Ньюфаундленд - собака-компаньон (80 фото)

Довгий час хочу розповісти Яповця про цю дивовижну породу собак, вірних супутників людини і просто дивних істот. Це мій перший вибір, тому будь ласка, не курка занадто важко, хоча конструктивна критика вітається (якщо ви можете розповісти мені, як це зробити краще). Деякі динамічні кадри не є топом досконалості в умовах «технічної» якості, я знаю. Але для всіх, хто бачив їх, приніс гарну посмішку і позитивний настрій. Ось чому я кладу їх в колекцію.

Всі фотографії були взяті особисто мною, в інших словах – авторські права, належать до мене, sirech – SMSha.

Головна Великий вибір, 80 фото, будь ласка, ласка, як людина, яка не розривається. У коментарі до останнього фото я додатково подарую голу коментарю.

Так, Ньюфундланд. У декількох словах це велика, розумна, добра і вкрай доброзичлива собака. Історія походження породи можна шукати в інтернеті, важливо не стільки історії, але той факт, що порода була виведена виключно для взаємодії з людьми в складних природних умовах (допомагаючи рибалок острова Ньюфундланд) - собака повинна бути міцною, розумною, супутником, не боятися поганої погоди і відчувати себе чудово в воді. Що сталося.

Фоторепортаж - портрет Ньюфундланда на зимовому лісі

Як я вже писав в стартовому пості, порода була виведена для взаємодії з людиною, тому Ньюфундланди (вони також Newfas, або Nufiks, є ще багато дімінутивно-каресних прізвищ) відчувають себе як зроблені собаки в постійному спілкуванні з людьми (ідеально - власники), без спілкування вони сумні і дуже хвилюються.

Фотозвіт - Новафундланд на літній газон

Ви можете написати багато про характеристики персонажа (який я буду робити), але спочатку я розповість про різновиди кольору Ньюфундландів для уточнення цієї теми.

Класичний колір Newfoundland чорний. У деяких країнах, тільки такі собаки дозволяють експонувати і отримувати добре збережені звання. Однак, у багатьох країнах, лікарі визнали додаткові параметри кольору Newfoundlands - коричневий (як на фото - різновид живого шоколаду), чорний і білий, сірий. Я не бачив сірих нововведень, тому я не можу сказати нічого. Чорний і білий - прекрасний, звичайно, але моя любов - коричнева новина, для мене, як фотограф, вони самі фотогені, і в цілому, я люблю цей колір найбільш.

На фото - "Весняний" Садиба, муфта, замішує бруд на дереві» - і серйозно - глухий прийшла до свіжої зелені трави.

Як видно на фото, у Newfoundlands є товста і пухнаста шуба - що дозволяє їм змащувати власників на довгий прогулянку на морозні зимові дні. В холоді я не міг відчувати ноги - і собака здавалася ще більш жорстким і активним, ніж на початку прогулянки.

Це поради для тих, хто хоче отримати собаку. Якщо ви холодно взимку, Newfoundland не є вашим вибором. Не відлік, хлопці, це собака для "гарячих хлопців" - до кого практично будь-який мороз не мороз.

Фоторепортаж - прогулянка в зимовому парку.

І ще один знімок Newfoundland lit вгору в зимовому сонці - ви можете побачити вовняне шіммерування, як я сказав - шоколадна novae є найбільш фотогенними. Так ще один кінчик для тих, хто хоче отримати собаку цієї породи. Якщо вам подобається фотографувати - то візьміть «хокольат» - коричневі новини, чесно - не пошкодуєте.

Як я сказав, що Newfoundlands дуже соковиті і супутникові собаки. Крім того, на численних довгих прогулянках з Ньюфундландом я помітив одну цікаву особливість - вони визнають «власно». Це, на прогулянці, при зустрічі свого чотириногого друга, новогоф, як і будь-яка собака, буде щасливо кинутися його хвіст, лікуючи зустріч і ігри. Але в Ньюфундландах я бачив дивовижну функцію - на погляді навіть зовсім незнайомої Новоїфундланди (в дистанції) - їх хвіст щасливо піднімається, посмішка з'являється на обличчі і вони вітають один одному з радості (разом від побажань поспішаючих господарів - і ви намагаєтеся "туррі" такого гіганта). В цілому стосунки між собаками цієї породи є дуже цікавим і є темою для спостереження і обговорення.

