Собака Марат

У кінці 70-х рр. у с. Молдавська ССР виникла історія дотику. Дівчинка приніс додому цуценя, яка виглядає як хтось кинув з автомобіля. Продовжити читання під kata. Я, вісім-річний боб, звичайно, був непривабливий! О, мій Бог, він був настільки гарним, хутряний м'яч з короткими, потужними ніжками і двома бісерними очима.

Я бачу цуценя, поки він почав боротися назад і збивати, то мій тато взяв Марат від мене, пояснив, що він все ще був дитиною, тому він необхідний мир і повний сон. Дад придумав ідею цуценя Марат. Я не знаю, чому Марат. Навіть папа - сказав, що Марат неодмінно зросте вовк - величезний собака, справжній захисник і охоронець.

Волкодава з Марат, однак, не відпрацювала, але він досить сильно заковтнув собаку. Через рік, в цьому пухнастому увальні, не можна було розпізнати скековий стрибок, що Пап приніс додому.

Ми були дуже друзі з Маратом. Мій батько часто пішов на рейси, моя мама була в школі з ранку до ночі, я повернулася з занять, відчував собаку, і ми загубили з ним зараз в поле, потім в річці – ванн, ran як палець. Марат любив мене дуже багато, але він любив мій батько самі. Якщо я був Марат рівною, подругою, відродив його батько як лідер. Собака завжди чекала свого таду, щоб повернутися назад, він, ймовірно, знав, коли він приїжджає.

Не було мобільних телефонів в той час, тому мій дад не міг сказати мені, коли він буде додому, але мій мама завжди почав збиратися на столі, коли Марат, раптом кинути гру з мене, заморожувати на гнітці, стараючись на дорозі. Вже кілька годин на нашій вузькій вулиці, піднімаючи хмари пилу, приводять величезний дад фургон, гальмівні гальма і зупинка біля переднього саду.

У той же час Марат кинувся на двері водія і розморожує на підлозі, з погано стриманим захопленням чекає власника з'являтися. І коли з'явився власник, собака не заспокоїлася. Марат клацнув батька від голови до того, щоб вижити і заспокоїти тільки тоді, коли мама і тато вийшли з дому з відро теплої води.

Марат не знайшов місця для себе з ранку. Він лойдований (попередньо лоітний) навколо двору, з часом він кладав в тіні санвузлів, потім раптом зламався з свого місця, вибігався з воріт, різко подивився на дорогу, але не чекаючи звичного обтяження вантажівки, він зважився жорсткий, практично гуманний, і зважився під сливами. Увечері він не був. Ні, ні мій мама приділяв будь-яку увагу, кинувшись від санвузлів до воріт, і прокочував гучно. Ми не змогли з'ясувати, що сталося, мама навіть приймала Марат. Але він не хворий, він просто занурився.

Вже майже в ніч на мотоцикл прибув р-ну, а з ним - жирний дядько, режисера батька конвої. Я не залишила. В кінці жировий дядько сказав, що з'явилася страшна аварія біля Тирасполя - вантажівка Дад перевернулася, Дад помер.

Три з нас були мене, мати і Марат. Моя мама була в школі весь день, і я не міг жити додому. Я розумію, і не засудила його - тут все нагадав мене про мій батько, все зроблено своїми руками: висадив наші сливи, він подбав про виноградник, він зламав квітники, він побудував альтанку. Марат і я не запустився або отримую всіх. Собачка була жахливо довгою - він відстежував, колись густе волосся сходження на тканини, а в очах був величезний, величезний жир.

Марат і я пішов на кладовище майже кожен день, доставляючи квіти в Дад і сісти біля могильника, доки він почав гасити. Так було два роки, і третя мати приніс нам Петро. Вона сказала, що вона і Петра люблять один одного, і він буде жити з нами зараз. Петро лікував мене добре, купив ляльки і цукерки, але я соромлю його. Моя мама сказав, що Петра був відхилений, що я не хочу назвати його Дад. І як я можу назвати Пітера, коли мій реальний і дорогий батько лежав на кладовищі і я пішов до могили щодня? Марат не визнав Петро за себе, крім того, він розсмоктував. Якщо Петро заливається каша або марату суп в чашу, собака не доторкнулася їжі. Петро був сердечником, мій мама був нервом, і Марат і я тримав один одного. "Sing" - що мій мама сказав про мене і Марат.

