Король жахів.

ЗАМОВИТИ

21 вересня король Хорор Стівена Король був 66 років. Він був одружений з коледжу, має три дітей, два онуки, і власноруч три будинки. Він сплачує податки і заохочує інших американських Це всі відомі факти. Але є маловідомих, хто зробив Стівен Король, який він - жива легенда Американської літератури, один з найвідоміших письменників Америки.

14 зображень і текст звідти

І почула історію, що батько Стівена Царя таємничо зникла, коли хлопчик був двом і братом Давидом чотири. Я пішов за сигарети і ніколи не повернувся назад. Він був тільки дорослим, що брати дізналися, що батько мав ще одну сім'ю з чотирма дітьми і жив біля свого старого будинку. По дорозі Давид не брат Стівена, він був прийнятий два роки до народження письменника. Але Стівен Король не згадує його.
Стівен був хворим хлопчиком. Одним з найяскравіших дитячих вражень є отит, який письменник загинув у першому класі (в віці п'яти) і біль від пірсингу вушника, який йому довелося пережити під час трьох процедур. «Мій крі стоїть в вухах», - написав він, майже п'ятдесят років після Під час одного з серйозних хвороб, шестирічному Стівену вирішив переписати коміку з віджимом, просто з бодром. Це де почалася літературна робота.

"Мій крі все ще стоїть в вухах", - написав він, майже п'ятдесят років після

3. У Першим читачем царя був його мама (навчився той, хто підказав йому писати свої історії). Коли він приніс свої чотири шматки свого, вона сплачувала хлопчика 25 сантиметрів. «Це мій перший долар заробив,» пише Стівен Король. Свою підтримку та віру в своїх синах допоміг йому пізніше.

4. У В кінці ниток в Америці опубліковано дитячий журнал "Смішні монстри кіноланду". Його редактор, Forrest J. Ackerman, є літературним агентом і науком. Цей журнал був улюбленим читанням Стівена.

5. Умань Пізніше Форрест почав публікувати ще один журнал, «Космнаут», до якого хлопчик відправив свою першу історію. Історія ніколи не була опублікована, і Стівен Король сміливо забули про це. Але через двадцять років відомий письменник мав зіткнутися з його дитячою історією - він підписав його вперше. Forrest J. Ackerman, які всі ці роки зберігають цю невагому роботу.

Перший випуск журналу "Смішні монстри кіноландії", 1958 рік

6. У 1962 році Дайв і Стівен Кінгі опублікували домашню газету «Дав гірард», яка прочитала по всьому місту Дерхема. Спочатку хлопці виготовили принти на гетографі, а потім придбали растровий друк. Трохи пізніше він був на цьому географі, який Стівен друкував першу книгу, на кришці якого було «роборобство Стівена Короля» – це безкоштовний реконструкція одного з улюблених фільмів жахів під назвою «edgarposh».

7. Про нас Стівен Король зустрів дружину в коледжі. Після трьох років шлюбу вже мали три діти. Щоб годувати їх, письменник повинен працювати в пральню. У цей час він написав "Ніч Шифт" і "Симчаси Вони приходять назад" - вночі і під час обідних канікул. Стівен Кінг говорить про написання, «У роботі письменника стільки робити, щоб змітити підлогу як з міфічними моментами інсайтів. й

«Публікація письменника має багато спільного з проковтуванням підлоги як з міфічними моментами інсайтів. й

8. У Прорив від полум'я був роман Керрі (1974), який король вперше кинув у трахеші. Процедури були знайдені і збережені дружиною Табітою, вона також змусила письменника закінчити роман. А потім «Фурі», «Довга прогулянка» і «Дівчинець» вже були написані.

р.

9. Навігація Стівен Кінг не схожий на Керрі. За його словами, він не розуміє головний характер і не вірить в деякі символи. Права на цей роман продано його літературним агентом до Книги Сигнета на чотири сотні тисяч доларів. Ці гроші допомогли родині письменника уникнути бідності.

Перша редакція Керрі, 1974

10. У роботах Короля можна часто зустріти аналогії з власною біографії. Роман «Місерія» (1987 р.), в якому аномалійна медсестра проводить полонений письменник (пристосування фільму цього роману є однією з найбільш успішних адаптацій короля, з неімітованими Katie Bates, які отримали премію «Оскар» і «Золоті глобус» за свою роль в цьому фільмі), він написав про себе в непроникності до алкоголю і наркотиків.

11. "Томінокери" (1987 р.) - аналоговий роман, крі для допомоги. Голоси в голові письменника, володіючи нею та невидимими відчужними майстрами розуму. Король жартував, що він вже п'яний так багато, що він не міг пам'ятати про Куджо (1981), роман про св. Бернарда, який половив раби. З кінця 80-х років письменник не п'є краплі спирту.

Katie Bates як божевільна медсестра.
Один з найрізноманітніших зйомок фільму «Місня», 1990

12. У 1999 році життя Стівена Кінга було скорочено в автомобільній аварії. Швидше за те, що він сам не потрапив в аварію, він потрапив в ван ван, що летять на швидкості розриву, за колесо якого не зовсім нормальний водій імені Брайана Сміт. На момент нещасного випадку він досягається заднім сидінням, щоб відштовхувати його Rottweiler від м'ясного холодильника. Він повернувся до нормального життя, хоча спочатку ніхто не вірив в такий оптимістичний результат, особливо лікар, який вперше оглянув письменника після аварії. Найцікавіше, що сам Брайан Сміт є символом, що надходить на сторінки Короля, які втікають на реальність, щоб піти з творцем.

«Чи не сказав, що люди, які думали, що він потрапив до «литого оленя» до тих пір, поки він побачив кров’яні окуляри переднього сидіння, розірвав мене, як я спробував отримати шлях Сміту. й

Назва собаки була булетом. (Smith має ще один Rottweiler в домашніх умовах називається The Gun.) Сміт перетворив і спробував відштовхувати головку Bullet від охолоджувача, в той час він поїхав в кришку і вдарив мене без повороту. Він сказав своїм знайомим, що він подумав, що він потрапив до «литого оленя» до тих пір, поки він побачила кров’яні окуляри на передній сидіннях – вони розірвали мене, коли я спробував вийти з шляху Сміт.

13.00 р. Король, який відомий шанувальником рок-музики, відігравав ритм-гітара надовго в рок-групі Rock Bottom Remainers, що складається з тільки письменників. Крім того, група не тільки зібралася в гаражі одного з його членів, але виступали концерти, були вболівальники і навіть привели до певного доходу. На додаток до музики, письменники обговорили свої літературні здобутки та ідеї - таке універсальне творче об’єднання.

р.

14. У багатьох роботах Короля є «граніки» До звичайного читача людина, яка, безсумнівно, існує в реальності, для якого Стівен Кінг написав і пише в цей день. Герої однієї роботи, випадково згадуються в іншому, об'єднуючи різні цикли і сюжетні лінії, єдність місця і часу - всі ці особливості написання роблять свої книги єдиною роботою - довжина життя людини імені Стефана Короля.

р.

Джерело: