Чай і офіціантка

до Це чай, прямо? Чорний?
-Так. Ви хочете замовити?
- Що? Чай?
Хлопці ледве розкачати очі.
«Грандепа, де ти йдеш?» вона попросила в більш м'який голос. Стара людина якось з загального потоку пасажирів. Зовні. На мангалі біля входу старого Хрущовця, але не у столичній області оновленого і ще блискучого аеропорту Внуково.
Я? Де?
-Оцінити те, що?
- Що?
до Я кажу. Що говорить посадка?
до Де це говорить? Що?
до У вас є квиток. Повинен бути...
Стара людина думала і пішла кудись в кишені.
Припустимо, при порушенні всіх стандартів поведінки офіціантів, дівчина сіла на столі. Він виніс свою пансіоту, поклав його на стіл і переніс його на неї.
-Дочка ... Я не хочу літати. Не один чекаю на мене.
Я розумію, офіціантно сказав. Але ви повинні літати... прямо?
У відповідь він тільки опустив голову.
Ви голодні? вона попросила несподівано. Дозвольте мені отримати якийсь суп. Ор млинці?
Погано помітно знезадув голову.
Покажчик стояв, написав щось вниз в своєму блокноті, якось досить дружній до свого діда плеча і підійшов до свого партнера біля касового реєстру. Я сидю поруч з ним і почула розмову, хоча вони сказали спокійно.
- Я візьміть карту, океї? - Вона показала мені свій ноутбук.
Оль, знову? Ви божевільні? Кайсер подивився на неї. - Це ваш бізнес. Не доглядати.
Через кілька хвилин, у дідусь був суп, млинці, чорний чай і щось на столі і вигукнув на їжі, якщо він не їсти вдень. Я був час для мене в землю.
С ***
Кожна людина - історія... Історії так різні. Сад і життєрадісна, щаслива і драматична... І два подібні в цьому світі не можна знайти. І кожна історія є таємничою...
й Лука Бресель