Вони кажуть, що Бог дивиться на людей через очі собак.

- Отримай! І спасибі вам за не посидіти! – автомобільні двері застібають, автомобіль кидається на відстані.

Була собака на боці автомагістралі. По суті, він був лише п'ятимісячний альбаї цуценя. Дитина кинулася після того, як він мав занадто мало міцності, щоб зловити машину.

З утрудненням задніх лап, бездиха собака повільно збивається вздовж траси. Де йти? Де будинок? Майстер? Навколо не душа, на пустельному шосе, тільки приурочно літати автомобілі, засліплення цуценя з фарами. Це темний. До кінця приїжджає короткий зимовий день. Дитина сіла на боці дороги, сколите, пт ...

Він сказав, як всі покинутих маленьких дітей кричав - що ніхто не в усьому білому світі любив його або очікував його. Його світ згорнув... У теплій квартирі, з коханою людиною. Пощастило цуценя - він отримав свого власника, призначеного зверху, так як собака-мах сказав, коли він був дуже молодий:

- Скаржник послав нам на Землю, щоб захистити життя і спокій людини, щоб любити себе і вірно. Вони кажуть, що Бог дивиться на людей через очі собак.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але цуценят виростають і поділ неминучі.

Коли його майбутній власник з'явився на дверцятах, дитина відразу розуміла - він прийшов на нього! Здравствуйте невелику пень хвостика, подрібніть до зустрічі.

- Ну, привіт, мій собака! – посміхнувшись чоловіка, і цуценя, відкривши рот, викинувши рожеву мову, спробували посміхатися у відповідь, щасливо замінили живіт для подряпин.

- Чудова дитина! Як сниться тебе! Їхнє життя наповнене ніжним, сонячним, теплою щастям. Запах, голос, посмішка і сміхання власника назавжди залишаться в пам'яті собаки, а також звички, ювілейні ігри, торкнутися епітети.

до Який хороший хлопчик ви! - сказав власник, захопивши цуценят.

Час неприпустимо, собака швидко зросла, а через чотири місяці його висота в зустріне майже п'ятдесят сантиметрів.

до Навесні ми будемо йти на виставку молодих тварин - ми обов'язково покажемо всім, наскільки красиві ми! - Власник розчісував свого вихованця, - і влітку ми підемо до країни!

Дні перетягуються на агонізації приїзду коханої людини з роботи. У цуценя з'явилася вікно довгий час, після чого впала муфта на мат, поруч з ліжком, надягаючи ніс на тапочки майстра. Почуття запаху рідного, дитина не відчуває себе самостійно.

Але один день майстер не повернувся. Чи не прийде наступного дня. У цуценях, як і з печаткою, для того, щоб він знав, що він ніколи не бачив свого обличчя. Увечері наступного дня прийшли люди - родичі, з якими дитина зустрічалася тільки один раз.

до Потрібно вирішити, куди покласти собаку, жінка була зайнята в пошуках кімнат, вона не використовується для нас ... похорони, прокидки.

- Тепер прямо і вирішуйте! – закріпити лей на комір цуценя, відповів чоловікові.

Дитина відпочиває, ковзаючи шлунок на підлозі ... але, він був занадто витягнутий з будинку, подрібнився в машині, вийнятий до лісу. І тепер він самотній, на пустельній дорозі від звички людини. Тонік взяв його пальцем - цуценя кладуть на боці дороги. Великі сніжинки впало на шкіру, і поступово він перетворився в сніданок. Під сніжним ковдрою був затишний, малюк заспокоївся трохи, злетів.

І вві сні, як на останню прогулянку, він викопав в снігохід, розірвав його обличчя в прозорий сніг, а потім побігти до чоловіка, стрибаючи на грудях, намагаючись поцікавити його дорогою особою, лизати його долоню.

- Ви не можете спати, ви замерзнете, отримайте! він раптом почув голос власника і різко знеболюється.

Від голоду і втоми собака прогулялася без сну протягом двох днів до тих пір, поки він не впав, вичерпається, поруч з ким-небудь воріт. Я прокинувся в незнайомій кришці. На шиї важка, коротка мережа.