Два незнайомців з Newfoundland мають лише задоволення, і чорний ніжник показує шоколадну леді її володіння.

Однак дружби і бажання спілкуватися і почати веселу гру належить Ньюфс не тільки представникам своєї породи - вони готові грати з усіма собаками, незалежно від розміру. Звичайно, багато маленьких собак бояться грати з такими великими хлопцями, але насправді - за нічого. Нові Багато разів він дивився сцени великої компанії Newfs - 6-8-10 собак - граючи, бігаючи прямо через місце, де дуже крихітні цуценята з того ж Newfoundlands slept або оловкеровані - і жоден з бігових степових на малюків.

Зібрані два друзі на полі

І тепер увага є ще однією дуже важливою точкою. Потовщений і пухнастий шерсть новогоф захищає його від морозів. Що робити влітку, в спеку? З одного боку, в спекотному сонці (на прямій сонячних променів) - таке хутро пальто буде захистити як папаха або лопка - але з іншого боку, якщо немає прямого сонця, і вона гаряча зовні - перегрів або навіть тепловий удар можливий. І тут настає допомога перукарів – Newfoundland для літа можна порізати! Однак, після стрижки, такий собака не може бути керований протягом тривалого часу під прямими променями денний сонця, довгі прогулянки повинні бути або в тіні або на схід сонця і захід сонця.

Отже, увагу, фото новогоф після стрижки - на дисплеї

Фото чітко показує потужні м'язи і прямі ноги (як вони повинні бути). І в цілому, новийф дійсно дуже великий собака, висота на з'єднаннях бітей вважається нормою - більше 65 см, у чоловіків - більше 70 см. І відповідно вага укусу близько 55 кг, чоловік майже 70 кг.

На фото - вирушили на прогулянку в чистому полі

Коли ви почуєте, що Newfoundland, ви бачите, не є сучасними і модними, оскільки він «не може бути захисником», ви хочете ставити і сміятися одночасно. Тому, як зазначено вище, це велика і тверда собака. Чи знаєте ви багато самогубців, які ризикують зірвати чоловіка з таким гігантом? Але найголовніше, що нові Всі несерйозну агресію, такі як зауваження, як «забудити, не переходити» або щось схоже на те, що, коли слова не збираються перетворюватися в дії, ігноруються Новики, і вони залишаються з звичним гарним обличчям. Але агресія реальна - тут трансформується новийф. Пальто стає витривалістю, рот показує дуже вражаючі зуби, низький виросток на межі інфраунду чути від горла. Новинка готова до захисту свого майстра. Незважаючи на те, що в цьому новомувмісті зберігають оригінальність - вони, відстояючись, віддають перевагу не вкусити ворога, а з забігом, щоб вбити його в грудях з всю його масу. Наслідки, як правило, суперечка після падіння і пара зламаних ребер.

Так хто думає Newfoundland не захистить вас і ваших близьких, я запевняю вас, ви глибоко помилилися. Але агресивно пензля про і без причини в напрямку пасерів, це собака теж не буде (особисно, я дуже люблю свою властивість).

На фото - продовження ходьба в поле

Є також думка, що Newfoundlands є дуже апатичною і мереживною собакою. Я сподіваюся, що наступний кілька фотографій покаже сумніви, як новачок може бути в дуже дорослому віці (над 8 років). Далі Я покажу вам те, що один з секретів такого «святого», а зараз – фото ігор двох друзів.

р.

В цілому немає секрету тут - просто при збереженні Новафундланд, потрібно пам'ятати, що ці гідні друзі людини люблять їсти - і дуже легко отримати зайву вагу. Тому я впевнено консультуюсь з наступним - дайте ваш новий, щоб бути трохи підроблений - ніж Бог заборонений. Сприяє строгій дієті, Ньюфундланд буде готовий супроводжувати вас за години на прогулянці, буде щасливо приєднатися до гри на суді собак (або в будь-якому місці) - як на фото, навіть у дорослому віці буде нагадувати цуценя з його поведінкою (ми все ще просили - скільки місяців ваша цуценя - і подяку Богу, що це).

