1627
Магазини країни
1964 Москва. ГРУМ. Морозиво «Гумов» завжди користується популярністю. І в '64...
і в 1980...
І в 1987 році.
Але, як кажуть вони, не морозиво самостійно.
1965. У радянських часів дизайн був дуже простим. Не було багато імен. Магазини в усіх містах називаються просто, але чітко: "Бред", "Молоко", "Мет", "Фіш". У цьому випадку «Гастрономічний магазин».
Це толстове відділення. Магазин, тому, виготовлений. Ще 1965. Я пам'ятаю, що в 1987 році я знав, що продавець в магазині книг в Калині, сказав мені, що вона завжди була незручною, коли іноземці розморожені, як вона підрахувала ціну покупки на рахунки. Але він був 1987, і в 1965 р. ніхто не здивував. Ви можете побачити спортивний відділ на фоні. Є різні шахи, шашки, dominoes - типовий набір. І багато і ігри з кубиками і чіпсами (утрьох були дуже цікаві). У передмісті є дитячий скелястий кінь. У мене немає.
Ще 1965. Яблунева торгівля на вулиці. Будь ласка, зверніть увагу на упаковку - паперовий пакет (жінка в передмісті кладуть яблука в ньому). Такі мішки третього паперу були одним з найбільш поширених видів радянської упаковки.
1966. Магазин самообслуговування. На виході з покупками не касіра з касовим реєстром, але продавець з рахунками. На спеціальній кришці тримають чеки щілини. На полицях - типовий набір: щось в пачці (так? тютюн? сухий желе?), потім коньяк і в цілому кілька пляшок, а на горизонті - традиційні радянські піраміди консервованої риби.
1968. Продовжуємо. замість підрахунку, касових реєстрів. Є кошики покупок – до речі, досить милий дизайн. У нижньому лівому ряду можна побачити руку покупця з пакетом молока - такі характерні піраміди. У Москві були два види: червоний (25 копеків) і синій (16 копеків). Вони були жирними. На полицях, так як можна відрізняти - традиційні банки і пляшки соняшникової олії (наприклад,). Цікаво, є два продавці на виході: чекер покупок і касіра (голова пекти з правого плеча продажів, що виступає з типовим виразом для радянського продавця).
1972. Давайте ближче подивимося на те, що на полицях. Спроти (до речі, пізніше вони стали рубцевими), пляшки соняшникової олії, деякі інші консервовані риби, праворуч - щось, як банки згущеного молока. Багато банок. Але імена дуже мало. Кілька консервованих риб, два види молока, вершкове масло, листя повинно, що ще?
3610Р. 4200Р.
1966. Я не знаю, які покупці шукають.
1967. Це не номер Леніна. Це кафедра книги в Калині. Сьогодні ці комерційні площі сповнені всіх видів книг (по історії, філософії), а потім портретів Леніна та Політбуро.
1967. Для дітей, пластикових астронавтів. Дуже доступний - тільки 70 сантиметрів заготовки.
1975 р. Місто Миру. Загальний вигляд інтер'єру магазину.
1979 р. Москва. В кінці обідньої перерви в магазині очікують люди. Вегетації-Фрукти прикрашають типову піктограму магазину «Овочі-Фрукти». У самому вікні варення банок. Я думаю, що це один вид.
1980 р. Новосибірськ. Загальний вигляд вагона. У передпліччя є молочні батареї пляшки. Потім в металевих сітках-контейнерах, щось схоже на родовища консервованої риби. На фоні крупи - мішки борошна і вермішели. Загальний тьмяний пейзаж дещо анімований пластиковими піктограмами кафедр. Для того, щоб надати кредит дизайнерам, ікони досить зрозумілі. Не подобається Microsoft Word піктограми.
1980 р. Новосибірськ. Виробництво. Меблі у вигляді диванів і шаф. Далі, спортивний відділ (шкарпетки, надувні жилети, більярди, гантелі та інші дрібниці). А потім є телевізори під сходи. У фоні частково порожні полки.
Перегляд одного магазину з відділу побутової електротехніки. У спортивному відділі ми відрізняємося від життєздатних курток і хокею. Взагалі, мабуть, одна з кращих магазинів Новосибірськ (Я думаю, так).
1980 р. Овочевий відділ. Лінія - це найяскравіший перегляд продавця. У передпліччя - зелені огірки, які з'явилися в магазинах ранньою весною (і потім зникли).
329490 р.
1980, ковбаса. Краківська повинна бути.
1981, Москва. Типовий дизайн магазину. «Молоко». З правого боку, жінка розкочувала дикий рубець, ввезений коляскою з "віками".
1982. На ринку радянські народи пережили свої душі.
1983 р. Лінія для взуття. Імпортні черевики були «покинуті». й
р.
1987. Лінія для чого.
Продаж квасів. Для квасу люди прогулялися алюмінієвими канатами або трилітровими каналами.
3610Р. 4200Р.
1987. Електротехнічні товари.
Духовні люди не потребують модного взуття. Але жінки в цій картині не виглядають дуже весело.
Також взуття... Де ми йдемо? Інше
Майже святе місце – це м’ясний відділ. «Комуніс, коли кожна радянська людина буде знайомим. й
Свинок – 1 рубль 90 копеків на кілограм. Бабця не вірять очі. Ахер, бор, проданий всім м'ясом зліва!
радянський поворот. Що таке напружений погляд людей – «достатньо? й
«М’ясо про прибути. Ви побачите, що він буде привезений.
р.
"М'ясний м'ясо!" Місцева боротьба за краще місце.
Досить подивитись на те, що тітка має цей об'єкт, щоб зрозуміти, що в сосисці СРСР було набагато більше, ніж просто продукт харчування.
1868402
Вам потрібно розрізати більше шматочків ковбаси, які потім відразу змітають лічильник.
Не єдина ковбаса ... За радянським кольором радянські люди змушені платити майже зарплату за 4-6 місяців ("Електроніка" коштує 755 рублів).
Р
Овочевий відділ. Ось кошик в передмісті з деякою гниллю. І було прийнято, що хтось міг купити це гниття.
Антагонізм між радянськими покупцями і радянськими продавцями. На очах чоловіка читає, що він з радістю захопить продавця. Але така торгівля не так легко заплутати – радянська торгівля загартована людьми. Радянські продавці дізналися, як боротися з покупцями. Більше одного разу я побачила протоки занурення і спроби повстання в чергах, але результат завжди був незмінним - перемога залишалася з цими об'єктами продажів.
Однією з особливостей Сівки стала наявність складної системи пільг (всі ветерани, «концентраційні табори в’язнів тощо). У радянських чергах захопили майже стільки, скільки продажів У шапці немає ніякого способу «як кожен інший» взяти забитий качок, він робить червоною скоринкою – явно стверджує два качки.
Ця фотографія цікава не так багато змія продається в якості упаковки. У цьому коричневому твердому папері в СРСР загорнув майже всі покупки. В цілому, найбільш похмура річ про радянську торгівлю була упаковка, яка, власне, не існує.
2499062
Ті, хто не встиг, Тепер заклинання не допоможуть.
Поверніть до відділення молока.
"Наша робота проста..."
Лінія до винного відділу.
1991 р. Добре, це апотеоз. фініта
І це зовсім інша черга, черга людей, які мріяли пробігти від Сівки не менше години. І немає духовності.
Джерело: Германич.livejournal.com