Ціни

Ціни на відпочинок в Чехії Їжа в Чехії.

Я вирішив продовжити рубрику "Ціни в ..." Сьогодні я хочу розповісти про ціни у Великобританії. Ціни в місті 70000 в Лондоні будуть коштувати дорожче, але в іншому місці ціни Великобританії будуть про те ж саме. Курс валют сьогодні становить 1 фунт - 59.9 рублів.

У вас буде 40 фото.

р.

Довгий огірок - 49 ст. - майже 30 рублів.

1 999 р.

Помідори для рубців - шістдесяти за кілограм. (96 рублів)

Банани на 68 пенсії за кілограм (41 рублів)
Селяни на 2 фунти (120 рублів) за кілограм
Apples Gal 2 фунтів (120 рублів) за кілограм
Велика вимита картопля 1.15 (69 рублів) за кілограм.

713118 р.

Хліб. Всі тут їсти тост, тому хліб продається в ріжучих, білих і зазвичай в великій упаковці. Невеликі пакети 400 грам швидко розбираються. "Я половина чорного" тут не пляма (перша, немає чорного, по-друге, ви хочете, щоб деякі хліби - вам доведеться купити його до пекти). Звичайна ціна 90p (54 рублів) за 800 г хліба нарізають на квадратні скибочки для тост.

123456Наступна

Але той же хліб може коштувати 1.50 фунтів (близько 90 рублів). Я не помітив різницю за смаком, але буває, що скибочки різних розмірів, деякі з них ледь вписуються в тостер, інші навпаки висять всередині.

Цукор - як правило, 94 кісточки (57 рублів) на кілограм. Цукор несолодкий, тому що чай стає солодким, потрібно вилити одну і пів рази більше цукру, ніж звичайно.

Яйця. Можливо, найбільш суперечливий продукт. Є два види яєць - "Безкоштовний діапазон", який, коли отримав тайський масаж, прислухав музику Моцарта, прочитав Шекспір в оригінальному образі. І серйозно курка не була в клітку, але прогулялася вільно біля ферми. Такі яйця вартість 93 кістка (55 рублів) за 6 штук. Це найдешевший «Безкоштовний діапазон», але відмінно заспокоїті яйця одного розміру можуть коштувати 2.50 (150 рублів) за 6 штук. Чому 6? Тому що це половина десятка. Яйця продаються в десятки, десятки і півдоз.

Другий тип від кованих вінів, що означає, що курчат на фермі сидять у клітках. Немає різниці в смаку, принаймні я не помітив, але є відмінність за ціною. 10 штук від курчат сидячи в клітку вартість 1.15 (69 рублів)

Свиняча свинка на 5.99 (360 рублів) за кілограм. В якості яловичини набагато дорожче. Нехай це буде кліпінг.

Стейк баранина на 18 фунтів (1080 рублів) на кілограм. Я думаю, що я почав зрозуміти, чому овець і пасовище всюди.

яловичий стейк з філе частина для ебать 14 фунтів (840 рублів) за кілограм.

Вся курка на 3.50 (210 рублів) за кілограм.

р.

Курячий груди фантастичний для нас 6.90 (420 рублів) за кілограм.

Соняшникова олія на 2.25 (135 рублів) на літр.

Туна власному соку на 49 пенсії (30 рублів).

Місцева справа - суп в банках. Вартість 89 ст. (54 руб.) Можна їсти, але не фонтан. Яка мама або дружина не можна порівняти. До речі, тут до чого продається в банках - наприклад, молода картопля як гарнір, ковбаси кип'ятять в банці. Не можна їсти ковбаси, а також місцеві рагу. Хам в банці відмінно підійде.

Що мені сподобався найкращий-єв'яний два літри для 84 pence (50 рублів) Ми продаємо Бонакву за цю ціну, яка в основному просто очищена вода від сантехніки.
Coca-Cola коштує 1.85 (111 рублів) за 1.75 л.

Звичайна британська вода без газу на 61 пенсії (36 рублів) на літр і половину.

р.

Середня ціна сиру 5.64 (338 рублів) за кілограм. Сир не поганий, але білоруський недостатньо.

Сир "Філадельфія", звичайна ціна 1.85 (110 рублів) за 200 грам. Дуже добре.

Р

Чай, 2.79 (168 рублів) за 50 пакетів. Ви можете пити навіть якщо я не люблю упакований чай. До речі, ніхто не чув хороший чай, як чай Ахмед, який позиціонується англійською мовою в нашій країні.

Я також люблю дешевий чай Tetley щодня для £1 (60 рублів) і 40 сумок. Незважаючи на те, що ви не можете пити.

Габаритний зображення

Аріель за 17 фунтів (1020 рублів) за 6.8 кілограмів. До речі, продукти протерти і Gamble тут практично замінені все інше - від порошків не Persils, немає японських підгузників, тільки "Pampers" тільки хардкор.