Тоді речі пішли дуже погано - Петро отримав курчат. Моя мама не розуміла, вона сказала курчатам. Що допомогти, якщо вони руйнували всі клумби, розташовані папою... Марат переносить ці пороги на місяць або два, а потім не може стояти його - заплутана пара. Що відбулося? Петро пішов божевільним. Але найгірша частина полягає в тому, що його мама забрав свою сторону. Два з них вирішили приїхати Марат.

Я сказав, що я буду йти з собакою, але ніхто не буде слухати. Що я можу зробити в одинадцяти років? Марат викинув з воріт. Він відразу розумів все і не просить повернутися - гордо відійшов, звідки очі виглядали. Я тільки повернувся один раз. Я був чудесним, якщо я був з ним або ні.

Я зустрілася з матір'ю і з Петром. Як я можу залишити маму? Особливо коли вона чекала дитину...
Марат прощав мене мій призер. Ми зустрілися в с., він кинув його хвостик, але ніхто не лікує з рук. Він жив твердий, голодний. Хороші люди подають собаку, але ви не будете в'ялені алмами - Марат повністю оновлюється.

Часом, як і раніше, ми пішли на могилу з ним, але навіть на кладовищі собака спробувала залишитися від мене - вони кажуть, що я не засудити вас, Аня, звичайно, але колишня дружба між нами зараз не може бути. Наш садівник, з іншого боку, ходив Марат. Здавалося б, що він навіть не прогулявся по вулиці, або з гордості, або не торкнувшись спогадами про щасливі дні.

Але один день собака з'явилася в нашому дворі. Де він прийшов, я не розумію, як він стрибнув з землі. Це був серпень вночі. Петро був зануренням в ручку з курчатами, матір'ю і купила під сливами в кашлі маленької Андріїки, мого брата. Мати загортають дитину в рушник і приймали додому, щоб годувати і покласти на ліжко.

Ось де Марат прийшов. Він виглядав жахливим - вовна вішується в таттерах, худі сторони в рифах, очі поливають. Але він явно не прийшов, не торкався і не запитав назад. Побачивши підхід матері з дитиною в руках, собака лежачи на кроках троянда, смородно підібрали свої віялки і порося. Я ніколи не чув Марат у будь-якому з себе. Моя мама заморожує страху, і я спробував заспокоїти собаку вниз: «Марат, Маратік». Привіт, мед. Нехай ми пройдемо, будь ласка, малюкові потрібно їсти і спати. й

Я спробував його вихованця, але він кинув і майже витягував пальці. Я виправив, Петро виїхав до шуму з паличкою в руках. Наклейка не вражається на Марат - він сідає, розбризнув і розірвав гучність і голосніше. "Звідси тут, собака!" - Петро вигорнув палицю на Марат.

Здавалося мені, що він хотів кинути його в голову собаки, і я вішала в руках Петра: «Не даруй!»
На даний момент заземлення шуок. Всередині будинку щось тріснута і санк, скло впав в рамки. Будинок нахилився таким чином, щоб передні двері вийшли на петлі - Марат ледь встигав відмовлятися.

У Румунії з’явилася велика проблема. Наш будинок довгий час перебудував. Але це не проблема. У будинку з'явилась неприємність, якщо мама і Андрійка. З підземного тремора розтріскуються стіни, згорнуті стелі, одна з балок подрібнила дитячу ребра.

Коли кварка індукована ірмоіль підбився трохи, я кинувся шукати марат. Мама і Петро готові прийняти собаку назад - після того, як він врятував нашу сім'ю від страшного граната. Але Марат не знайшов - як він впав в землю. Він виконав останній обов’язок сім’ї улюбленого майстра і зникнув.

Я ніколи не зустрівся з ним знову, ніхто не сівалки побачили собаку. Дякую, Марат! Щодня я думаю про вас і мій собака, який виглядає так само, як ви, також названий Марат пам'яті вас.

Джерело: goodnewsanimal.ru