Вірний собака з російської натурниці

Собака чекає власника на місце його смерті на третій рік. Мутт в кожному проходженому водієві хоче побачити його майстер. Поважний друг не залишає свого посту, виконуючи дорогу в довге і розпаду. Драйвери, що проходять по життю собаки і годують його.

до Собака і його майстер повернулися в ніч з села Песоченського дому, до села, говорить місцевий мешканець Дмитро Миколаїв. - Прогулянка по трасі. Людина сідає на краю дороги... Автомобілі, що пройшли. Водій одного з них не помітив пішоходу і збив його на смерть. Коли поліцейські і медики прибули, собака кинулася і не давала нікому біля корпсу. Потерпілий 50 років, він є колишньою військовою офіцером. Я був на сцені в часі і побачив собаку. Не знайдено І чекав суд на місце, де він пропустив його живим.
- Я поїдаю всіх вихідних до міста Чекалін, Тульської області до батьків, і протягом двох років я зустрів собаку на одному місці, який чекає свого власника, говорить Олексій Калуданін. У першу чергу він прокинувся при проходженні автомобілів і пробігається після них. Тоді він заспокоївся і почав просто піти на сторону дороги - "на миті" біля пам'ятника його покійного майстра. Кожен чекав трохи довше, і собака забуде що сталося. Відноси покійного чоловіка взяли його, але через кілька днів він повернувся до свого колишнього місця. Останнім часом біля доріжки хтось зробив його кабіною з труби, укладав постільну білизну.

Р

Спочатку собака подається на полі мишей. Я дивився його ловити їх кілька разів біля сцени трагедії. Після того, як драйвери пропустили і виховали його. Я також зупинюсь протягом тижня, щоб годувати цей вірний друг. Я назвав його Хачико. Назва була взята з нещодавно випущеного Голлівудського кіно starring Richard Gere. Про те, як собака назвала Хачико дев'ять років для свого власника, який загинув серцеву атаку, для якої він став пам'ятником Японії.
до На першому, війні мене, Alexei продовжується. Я не приїжджав, взяв мішок їжі і подивився навколо. Але один день він зустрів мене як свого друга, стрибаючи навколо, баркінг і лизати мій обличчя, як якщо говорити, "Дуже, де ти був так довго?" Хаті - це дружня і дуже добре знеболена собака, завжди "сай" завдяки їжі.
Як правило, я захоплюю кілька разів, і він походить від загиблих дерев, прокинувши його хвіст.

-img4---

-img5---

Заморожувати холодно зараз, і коли я приїхав в минулі вихідні, Хаті приступив на дорогу, стружка з холодом. Моя подруга кричав, «Для нас!» Я хочу, щоб зробити це, але mongrel повернеться на трек чекаю свого майстра... Немає сенсу в світі більше, ніж собака, я впевнений в цьому. Зачекайте, незважаючи на голод, холод дуже сильний. Чи є так вірним, що люди не вистачає.
Як знайти правильний собаку
Калуга-Еагле шосе. Після села Песоченського (борд Калуги та Тульської областей), потрібно приїхати ще 2-3 кілометри. На боці дороги є пам'ятник власнику собаки, який загинув в аварії. Саме там, де живе собака.

-img6---

Джерело: рибальська сітка