Так, у найму віці, проти його волі, він був призначений для охорони приватного сільського будинку. Люди, які захопили цуценя, бажали мати зло собаку. І, для того, щоб культивувати агресію в нього, вони б'ють його, не годували його на дні. Він мріяв про те, що він вже навчився.

Його зуби були подряпини, і він був тяжко покараний для прикусу дошки ікра. Але собака не може перетворюватися в дикий звір, бо він знав: Люблю і дружбу між чоловіком і собакою.

І тільки любили, він готовий служити вірним, безперечно. Незабаром нові власники позбавили від неї, як «непридатні»: вони дали її до «сервісу» - захистити торгову базу. День і ніч він сидів на короткій ланцюжку, баркінг, безперечно на відвідувачів, демонструючи готовність розірвати всі євреї і бандитів.

У будь-яку погоду: під спекотним сонцем, сильний дощ, з ураганним вітром. На осінніх ночей я кладу свою шкіру на публіці, в якій мені довелося спати. Він був замочений і його комір зламав, але ніхто не хотів купити новий. Шия була просто загортати в важку ланцюжок, зробивши її вузликом. Він був часто забутий кормом, і коли підстава була закрита на вихідні, він повинен був зірвати протягом декількох днів.

У спекотних днях він страждав від спраги - чаша була рідко заповнена водою.Але все це собака може прощати, якщо принаймні один з людей, чия властивість йому охороняв, піклується його.й

Але майже кожна людина, яка побачила чоловіка, метою якого в житті було гроші. Люди не ходять калькулятори, з душею закриті до любові.

Протягом декількох років Альбаї був ув'язненим на ланцюжку, що охороняє вхід. Десять кроків один спосіб, десять кроків другий. Дні були нескінченними і радісними. Мережа поступово виросла в шию, заплутана, і ніхто не думав, щоб її розпушувати - його гучний штрих, став більш хрящим.

Як тільки життєрадісна, захоплена цуценя перетворилася в повільний і небайдужий до всього, собака, швидше за все, загинула, занурившись на ланцюжку-струкутник, якщо один день новий працівник не з'явився на підставі. Він ковтнув дворі і часто дивиться на собаку.

- Добрий хлопчик! – оцінив його джент. Сховавши знайомі слова, собака підняла голову.

- Я мав вовкругу в моїй батьківщині, янтор сказав, що допомогло флоку. Він загинув, і його флокони пішли. Візьміть його, він подав собаку сендвіч, ви тонкий, щось ...

З цього дня Альбаї почав пробуджувати інтерес до життя. Не з'явився на підставі кожен день - іноді він був відсутнім протягом декількох днів, а потім життя знову здавалося нудним, без радості.

Уважаю янтора була єдиною світлою і теплою, яка освітлювала його болючою, без радості, невдоволеною життям. Одного разу біля входу в основу Алабаї помітив чоловіка спостерігати його, і відразу, інстинктивно, відчував небезпеку.

Якщо більшість людей небайдужих йому, боявся і ненавидів. Вранці знову з'явився незнайомець, підійшов до сініатора.

- Дайте її до собаки, він провів кулак з їстівним.

- Чому?

до Якщо ви запитуєте питання, ви не будете жити довго!

Підходить до собаки, кладуть шматочок ковбаси, уважно дивляться на очі. Собачка пахнула, і не їсти.

до Він повний, потім він буде їсти, взявши брум в руці, відірвав відбійник.

- Все правильно, я чекаю, людина збив і спробувала підходити до собаки. Як тільки він ступив вперед, собака розводять мужчино.

- О Сатан, незнайомець кинувся на крі.

На роботу джентгенів залишився пізно. А коли він був темним, я пішов до Албаї:

до Хочу отрути вас, хтось потребує вашої смерті, я навіть здогадую чому. Я скажу чоловіка - він загинув, сказав він, похований! Просто отримайте тут!

