Це те, що американці, британські та індійські звуки люблять росіяни! Прикраса гумору!
Bashny.Net
Гарік Харламов, Гарік Мартиросян і Андрій Скорокогод відіграли досить смішну і знайому ситуацію для кожного російськомовного громадянина, коли він зустрічає звучання англійської мови іноземців.
На візиті до американського радіоведуча Джорджа МакАльєстера прийшов англійський музичний продюсер Майк Скофілд. У той же час радіостудія також відвідала його протеґе, молодий індійський музичний талант, який має великі надії на успішну музичну кар’єру. Єдина проблема полягає в тому, що ні з них не може зрозуміти інші. Причиною цього є застрахований бар’єр акценту.
Кожен скаржав про виловлену і неаритну мову американців, але англійський виробник, ймовірно, говорив занадто тісно з виростаючим зіркою Індії - його розмова просто неможливо зрозуміти! Ведучий вже стався... Він досягає ліміту, коли він відповідає індійському співачку. Його ім'я є невидимимим, тому McAllister вирішив просто зателефонувати йому Джиммі. Але це не все, Росія викликає студію! Ім'я Владислава Захаровича Скоробогатко. Він працює як англійський вчитель, і ви не можете розповісти про розмову! George McAllister є просто помочився. Це питання, хто знає англійську мову? Без пляшки або кваліфікованого перекладача не обійтися тут. Зімбабве приїжджає до студії завтра. Я можу уявити, що це буде зробити! Досягнення цього толерантного радіоведуча може бути тільки загиблим. . й
Я торкнувшись сміхом, яка знайома ситуація! Ці познайомі жителі комедії клубу з почуттям гумору, як завжди, все добре! Я не зроблю! Поділіться цим неймовірно смішним відео з друзями.
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8