У собак є постійний дебат серед порід собак про те, як годувати Newfoundland – є прихильники «натуральної їжі» та сухої їжі, і неможливо їх згасити. А що і інший бік «застрахований пекою» дає аргументи у вигляді нагород своїх собак, отриманих на виставках і змаганнях. Я не скажу, хто правий, але ми обрали сухий раціон харчування для нашої собаки. З дорослою дівчиною вагою 55 кілограмів (героїн всіх вище фото) їсть 240 грам (примітити фігуру) сухих продуктів на добу. Звісно, не "хапфі" - Бог заборонений, тільки Королівський канін (можна мати інші сорти преміальних і надпреміумних сегментів). Як «вітамін добавки» - сир (за око, кілька ложок сиру з низьким вмістом жиру вранці), стакан кефіру вночі (навіть, гарне скло, близько половини літрового мішка), а також всіх членів сім'ї діляться сирими овочами та фруктами. Дякую за хорошість собаки відчуває себе великим і дуже активним.

З такою дієтою - щодня вона прогуляється не менше 4 годин (загальна тривалість прогулянок), буває, що протягом 6 годин, або ще більше, займає багато кілометрів і грає з чотириногими друзями на суді.

Наступні три фото - Newfoundland бачив, що хост повертається з фото hunt і happily rushes to greet

Вушка метелика в духовці, особа щаслива і життєрадісна.

Сильні, товсті і дуже міцні лапки кидають новеф над дорогою, іноді здається, що вона працює без дотику дороги - такий момент складно зловити камерою, але тим не менш, це відчуття бігу.

На дозвілля, ні Newfoundland відмовляється від «зубка» – штучної «буни», яка фактично є клапткою тонкої шкіри, розкочується в трубку і з сучками, пов'язаними на краях.

Будь ласка, зверніть увагу, що для зручного зберігання кісток, передні лапи активно використовуються, і в цілому, вся поведінка собак нагадує поведінку людини - роль супутника собаки впливає, це не вівчара собака, яка не може бачити пасту протягом місяця поруч з вами.

Р

До речі, така шкіра «бону» вважається дуже корисною для щітки зубів «натуральні», але зловживання не обов'язково, занадто часті щітки зубів призводить до їх стирання. Крім того, така делікація досить калорійна, і при частому використанні її необхідно врахувати в загальний раціон. Якщо ви даєте таку кісточку раз на місяць - в раціоні ви не можете врахувати...

Ми переїжджаємо на «зовнішні» прояви життя Нової Я сподіваюсь, що роль вихованця вже зрозуміло, і немає сумнівів. До речі, роль няня з маленькою дитиною також є. З історії секції Ньюфундлендс в клубі DOSAAF - не єдиний новий

Але що можуть ці красиві і благородні собаки?

На фото - навчання в школі водорятувальників, офіційно це називається SSV - рятувальна служба на водах.

Одним з вправ є заспокійливий човен, який втратив задоволення.

Природно, частина буксирування, що собака захоплює ротом, намагається зробити максимально комфортним і травматичним, але в реальних умовах, новеф цілком здатний ковтнути досить товстим кабелем / тросом / тросом / мотузкою / мотузкою, до тих пір, поки він не ковзає з рота.

Ще одним варіантом цієї вправи є те, що собака повинна доставити трос з берега до човна. До речі, їхні «молоді брати» – рекрутери (лабрадор, рекрутер, Золотий рекрутер та інші) працюють у навчанні у школах CER разом з Newfoundlands. Власне, на фото є тільки «лабрадор» (загальнена назва цих порід у нашій школі SSV)

Не менш важливим етапом в житті Нових Які діляться на «змішані» і монобреві. З точки зору аудиторії - цікаві змішані виставки, де можна побачити багато собак різних порід в один день, але для спокійності Ньюфундландів, монобрідних виставок краще - "важка дрібниця" не плутається під ногами і не оголошує повітря з безперервним штрихуванням - коли ви бачите один одному, великі собаки, а потім на списку (на мій погляд, маленькі собаки не закривають свої роти на таких виставках на всіх).

