Для щасливого шлюбу багато чоловіків не вистачає лише однієї якості.

1990Р. 2199Р.

Неважливо, як смарт і сильний чоловік поруч з жінкою, вона завжди хоче бути зрозумілою і прийнята. Після того, як людина, яка приїжджає до тебе, легше будувати гармонійні та щасливі стосунки.

Веб-сайт разомПсихології вирішили зрозуміти, чому деякі пари керують пошуком компромісів, а інші кварелі над кожним трюфелем.

Група вчених з Університету Вашингтона на чолі з Джоном Готтманом провела довгострокове дослідження родинних відносин на прикладі 130 пар. Вони переглядали їх на 6 років з весілля. Пари, в яких чоловіки зустрілися з дружиною.

Уявіть шлюбну пара: Лорен і Стівен. Слова Стефан погоджується, що рівноправність є запорукою щасливого і тривалого шлюбу, але його дії показують протилежність.

Стівен: Мої друзі і я збираюся риболовля. Ми виїжджаємо в ніч.

Лорен: Але мої друзі приходять завтра. Ви обіцяєте допомогти з очищенням. Ви забули? Чи можна виїхати завтра вранці?

Стівен: Ви забули про риболовлі! Я не можу залишити завтра. Ми залишаємо за собою кілька годин.

Люба Лорен. Вона дзвонить Стефану Селянську і летить з кімнати. Стівен відчуває депресований, він заливає віскі і перетворюється на футбол. Лорен повертається, але Стівен ігнорує її. Лорен починає крісел. Стівен каже, що він повинен потрапити в гараж і листя. Такі кварелі сповнені взаємозаповідомлень, тому важко знайти основну причину. Але одне зрозуміло: Стівен не хоче робити концесії.

У шлюбі виникають скарги, побури небезпечних, взаємокритиків. Але якщо дружини не намагаються врегулювати конфлікт, але тільки ненавидіти його, відповідаючи один одному негативно, шлюб під загрозою. За словами Джона Гетмана, 65% чоловіків тільки погіршують конфлікт під час аргументу.

Відповідність Стівена припускає, що він не чує претензій Лорена. А замість того, як він бере оборонну позицію і відповідає: Як забути про плани? Критикалізм, оборонна поведінка, невідповідність, нерегерПідпишіться, що чоловік не хоче робити концесії.

Звісно, для шлюбу, щоб бути щасливим, як люди повинні працювати над відносинами. Але більшість дружин. Вони можуть бути сердитися з чоловіками або невідповідними, але вони дозволяють своїм чоловікам впливати на їх рішення і приймати їх думки і почуття врахувати. Але чоловіки рідко відгукуються таким же чином. В результаті ймовірність розлучення в парах, де чоловік не готовий поділитися силою з дружиною, збільшує до 81%.

Все починається в дитинстві. Коли хлопчики Вони грають один з одним. Вони зосереджені на виграші та не піклуються про інших гравців.й Якщо порушить коліно, інші не звертають уваги. По-іншому, гра йде на.

Для дівчат, емоції є першочерговим пріоритетом. Якщо одна дівчина говорить, "Я не друзів з вами," гра припиняє. Дівчата відновлюють гру після того, як вони роблять. Дівчата грають краще для сімейного життя, ніж хлопці грають.

Звісно, є жінки, які погано суперечать соціальним нюансам, і чоловіки, які не відчувають досвіду інших. Однак в середньому лише 35% чоловіків розвивалися емоційний інтелект.

Чоловіки.які не мають емоційного інтелекту, Вони відмовляються віддавати в своїх дружинах. Вони бояться втратити силу. В результаті Жінки також відмовляються від знайомства з чоловіками.

Людина з розвиненим емоційним інтелектом, навпаки, вважає почуттям дружини, бо він цінує і поважає її. Коли дружина повинна говорити, він відключає футбол і слухає її. Він обирає "ми" замість "І." Він навчається розуміти внутрішній світ своєї дружини, захоплюючи її і показує повагу того, що він відповідає. Його задоволеність сексом, відносинами і життям в цілому буде набагато вище, ніж людина з низьким емоційним інтелектом. Його дружина буде глибоко прикріплена до нього.

Він також стане кращим батьком, адже він не боїться почуттів, він навчить дітей поважати власні та інші емоції.

• Поговоріть про свої емоції.: "Я чекаю," "Я так щасливий," "Чи можеш відхилити".
  • Повідомлення. і свята емоція: "Що ти щасливий, коли ти робимо." . . ?
  • Зверніть увагу. емоціями людей навколо вас.
  • Не боятися показати з емоціяй Якщо ви хочете. Лога.
Джерело психологій
Фото в попередній перегляд відео

Дивитися також.
Як поліпшити відносини всього за 60 секунд
Журналіст дізнався більше 500 мільйонів і зробив цікавий висновок про своїх сімей

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/zhurnalist-izuchil-izuchil-bolee-500-millionerov-i-sdelal-interesnyj-vyvod-ob-ih-semyah-1407065/