересні 2004 р. бойовики загинули шість осіб з цієї родини.

Стівен Сігал в Беслане

8. У

Стівен Сігал в Беслане

9. Навігація

5184929

Стівен ще раз лікував голову і піднявся перед пам'ятником загиблих рятувальників і спеціальних сил.

Стівен Сігал в Беслане р.

11.

Стівен Сігал в Беслане

На пам'ятнику також прокладені квіти.

Стівен Сігал в Беслане

Після виходу на кладовище Сігал продовжував шукати дитячі могили.

Стівен Сігал в Беслане

Несподівано для нас, він не розгадав свої емоції, відвертався і кричав.

Стівен Сігал в Беслане

У хвилину він був у звичній формі.

Стівен Сігал в Беслане

Далі, за програмою візиту з’їзду, в уряді було офіційне Питання запрошували, чому трагедія сталася в Беслані, яка була блювоти і так далі. Американський апологізований для відвідування Осеції так пізно, вони навіть не усвідомлювали повний масштаб, що сталося в 2004 році. Ми плануємо зміцнити співпрацю між нашими країнами в боротьбі з тероризмом.

Стівен Сігал в Беслане

На шляху від уряду Стівен Сігал відповів деякі питання журналіста прес-служби.

Стівен Сігал в Беслане

Після того, як ми пішли до Beslan School No1, щоб американці могли бачити місце, яке вже чули.

Стівен Сігал в Беслане

19.00 р.

1437797

20.

Стівен Сігал в Беслане

американці були шоковані, вони не вірили, що цей невеликий тренажер може підходити більше тисяч людей.

Стівен Сігал в Беслане

22.

Стівен Сігал в Беслане Габаритний зображення

Один з членів Морської команди вказував актора на фотографії спеціальних сил і Стівена без зцілення пішов у свій напрямок, щоб викласти квіти і пам'ятати загиблих солдатів. Герой багатьох бойовиків, людина, яка неодноразово відіграла воїна, який врятував життя інших людей, ризикуючи себе, смерть цих людей викликає особливий біль.

Стівен Сігал в Беслане

24.

Стівен Сігал в Беслане

25.

Стівен Сігал в Беслане

26.

Стівен Сігал в Беслане

На подвір’ї школи Стефана, група молодих дітей чекала, три з яких проходили гуртожиток у 2004 році. Стівен назвав їх йому, захопивши їх, і запитав кілька питань.

Стівен Сігал в Беслане

Стівен: «Якщо я можу допомогти вам, просто скажеш!» Хлопці були втілені сказати, що вони були океї. До речі, вони роблять jiu-jitsu, і Seagal сподобалося.

996184

З’їзди вже пізно на площині, але Стівен не відмовляється від хлопців взяти на себе групу фото для пам’яті.

Стівен Сігал в Беслане

Джерело: