Будкопост

Коли собака була невеликою, він жив вдома. Приносивши до кінця свого руйнівного і сором'язливого характеру, він був приведений до лазні в середині зими і через кілька місяців після того, як потреба в кабіні стала очевидною.
Так само, як Євген, він навчався ринку пропозицій і був вражений цінами, в зв'язку з яким було прийнято рішення зробити кабіну самостійно.
Здійснено будівництво 2,5 днів і багато пива.
Хороша річ була без травм (крім дрібних плінтусів) і спеціальних фінансових ін'єкцій - кабіна була побудована з того, що було під рукою :-

24182918

З тих пір було так зване число палети, які я отримав 8 років тому безкоштовно, було прийнято рішення побудувати їх.
Дошки зламалися з каркасу і забивають знову, щільно. Всередині каркаса вкладено поліетилен і пінопласт п'ять, зліва від утеплення фасаду будинку.
Залишки шпону пішли на підлозі.

675117

Стіни витіснялися з внутрішньої сторони OSB (всі кліпи були скошені з родича), а ззовні на довгих сторонах волокно (не було достатньо, так тільки на довгих).

р.

13894

За деякий час я спробував заміряти собаку на з'їздах з рулеткою, щоб все було науково.
Після того, як він був литий від голови до пальця, розтоплений і подряпиний, майже втратив його рулетку, він сплітає на цьому випадку і зробив вхідний отвір «за очей».

Група підтримки:-

81391734

дах був знімний, але він був дуже важким в кінці тому, що він використовувався ДСП.

Клей занурюється так, щоб конденсат, який утворюється під металевими потоками.

Покрівельний ящик і педімент.

Профіль зверху. Я не дівчиню, я був у барі занадто ;-

Пальто збивається на своєрідну терасу і переднього краю ящика стоїть на ній, а спинка на дерев'яних кубиках.
Стенд готовий, собака святкує варення :-

174289