Басматі рис на 1.09 (66 рублів) за пів кілограма. Італійсько-робочі витрати макаронів про £1 для пакета напівкілограм.

Молоко. 89 ст. (54 руб.) за два штифти або 1,136 л. Молоко дуже смачне, можливо, найсмачніше заводське молоко я коли-небудь п'яний.

Йогурт смакує як крабові крабові палички. Всі інші смаки коштують однаково. Ви не знайдете ніяких йогуртових напоїв тут. Ні в Данії, Швеції та Великобританії. Або ж, ви можете купити йогурт в тетрапаці, але це буде дуже товстим, ви не будете пити на ходу.

Гаразд, окай, я отримую його, тому давайте старт- Guinness 4.95 (300 рублів) за 4 банки 440 мл. До речі, ви можете зберегти гроші, якщо ви берете кілька пакетів одночасно, і це стосується не тільки спирту. Наприклад, в такому випадку можна придбати 8 банок гуща на 8 фунтів - 480 рублів.

Не обмежується час на продаж спирту. Основна проблема не продається всюди. У будь-який час можна придбати будь-який спирт.

Асахі 4 пляшки 330 мл на 300 рублів.

461561

Корона - 300 рублів за 4 пляшки 330 мл.

Не поганий мексиканський SOl за 270 рублів за 4 пляшки 330 мл.

Місцевий груш сидінь для 1.99 (120 рублів) за штифт. Ви можете пити, але багато, як пиво не можна пити - приклеїти разом ас.

Фостери - 3.79 (228 рублів) за 4 банки 440 мл. Природно, все пиво поширених брендів є нормальним - сеча, яку ми робимо за ліцензією і не стояли поруч.

Р

Місцевий Хобгоблін 5.2% 1.97 (120 рублів) за літр. Його сильніший 6.6% старший брат Kinggoblin витрат 2.25 або 135 рублів на літр. Kinggoblin хороший, albeit ale.

Місцеве пиво не є класичним пивом, яке ми звикли, це в основному ало, тому я більш ймовірно, пити звичайні німецькі майже два фунти.

Р

Vodka Absolut. 16 фунтів (960 рублів) за 0,7 л

Для того щоб не розбити очі фотографіями якості сором'язливості, тут є коротка ціна спиртного відділу:
Російський стандарт 13 фунтів (780 рублів) за 0,7 До речі. Хто знає?
Chivas Regal 12 років 0,7 26.50 (1590 рублів)
Джеймсон 0,75 20 фунтів (1200 рублів)
Червоний ярлик 0,7 19.70 (1200 рублів)
Джек Daniels 0.7 21 фунти (1260 рублів)

Зелена марка 1 л за 17 фунтів (1120 рублів)

Паливо. Ціна в пені. Bigger для сонячної, меншої для 95 бензину. Тобто літр солярій 1.329 фунтів або 80 рублів, і літр бензину 1,269 або 76 рублів. Всі, в тому числі пенсіонери, приводи авто в невеликих містах. Ціни на нові автомобілі приблизно рівні наших, іноді вони можуть бути трохи вище. Але автомобілі дуже швидко виявляються. У 10-річному вагоні Volvo можна підібрати для безглуздих £3,000. І як місцеві жителі пояснили мені, це не доведеться робити з податковою та страховою, це просто те, що автомобіль розглядається як старий, як мамонт.

До речі, Castrol синтетичний, який виробляється в Великобританії тут коштує 12.99 фунтів (780 рублів) на літр.

Зарплата - простий інженер отримує 24 000 рік чистою, тобто близько 120 000 рублів на місяць. Керівник проекту – до 80 000 або більше 360 000 рублів на місяць.

Комунальні витрати £ 400 на 100-кв.м. Опалення власної, автономної, газової. У тому числі, як це потрібно.

У будівництві котеджів немає проблем з паркомісць.

Поїздка автобусом, яка проходить кожні 20 хвилин на будні дні за розкладом хвилини за хвилину, в межах міста (посада 10 кілометрів) обійдеться 1.45 (90 рублів) Денний прохід для необмежених поїздок - 3 фунтів.

Пиво в барі - £3 для штифта Фостерів, які нитки їсти - £ 6-10, хороша сервіровка, ви повний.

Якщо собака подрібнити і ви не варте, варіть тисячі фунтів (60,000 рублів). Це зупиняється не кожен, собачий щит не може сказати, що немає взагалі, але дуже мало, ви рідко бачите, в будь-якому випадку газон виглядає як газон, не виставка собачої совки.

штраф за неплату автостоянку £70, але якщо ви платите за два тижні, 35.

Цигарки коштують ебать 6.30 (380 рублів) за упаковку Pall Mall, але вони помітно відрізняються від наших для кращого. Тим не менш, британські курці не закопують добу, але два-три рази менше.

Все, бобер, спасибі за прослуховування.

Джерело: