Зимова кабіна собаки

В цілому зима прийшла до Владивосток, і я думав про нове кенель для мого дворика, в старому стенді мій Дусія припинила фітинг ... Я пішов в Інтернет, щоб оцінити...

Зимова кабіна собаки

Це свого роду змія. Стенд в одній дошці - від 6 кілограмів(((((()))) Хай вони йдуть на Сочі з такими кабінами! Вирішить побудувати на себе, на совісті і на заздрість ворогів.

Зимова кабіна собаки

Дослідження профілю сайтів, копчені керівництва ... Собака вимірюється в сантиметрах, дюймах і папуги)

Зимова кабіна собаки

Він поїхав на ринок, придбав 10 квадратів модринових різьб, 6 метрів променевої, 3 метрів балки-три, 6 аркушів нагрівача "термоплекс" 5 см і 2 аркушів 3 см ... 6 квадратів поліетилену - міліметрів, добре, кожна дрібниця (хостери-блаки і т.д.)

Зимова кабіна собаки

По суті, приречена на свято...

Зимова кабіна собаки

З цього бруса 5 * 5 зробити каркас - дно кабіни

Зимова кабіна собаки

Вишивання його вагоном.

Зимова кабіна собаки

Ми будуємо каркас на ньому, передня сторона 10 см вище для дощової дренажу.

Зимова кабіна собаки р.

Покладаємо бруски 3 * 3 для формування стін і люка

Зимова кабіна собаки

Вхід майбутнього, приколо по периметру

Зимова кабіна собаки

З пластиком, ми говоримо про можливе продування вітру в щілини: «Ви не пройдете!»

Зимова кабіна собаки р.

Нарізаємо термоплекс, п'ять.

Зимова кабіна собаки

Підсумок.

Зимова кабіна собаки (ЗВТ)

Сукні.

Зимова кабіна собаки

Для ріжучих дощок ми використовуємо гілотин і бош круговий, відмінний інструмент.

Зимова кабіна собаки

Тепер з протилежного - збираємо внутрішні бічні стінки, закріплюємо їх саморізами до стійки.

Зимова кабіна собаки

А.

Зимова кабіна собаки

Так?

Зимова кабіна собаки р.

Пришиваємо бат і перед кабінкою, закріплюємо шурупами до брусків жорсткості 3 * 3)

Зимова кабіна собаки

Вишивка стін термоплексом

Зимова кабіна собаки

Зробіть вихідний день і 2 л темного

Зимова кабіна собаки

Після двох літрів темного, фурнітура собаки в кабінку, кабіни - на майбутній майданчик монтажу, про годину мату на місці з розміром кабіни в залежності від розміру барбосів ... Було прийнято рішення зменшити його у всіх розмірах від 10 см. Тема як з фото на iPhone - щіпка з двома пальцями і squeeze-increase тут не працювала (навіть техніку з Apple, дайте мені вниз iPhone), довелося розібрати все нуль.

Зимова кабіна собаки

5 см вирубали з кожної дошки з кожного боку, щоб видалити вже пробурені фрагменти.

Зимова кабіна собаки

рамки

Зимова кабіна собаки

Схема вибуху перед зменшенням

Зимова кабіна собаки

Коробка втратила 10 см у всіх трьох розмірах.

Зимова кабіна собаки

кладуть жорсткі балки, в'їзд пересувається до кінця праворуч, в зв'язку з чим додано додатковий промінь жорсткості, за бажанням сім'ї додано нижню брок - "Ми кидаємо сіно там, нам потрібно насіння так, щоб воно не випав", поліетилен прокладений на дно, поверх неї - термоплекс.

Зимова кабіна собаки р.

Я пам'ятав, що з будівництва будинку був цей матеріал - йде на дах, один з шарів. фольга + 5мм фольга

Зимова кабіна собаки , Україна

Я вдарив його на дно, пришиваючи її у вагон.

Зимова кабіна собаки

Відновлення всіх внутрішніх стін

Зимова кабіна собаки

Теплоізоляція спини кабіни в шарах: трамвай, 5 мм теплоізоль, 3 см термоплекс

Зимова кабіна собаки

Фіолетовий

Зимова кабіна собаки

Кисть утримує поліетилен, перед обробкою. Під дном забивають ноги 3 сантиметри, щоб коробка на землі не стояти.

Зимова кабіна собаки

Передній кінець такої ж схеми вже пришивається

Зимова кабіна собаки

З боків однакові, але немає балок, а термоплекс не 3, але товщиною 5 см.

Зимова кабіна собаки

Наповнення собаки, все право.

Зимова кабіна собаки

Не всі. При порізанні дощок під диском вдарив вузол, витягнув дошку, за нею рукавички, за нею пальці ... екстрена кімната, уприскування, лікарня, очікування операції

Зимова кабіна собаки

На наступний день я ходжу до інших лікарів, щоб мінімізувати пошкодження.

Зимова кабіна собаки

Середина постраждала від всіх, залишилася тільки пам'ять кісток і крихітного індексу і без назви, що постраждали від лицьової сторони, все подрібнилося до кісток там.

Зимова кабіна собаки

Вони кладуть штучні кісточки в середині, перебудовані сухожилля, пришиті-струховані-гіпсуми ... час розповість.

Зимова кабіна собаки

Після 3 днів в латуні і три більше на ін'єкції, було прийнято рішення продовжити.

Зимова кабіна собаки

Всі стіни пришивають, скошують.

Зимова кабіна собаки , Україна

Покрівля.

Зимова кабіна собаки

дах - вид знизу: обрізка, тепловий клей, верхній термоплекс 5 см.
P.S. Забули - поставте кут 4 см в куточки, для краси. А суглоби занадто захищені)

Зимова кабіна собаки р.

Клей такого сендвіча не довіряв, наноситься інший шар вагонки, а прямо через шурупи. Закрити.

Зимова кабіна собаки р.

З бункерів отримав геотекстиль, кладуть 4 шари, взяли на шурупи. Це кришка, як це.

Зимова кабіна собаки

З того ж 4 шари геотекстилю виготовляють фартух на вході, але розчин тимчасовий, другий день купить пластиково-яскраве прозоре, воно буде цікавіше.

Зимова кабіна собаки

Поставте його на місце. Я не мав часу, щоб покласти куше всередині, собака вже лазила і не збиралася.
Разом: вартість матеріалу становить 10,500, робота - близько 5 днів, в плюсах - я і собака щасливі, в мінусах - травма руки і мінус один фаланкс на середній пальці. Ви можете курчати.

Зимова кабіна собаки