397
Правда між собакою і кошеня
Собачка була старою. Навіть за людськими стандартами, кількість років він жив дуже твердий, для собаки ця фігура здавалася просто нестерпним.
Але собака продовжує жити, хоча кожен день стає більш важко прогулятися, дихання стала більш складною.
Він провів більшу частину дня, лежачи на своєму маті в великій кімнаті. Вранці, коли дорослі збираються працювати, і дочка власника відійшло до школи, собака була взята поза її бабусям, але собака не сподобалося ходити з нею. Він чекав на ім’я Лени (ім’я власника) повернутися з школи і взяти його на двір.
Собака була дуже молодий, коли маленька істота з'явилася в будинку, відразу ж переключила всю увагу на себе. Пізніше собака дізналася, що істота була дитиною, дівчина. З тих пір вони ходили разом. Перший Лена був виведений в колясці, після чого маленька людина почала приймати перші кроки, тримаючи на собаку колор, пізніше вони почали ходити разом, і бой до бульйону, які ризикують відірвати маленьку господиню!
Дуже багато часу... Лена виросла, хлопчики, які колись затягували її поросят, стали молодими чоловіками, які шукають гарну дівчину, поруч з якою велика собака повільно.
Він особливо дивився в вечірній прогулянці. Улітку він хотів дивитися сонце приховувати за сірими ящиками багатоповерхових будинків і вечірньої прохолоди замінює денну спеку. Взимку собака довго може захопитися чорною, як ніби від м'якого оксамиту, небо, на якому хтось розкинувся різнобарвним блиском зірок. Яким був старий собака мислення, чому він зважився так голосно? Хто знає. . й
Тепер вона була осінньою, вікно було вже темним і зануренням тихого, нудного дощу. Собака разом з Леною ходила звичний маршрут, коли вухо чутливої собаки половила незвичайне звучання. Звук був дуже слабким і якось порушується. Собачка дивилася на Lena - дівчина не помітила звук. Потім собака швидко, так як допускається його важке тіло, подрібнюється в товщі кущів, намагаючись знайти... Що? Не знаю. У своєму довгому житті він ніколи не чув такого звуку. Він твердо чув Лену, викликав його лякати. Він шукав і знайшов. Невелика мокра помпа розсіяна крихітна рожева рот в німій кришці. Кошеня. Незвичайний сірий кошеня, який тільки на тиждень тому бачив цей світ вперше, був хором від мотузки, затягнутої навколо шиї. Його передні ніжки безпомилково захопили повітря, а спинка лапи ледь досягла землі.
Собака з одним рухом потужних щелеп кинула філія, на якій підвішена кошеня. Він впав в вологу траву, навіть не намагаючись отримати вгору. Акуратно, щоб не подрібнити невелике тіло, собака приймала його шкірою і переніс її до Лени.
до Що таке клаптя ви на ... - Лена почала і злетіла. Швидко озочений, підібрав невеликий тремтячий блиск. Я спробував видалити носок, але вологий трос не давав.
- Головна! - Лена зустрінеться і, не чекаючи собаки, побігли до входу.
Збереглося кошеня. За три дні кладемо в шар, не відреагуючи на сковороду. Тільки вичавлена однозначно при великому ведмедя чоловіка з дивним прізвиком «Ветерінарі» виготовлені ін'єкції з тонкою довгою голкою. Четвертий день, побачивши шприц, кошеня кинуться під диваном, що викликало сильний відродження серед людей. І через тиждень, непристойна і абсолютно здорова кішка дитина, що покривається навколо квартири. Помірно холіган і неслухняний. Але, як тільки собака розірвав трохи або принаймні, подивився на неприпустимо, кошеня відразу стала моделлю неслухняності.
З кожним днем собака стає слабким. Як подарувати шматочок мого життя на порятунку кошеня. Одного разу собака не могла виходити з ліжка. Ветеринар ще називають, він досліджував собаку і поширив руки. Поговорили про те, що на протязі довгого часу, Лена крилася спокійно. Потім скляний ранг, ветеринар почав підходити до собаки, приховавши руки за спину. Він раптом припинив, якби стіна виросла перед ним.
Але це було трохи сірого кошеня. Зробивши свою спину і підняв його хвоста, він захопив перший раз у своєму житті, відкидаючи щось незрозуміле, але дуже страшне від собаки. Кошеня дуже боїться чоловіка з шприцом. Але щось зробило його підхопити від собаки. й
Оксамитовий оксамитовий вигляд на очах кота. Він пішов, перевертався до Лени:
до Він не дасть мені. Візьміть кошеня. . й
- Ноп.
«Лена» проголосила господиню, «не катування собаки? й
- Ноп. Нехай це буде так. Немає пострілів. й
Ветеринарний виглядав на кошені, потім на кричу Лену, знову в кошеня. І зліва. Люди пішли працювати, квартира була порожньою. На кухні, звісно, заспокійливих і збиваючи щось стругане.
Собака була зануренням на підстилі, поставивши величезну голову на лапах і покривала очі. Але я не зробив. Він послухав дихання кошеня, що недбалий, комфортно сидить на боці. Він послухав і спробував зрозуміти, як цей маленький слабкий тварина вдалося відійти від великої і сильної людини.
А кошеня вівся, і він мріяв, що собака знову була в небезпекі, але він знову і знову поїхав від ворога. І до тих пір, як він навколо, ніхто не завадить свого друга.
Автор: Сергій Уткін
Попередній перегляд: Anne Geier
через 500px.com/photo/110415957/friendship-by-anne-geier
Є підозра, що рудоволосі не є дійсно людиною. І втекти з казки землі.
5 Крихітні будинки, які є більше затишних ніж великі котеджі