Продовжуємо серію постів про ціни товарів та товарів в різних країнах. Фотозвіт присвячено цінам міста у Великобританії з населенням 70 000 осіб.
Дивитися також:
Скільки коштує харчування в Чехії
Вартість їжі та речей в Америці Швидкість фунта сьогодні становить 1 фунт - 59.9 рублів.
Ціни в Лондоні будуть коштувати дорожче, але по всій території Великобританії ціни будуть про те ж саме.
Довгий огірок - 49 ст. - майже 30 рублів.
р.
Помідори для рубця - шістдесяти за кілограм. (96 рублів)
Банани на 68 пенсії за кілограм (41 рублів)
Селяни на 2 фунти (120 рублів) за кілограм
Apples Gala 2 фунтів (120 рублів) за кілограм
Велика вимита картопля 1.15 (69 рублів) за кілограм.
Хліб. Всі тут їсти тост, тому хліб продається в ріжучих, білих і зазвичай в великій упаковці. Невеликі пакети 400 грам швидко розбираються. "Я половина чорної" тут немає плям (перший, немає чорного, по-друге, ви хочете, щоб деякі хліби - ви повинні купити його до пекти). Звичайна ціна 90p (54 рублів) за 800 г хліба розрізають на квадратні скибочки для тост.
5125853
Але той же хліб може коштувати 1.50 фунтів (близько 90 рублів). Я не помітив різницю за смаком, але буває, що скибочки різних розмірів, деякі з них ледь вписуються в тостер, інші навпаки висять всередині.
Цукор - як правило, 94 кісточки (57 рублів) на кілограм. Цукор несолодкий, тому що чай стає солодким, потрібно залити одну і половину разів більше цукру, ніж звичайно.
Яйця. Можливо, найбільш суперечливий продукт. Яйця мають два типи - "Безкоштовний діапазон", який, коли отримав тайський масаж, прислухав музику Моцарта, прочитав Шекспір в оригінальному образі. І серйозно, курка не була в клітку, але прогулялася вільно біля ферми. Такі яйця вартість 93 кістка (55 рублів) за 6 штук. Це найдешевший «Безкоштовний діапазон», але відмінно заспокоїті яйця одного розміру можуть коштувати 2.50 (150 рублів) за 6 штук. Чому 6? Бо це половина десятка. Яйця продаються в десятки, десятки і половина десятка.
Другий тип від кованих генсів, що означає, що курчат на фермі сидять у клітках. Не існує різниці за смаком, принаймні я не помітив, але є відмінність за ціною. 10 штук від курчат сидячи в клітку вартість 1.15 (69 рублів)
Свиняча курка на 5.99 (360 рублів) за кілограм. Посадка, тому що яловичина набагато дорожче. Нехай це буде кліпування.
Стейк баранина на 18 фунтів (1080 рублів) на кілограм. Я думаю, що я почав розуміти, чому овець і пасовище всюди.
яловичий стейк з філе частина для ебать 14 фунтів (840 рублів) за кілограм.
Вся курка на 3.50 (210 рублів) за кілограм.
Курячі груди фантастичні для нас 6.90 (420 рублів) за кілограм.
Соняшникова олія на 2.25 (135 рублів) на літр.
Туна власному соку на 49 пенсії (30 рублів).
Місцева справа - суп в банках. Вартість 89 ст. (54 руб.) Можна їсти, але не фонтан. Яка мама або дружина не можна порівняти. До речі, тут до чого продається в банках - наприклад, молода картопля як гарнір, ковбаси кип'ятять в банці. Не можна їсти ковбаси, а також місцеву рагу. Хам в банці відмінно підійде.
Що мені сподобалося краще- Єванська два літри на 84 пензії (50 рублів) Ми продаємо Бонакву за цю ціну, яка в основному просто очищена вода від сантехніки.
Coca-Cola коштує 1.85 (111 рублів) за 1.75 л.
Нормальна британська вода без газу на 61 пенсії (36 рублів) на літр і половину.
Середня ціна сиру 5.64 (338 рублів) за кілограм. Сир не поганий, але не досягає білоруських.
(Рівне)
Сир "Філадельфія", звичайна ціна 1.85 (110 рублів) за 200 грам. Дуже добре.
Чай, 2.79 (168 рублів) за 50 пакетів. Ви можете пити навіть якщо я не люблю упакований чай. До речі, ніхто не чув хороший чай, як чай Ахмед, який позиціонується як англійська в нашій країні.
Я також люблю дешевий чай Tetley щодня для £1 (60 рублів) і 40 сумок. Не дивлячись на те, що ви не можете пити.
Аріель на 17 фунтів (1020 рублів) за 6.8 кілограмів. До речі, продукти Проктер і Gamble тут практично замінені все інше - від порошків немає Персилса, немає японських діаперів, тільки "Пампери" тільки хардкор.
320692 Габаритний зображення
Басматі рис на 1.09 (66 рублів) за пів кілограма. Італійсько-робочі витрати макаронів про £1 для пакета напівкілограм.
Молоко. 89 ст. (54 руб.) за два штифти або 1,136 л. Молоко дуже смачне, можливо, найсмачніше заводське молоко я коли-небудь п'яний.
Рхубар-флаворедний йогурт. Всі інші смаки коштують однаково. Ви не знайдете жодного кефіру. Ні в Данії, Швеції та Великобританії. Або ж, ви можете купити йогурт в тетрапаці, але це буде дуже товстим, ви не будете пити на ходу.
Паливо. Ціна в пені. Більше для сонячної, менше 95 бензину. Тобто літр солярій 1.329 фунтів або 80 рублів, і літр бензину 1,269 або 76 рублів. Всі, в тому числі пенсіонери, приводи авто в невеликих містах. Ціни на нові автомобілі приблизно рівні наших, іноді вони можуть бути трохи вище. Але автомобілі дуже швидко виявляються. У 10-річному вагоні Volvo можна підібрати для безглуздих £3,000. І як місцеві жителі пояснили мені, це не доведеться робити з податковою та страховою, це просто те, що цей автомобіль розглядається як старий, як мамонт.
До речі, Castrol синтетичний, який виробляється в Великобританії тут коштує 12.99 фунтів (780 рублів) на літр.
Зарплата - простий інженер отримує 24 000 року чистою, тобто близько 120 000 рублів на місяць. Керівник проекту – до 80 000 або більше 360 000 рублів на місяць.
Комунальні витрати £ 400 на 100-місний будинок. Опалення власної, автономної, газової. У тому числі, як це потрібно.
Під час будівництва котеджів немає проблем з паркомісць.
Поїздка автобусом, яка проходить кожні 20 хвилин на будні дні за розкладом хвилини за хвилину, в межах міста (посада 10 кілометрів) обійдеться 1.45 (90 рублів) Денний прохід для необмежених поїздок - 3 фунтів.
Пиво в барі - £3 для штифта Фостерів, які нитки їсти - £ 6-10, хороша сервіровка, ви повний.
Якщо собака подрібнити і ви не варте, варіть тисячі фунтів (60,000 рублів). Це зупиняється не кожен, собачий щит не може сказати, що не на всіх, але дуже мало, ви рідко бачите, в будь-якому випадку газон виглядає як газон, не виставка собачої совки.
штраф за неплату парковки становить £70, але якщо ви платите за два тижні, 35.
Цигарки коштують ебать 6.30 (380 рублів) за упаковку Pall Mall, але вони помітно відрізняються від наших для кращого. Тим не менш, британські курці не закопують добу, але два-три рази менше.
Джерело: сонник
-img30---
Джерело: рибальська сітка