Зимова кабіна собаки

В цілому зима прийшла до Владивосток, і я думав про нове кенель для мого дворика, в старому стенді мій Дусія припинила фітинг ... Я пішов в Інтернет, щоб оцінити...

Це свого роду змія. Стенд в одній дошці - від 6 кілограмів(((((()))) Хай вони йдуть на Сочі з такими кабінами! Вирішить побудувати на себе, на совісті і на заздрість ворогів.

Дослідження профілю сайтів, копчені керівництва ... Собака вимірюється в сантиметрах, дюймах і папуги)

Він поїхав на ринок, придбав 10 квадратів модринових різьб, 6 метрів променевої, 3 метрів балки-три, 6 аркушів нагрівача "термоплекс" 5 см і 2 аркушів 3 см ... 6 квадратів поліетилену - міліметрів, добре, кожна дрібниця (хостери-блаки і т.д.)

По суті, приречена на свято...

З цього бруса 5 * 5 зробити каркас - дно кабіни

Вишивання його вагоном.

Ми будуємо каркас на ньому, передня сторона 10 см вище для дощової дренажу.

р.

Покладаємо бруски 3 * 3 для формування стін і люка

Вхід майбутнього, приколо по периметру

З пластиком, ми говоримо про можливе продування вітру в щілини: «Ви не пройдете!»

р.

Нарізаємо термоплекс, п'ять.

Підсумок.

(ЗВТ)

Сукні.

Для ріжучих дощок ми використовуємо гілотин і бош круговий, відмінний інструмент.

Тепер з протилежного - збираємо внутрішні бічні стінки, закріплюємо їх саморізами до стійки.

А.

Так?

р.

Пришиваємо бат і перед кабінкою, закріплюємо шурупами до брусків жорсткості 3 * 3)

Вишивка стін термоплексом

Зробіть вихідний день і 2 л темного

Після двох літрів темного, фурнітура собаки в кабінку, кабіни - на майбутній майданчик монтажу, про годину мату на місці з розміром кабіни в залежності від розміру барбосів ... Було прийнято рішення зменшити його у всіх розмірах від 10 см. Тема як з фото на iPhone - щіпка з двома пальцями і squeeze-increase тут не працювала (навіть техніку з Apple, дайте мені вниз iPhone), довелося розібрати все нуль.

5 см вирубали з кожної дошки з кожного боку, щоб видалити вже пробурені фрагменти.

рамки

Схема вибуху перед зменшенням

Коробка втратила 10 см у всіх трьох розмірах.

кладуть жорсткі балки, в'їзд пересувається до кінця праворуч, в зв'язку з чим додано додатковий промінь жорсткості, за бажанням сім'ї додано нижню брок - "Ми кидаємо сіно там, нам потрібно насіння так, щоб воно не випав", поліетилен прокладений на дно, поверх неї - термоплекс.

р.

Я пам'ятав, що з будівництва будинку був цей матеріал - йде на дах, один з шарів. фольга + 5мм фольга

, Україна

Я вдарив його на дно, пришиваючи її у вагон.

Відновлення всіх внутрішніх стін

Теплоізоляція спини кабіни в шарах: трамвай, 5 мм теплоізоль, 3 см термоплекс

Фіолетовий

Кисть утримує поліетилен, перед обробкою. Під дном забивають ноги 3 сантиметри, щоб коробка на землі не стояти.

Передній кінець такої ж схеми вже пришивається

З боків однакові, але немає балок, а термоплекс не 3, але товщиною 5 см.

Наповнення собаки, все право.

Не всі. При порізанні дощок під диском вдарив вузол, витягнув дошку, за нею рукавички, за нею пальці ... екстрена кімната, уприскування, лікарня, очікування операції

На наступний день я ходжу до інших лікарів, щоб мінімізувати пошкодження.

Середина постраждала від всіх, залишилася тільки пам'ять кісток і крихітного індексу і без назви, що постраждали від лицьової сторони, все подрібнилося до кісток там.

Вони кладуть штучні кісточки в середині, перебудовані сухожилля, пришиті-струховані-гіпсуми ... час розповість.

Після 3 днів в латуні і три більше на ін'єкції, було прийнято рішення продовжити.

Всі стіни пришивають, скошують.

, Україна

Покрівля.

дах - вид знизу: обрізка, тепловий клей, верхній термоплекс 5 см.
P.S. Забули - поставте кут 4 см в куточки, для краси. А суглоби занадто захищені)

р.

Клей такого сендвіча не довіряв, наноситься інший шар вагонки, а прямо через шурупи. Закрити.

р.

З бункерів отримав геотекстиль, кладуть 4 шари, взяли на шурупи. Це кришка, як це.

З того ж 4 шари геотекстилю виготовляють фартух на вході, але розчин тимчасовий, другий день купить пластиково-яскраве прозоре, воно буде цікавіше.

Поставте його на місце. Я не мав часу, щоб покласти куше всередині, собака вже лазила і не збиралася.
Разом: вартість матеріалу становить 10,500, робота - близько 5 днів, в плюсах - я і собака щасливі, в мінусах - травма руки і мінус один фаланкс на середній пальці. Ви можете курчати.