Ramzan Kadyrov запросив Стівена Сігала відвідати

Американський актор Стівен Сігал мусить відвідати Чечня. Президент і актор має багато спільного.

Сьогодні відомий американський кінорежисер, кінопродюсер, сценарист, режисер і бойовий майстер (7 dan aikido) Стівен Сігал прийшов до нашої республіки. Він запросив гостя на проживання. Про нас Я можу переглянути свої фільми, які я дійсно люблю. Нобільність, сила волі, чеченці - властивості, характерні для чеченців, часто зустрічаються в героїв Сігалу. Так, ви можете сказати, що він майже Чечен! ?

«Хлопці зустрілися з Стівеном Сігалом. Але Адам якось не може вірити, що це дійсно герой з багатьох фільмів. Вони погодилися, що Стівен покаже принаймні кілька хитрощів.

Ramzan Kadyrov запросив Стівена Сігала відвідати р.

«Так само сьогодні для нашого гостя Стівена Сігала провів екскурсію на проживання міста. Вони показали зоопарк. Нор я можу показати атрибути нашої архітектури Вайнах – чеченські вежі! Після того, як екскурсія, азан (замовлення про молитву) звучав, і після молитви ми вирішили повечеряти в природі. До нас приєдналися гості Чечена з Європи, під керівництвом Тимур Дугазаєв і Руслана Чагаєва.

1297625

«Стефен Сігал – це не тільки хороший актор і бійець, але й кеан-конкурс мистецтва. Сьогодні в Грозному, наші ансамблі Вайнах і Нохохо виступали на національному Чеченському танці. Після виконання Стівен прийняв, що він ніколи не бачив нічого більш красивого і того, що він був справжнім вентилятором Чечена Лезденка. Ми вболівальники фільмів Стівена Сігала, і він виявляє, що він фанат наших національних танців! Ми духовно збагачили Стефана в Чечні. Крім того, настільки, що актор (до речі, він також співак, який не знає) висловив бажання і пообіцяв цього року виконувати в Грозному з сольним концертом. Про нас

Стівен Сігал є справжнім фахівцем у навчанні спеціальних сил і операцій, досвідченим інструктором, який має показники успішних спеціальних операцій. Він хотів побачити роботу Чеченської поліції. На навчальному майданчику в Тсенторой, солдати Ахмата Кадирова Регімент, Юг Батталіон, УВО Регімент, 141-й Кадиров Регімент, SOBR та інші підрозділи показали, як діяти в антитерористичних операціях. Зйомки, вивільнення хости, бомбардування, ліквідація терористів. Давайте мені розповісти вам секрет, Стівен Сігал чітко хотів, щоб зробити деякі дії з нашими бійцями в провідних ролях. Але ми не можемо дати їм набір - вони оберігають кордони нашої Батьківщини! Ехо Москви

Джерело: www.ridus.ru