Зібрано, чорний і білий новийф чекає на свою чергу, щоб ввести кільце

Він був втомлений сидячи і кладемо на відпочинок на столі (як не фарбування ретельно розчісувати пальто). До речі, «розморожування» є дуже необхідною деталь перед кільцем, тому що всі Newfoundlands мають великі крила – і в результаті слинування йде безпосередньо до грудей. Це особливо вірно для чоловіків, хоча жінки часто дивляться «порошки».

І означайте, на сонці кільце вже виконує вузькі нуфи

І хтось ще чекає свого повороту з п'ятою рушником - добре, не кожен новийф отримує практично мережива «холодильник», але любов, турбота і прихильність - це, звичайно, кожен отримує

Тим не менш, найкраща цуценя вже була визначена в кільці - це важко для дітей, щоб довго чекати свого повороту, тому вони часто пускають попереду в кільцях.

Він (найкраща цуценя) - крупним планом

цуценят слідують юніори - вони тільки трохи старші, але вже відчувають «великий і розумний»

Як правило, відразу ж за юніори є ветеранами - відзначені учасники багатьох кілець в минулому, часто кільце ветеранів складається з Чемпіонів і взаємодій поодинці - собаки не молоді, вони абсолютно приголомшливі очі ... Дуже випадок, коли старий бойовий кінь на звуках бойової труби пам'ятає молоді і наповнений гордістю.

Повідомляємо, як багатший коричневий новийф знаходиться в відтінках, ніж гора чорного хутра з очима і язиком в попередньому фото.

Істини - ветерани не мають віку з їхніми душами - наш добре збережений новий

01

На бігу (не дуже важливо, щоб собака не тільки добре виглядала, але і добре рухається) група дорослих собак знаходиться в самому серці життя. Власники намагаються не менше, ніж їх підопічних

Кільце завоював старим другом в косій дролі. Але для дорослих собак не вистачає, щоб виграти власне кільце - є багато собак, а переможці кілець змагаються один з одним.

В той час як є інші кільця - перехрестіть на домашній таблиці

І ось поганий удачі – звання найкращого собаки не виходить до нашого чорно-білого друга, але до абсолютно різних собак, які в цей день були визнані більш гідними.

Виставка є чудовою, але оскільки більшість новихфів пропускають школу CSV, після виставки (звичайно, в іншому день) проводяться змагання з порятунку на водах - Чемпіонат Росії і Кубок Росії.

Перед початком конкурсу - урочисте будівництво учасників.

р.

Але що відбувається, якщо дві чоловічки Newfoundland знаходяться поруч один з одним і вирішили дізнатися, що з них є альфа-чоловічим. Щоб кредит цієї породи, роз’яснення взаємозв’язків між «власником» – без крові (99.9%), тому навіть якщо господарі не реагували вчасно – заправка не буде потрібно. Ну, укуси Ньюфса практично ніколи не беруть участь у такому "розумному", крім того, що два точні біти не поділяться "кавалером" - але це більш виняток, ніж правило.

І ось початок змагань, як одна з вправ - потрібно показати клас в управлінні собакою плавання поруч з власником - по суті, вони повинні плавати по певній траєкторії в парі.

Тексти пісень, а це означає: Вбити мене, але я думаю, що "доги люблять своїх майстрів" 100% true.

439350 р.

Ще одна вправа - собака знаходиться в рятувальному човні і на команді власника необхідно зберегти "розрив" і принести його до берега. У кадрі знову Лаборатор (або Редер, не курка, будь ласка, для нас в школі CSB вони були всі лаборатори).

У кадрі - отримана команда

Собака практично не знімається на човні. Автофокус трохи «збережіть удар», але в цілому – не міг би розмістити цей каркас.

І ось «водять» після стрибка, потім «нормальна» порятунку, вона вже не була документована.

Ще одна серія пострілів, що стрибають з човна (одна з найбільш ефектних вправ, я повинен сказати), в лінзі – іншому лабрадорі. Ви можете побачити собаку, чекаючи команди.

Початок стрибка - собака розтягується як стрілка

Раритетна картина - собака просто летить в повітрі. В ідеалі вона повинна бути як Labrador, Newfoundland.

Заплави добре йдуть.

Йдеться до «полоскання», собака настільки потужно працює з лапами, що піднімається над поверхнею води.