Яйця ненавидів карбіну, і був захоплений - мережа виросла в шию собаки. Він не заважав розірвати - він просто трохи ланцюжка з клиперами.

- Вимкніть тут! Про нас Про нас

І Алабаї розум... Повільно перемістіть ноги, собака блукається уздовж доріжки. Протягом декількох років життя на поході, він практично забув, як прогулятися, швидко втомився, нерідко ходив до ліжка. Він знову ходив дорогу, як кілька років тому, як цуценя, але тепер він був великим, вдачливий собака. І, незважаючи на вішний, падають, брудні волосся, гордість постави гіганта повинна бути захоплена.

Але люди, побоюючись, поховали його. Він знайшов їжу поруч з кав'ярнями в кущах і урнсах. Він похил, де він повинен, де він знайшов свою втому. Автомобілі летять.

Один день, великий чорний джип витягнув. Зйомки з'являються. Собака вичавлена, впала в кисть, а автомобіль кинувся далі під радісним застібкою чоловіків. Кулька тільки злегка доторкнулася лапи, але була багато крові.

Поселившись в кущах, собака позбавила рану протягом тривалого часу.Для чого? Він не знав, що людина є єдиною раціональною твариною, яка вбиває задоволення. Поранку запалилася, собака сильно псується на лапі, пом'якшуючи, вдарив він охолодженим, і був дуже сонний.

Він ходив за багато днів, де і чому він не знає, постраждав від самотності і все частіше запам'ятався свого майстра, матір'ю. Як він знову захотівся освіжити до свого теплого тіла, розігріти, як в дитинстві, відчувати себе абсолютно безпечно.

до Чи був мій майстер єдиний хороший чоловік у світі? Він заспокоївся в своєму соні, ні... там все ще був джент, тепер є тільки темрява навколо...

Уві сні було припинено гострий біль: людина спробувала вирізати горло собаки. А ось врослий ланцюг врятував життя собаки: ніж, ковзаючи на прасці, застрягти в плечі. Алабай стрибав з різко, кинув вбивця, розтоплений чоловіча

до Зателефонуйте нам: Мад собака на АЗС! Тексти пісень, а це означає: Вона кинула себе на мене, дивний, величезний! він в'їхав в магазин доріг.

- Я зробив! Він загинув руки в крові Алабая.

- Дзвоните до міліції!

- Божевільний? Закрийте двері! Несподівано! Зв'язатися з нами охоронець замовлений.

Собака, шліфування і залишивши за кривавими доріжками, переїхала по боці автомагістралі, з кожним проходом хвилиною він став слабким. Разом з останніми силами, бажання жити відійшов, і тільки в очах мовчить питання: Для чого?

Якщо Бог бачить людей через очі собак, чому це світ все ще існує? Хтось на дистанції, поліцейський знежирений. І собака вирішила не протистояти долі. П'ятдесят метрів від станції, кладуть на бордюрі:

- Я не можу це зробити більше. А коли автомобіль припинився поруч, люди вийшли, собака, готовий до найгірших, закривали очі.

до Що не так з ним? Він почув голос жінки, він відпочиває або він потрапив на машину? Несподівано, трахнув його великий, плюшевий голова. Собака відкрила очі в сюрпризі.

Скільки років він не бачив людської сили! Перед ним стояв молодий, крихкий, безстрашний жінка.

до Давайте подивимося, що це неправильно з вами. Ти не ти?

до Ви повинні піти в клініку або ви загинете втрати крові. Приїжджайте зі мною, дитина!

А велетень довірився відразу: він отримав, на тремтячих лапах з слабкістю, пішов на машину. На задній сидіння було досить міцно.

до Добре зроблено, хороша дівчина, ви будете жити! Жінка вирокує його, щоб допомогти йому потрапити в машину.

Собака ретельно загорнулася в вовняну ковдру, і він відразу ж занурився в спокійний, глибокий сон - навіть серена поліцейського автомобіля, що дрочить минуле не може прокидати його. Видання

Автор: Ольга Чернієнко

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: creu.ru/govoryat-bog-smotrit-na-lyudej-glazami-sobak-85281/