На човні - Ньюфундланд, чекаючи рятувальної команди. До речі, невеликий факт - Ньюфундланди офіційно визнані «миючим» породою собак, а в командному виконанні вправи, штрафні бали за затримку виконання команди присуджуються їм тільки після закінчення 8 секунд - так, щоб говорити, офіційна «мисливий час». Для порівняння такі ж сервісні собаки, як пастухи - не встигнуть думати, штрафні бали присуджуються з першої другої затримки.

Команда подала, починайте посадки з човна

Політ в повітрі не спостерігається, собака "розривається через" воду - хоча в реальній ситуації для висихання незалежно від того, що порятунку собаку стрибають в воду - або "злимати".

Трохи зробив я розрахувати... І викопаний. Тим не менш, Ньюфс переносить дайвінг абсолютно безболісно, на Заході навіть одна з вправ на змаганнях полягає в тому, щоб отримати попередньо пропущений вантаж з під водою. В Росії так далеко (як я знаю) вправа не розширилася (повіді, оскільки дно наших міських і дачних водних органів занадто затертий?).

Новий конкурент приготує для економії поросят

І ви можете вийти з човна.

Натюрморт...

Здається, що новийф з усіма його зовнішнім виглядом говорить «Ком на, не ви розумієте, що ніхто дійсно не поганий, я не хочу врятувати всіх» – це відбувається на змаганнях...

Довгоочікуваний петля

р.

І якщо нічого не сталося, ми плаваємо, щоб зробити вправу. "Мама, я дівчині, я хороший життєдіяльник."

Перерва на змаганнях - так, щоб говорити, легкий розігрів

Що можна помилитися за «миттям» насправді просто пилом, що підібрав пучок собак в піщаному очищенні.

Що відбувається, і це виглядає якось так.

Хтось інший необхідний в управлінні водою, але подивіться, скільки любить собаку на очах. Може бути більш важливим, ніж виграшні змагання.

Ще одна пара учасників – ви думаєте, що вони схожі?

А ось «родзинка Ньюфунтланда» – де є Вагнер з «світлом Валкірі».

р.

Це саме той рейс, який не спирається на човні з його задніми ніжками. Новеф більший, ніж Labrador, але вдається ввести воду практично без спрей.

Зароблені лапи - хутряні порятунку леза, щоб допомогти

Ще один приклад успішної роботи і гарного виходу в воду

Почати рятувальну операцію.

Красивий стрибок, тільки він виглядає як вологі задні ніжки ковзали вологим дном човна

Р

Потоплення на боці човна - але ще добре

Збереження чоловіка буде збережено!

До речі, ще одна невелика хитрість - якщо ви будете плавати з новим - в будь-якому випадку не захопити шию або лапки - ви будете ДУЖЕ турбувати його. Не варто захопити хвіст - собака зашкодить. Що ви хочете, ви запитаєте? Ви повинні захопити шерсть з боків. Довгий, і затирає волосся на боках - не викличе біль собаки (простежений) і не заважить її рухам у воді. Ви можете поплавати таким чином дуже довго, собака буде радо виконувати роль туги для вас.

р.

Цікавий в’їзд до води з берега Лабрадора – це справді «Дерево Runner». До речі, на змаганнях, під час яких було зроблено зйомки, це собака виграла як Чемпіонат, так і Кубок, що має «злимати ніс» до материн.

І це переможець стрибає з човна. Особистий кабінет - очікування команди

І так зв'язує трубка.

І знову в повітрі - літаюча стрілка ...

Грубий сплесок - і вперед, щоб зберегти людину

І для кращого задоволення - постріли, які принесли багато задоволення під час змагань. Всі сміхалися, я практично кинув камеру в воді.

Що далеко, так добре, правильно?

Все ще чудово, чекаючи команди.

Але команда нульової реакції - господиня намагається "прибрати"

Не вдалося, щоб бути чесною - навіть "від штовхача" новийф не починає.

Але головне - попереду...

Що відбувається. Просто човен з коханою не мила, і що красива собака ...

Все, підбір закінчений, спасибі всім за терпіння, і спасибі тим, хто проголосував без очікування закінчення вибору - Я сподіваюся, що це дасть їм ще більше задоволення.

Про нас

І я буду слідувати темі, і якщо хтось хоче запитати питання - ласкаво просимо, принаймні через PM - Я буду відповісти як швидко, як я можу.

Джерело: