438
Аеропорт Нью-Йорк інцидент
Мій друг, леді, не молодий, але дуже досить, серйозний, відомий сейсмолог. За тривалий час працювала в штатах, в сейсмологічно небезпечних зонах, радять і допомогли проводити будівництво. Проживала в Сан-Хосе, місто поблизу Лос-Анджелеса. І на цьому тижні було час літати додому на Росію. Трансфер в Нью-Йорк.
Ось де починається історія.
Прибуваючи в аеропорту Кеннеді, вона мала вікно між перельоти в 4:00, позбавляючи не піти в місто, час короткий, вона осіла в приміщенні очікування, відкрила ноутбук і занурився в соцмережах. Невеликий відступ, будучи 54 роки, мій однокласник, відповідальний користувач і учасник всіх видів чатів і соціальних сторінок. Це розслаблена людина, яка велика угода? Як вона говорить, є в Америці спілкуватися з кимось, все по собі, так що вона компенсувала за брак живих співрозмовників, віртуальних. Ось чому тут в аеропорту вона все суспільство. Скільки часу пройшло, вона не помітила, але вона бажала кави, вирішила піти в кафе, досяглася за її гаманець і... Ну, так, вони не тільки в Москві і Росії, але в усьому світі. Немає гаманця. І в ньому, паспорт, квиток, телефон, гаманець, карти, добре, все. Спочатку, як це сталося, вона не вірила очі, почала дивитися, але будучи серйозною леді, як я сказав, швидко відновити свідомість, вона усвідомила ворожість цих спроб. Я шукав на своєму годиннику, його рейс був 3 год., чоловік познайомився з нею в Москві, немає квитка, є також телефон, однак, а також паспорт. Проживавши в США за 11 років, вона вже дізналася, що в цій країні, в будь-якій неприємній ситуації, необхідно звернутися до офіцера поліції (коли ми живемо, щоб побачити її?). У найближчому штаті міліціонер був знайдений швидко, пояснив ситуацію до нього, він розумів все, зв'язався з кимось на радіо, і попросив її писати заяву. Поки вона була написана, близько 20 хвилин пропущена, цей коп надійшов, і показує її свій паспорт, припустимо, що він занадто рано радіти, паспорт був знайдений у чоловічий туалет, явно викинути, як непотрібний, відпочинок зникне і швидко знайти, немає можливості. 2.5 години до польоту, що робити? А потім, як вона говорить, вона побігла в знеболення, я просто хотів ставити, добре, принаймні хтось торкнувся в жилеті. Так як ніхто не опинився, вона відкриває ноутбук і почала лякати і гасити «допомогти мені !!!» в своєму чаті. А потім отримує повідомлення від того ж користувача, який нещодавно з'явився на своїй сторінці. Він каже, що він з Нью-Йорка, навіть якщо мій друг не йде в будь-яку точку, він надходить і намагається допомогти. Подруга в шоку, в Нью-Йорку 3 годину ранку вона не знає цього співрозмовника, пара разів обмінюється привітаннями в чаті і це все. Але після 30 хвилин хлопчик, витриманий 15 або 16, надходить в приміщення і каже, що він прибув. Викликає її прізвисько, друг розуміє, що це її співрозмовник від чату, безшумна сцена. Молода людина, начебто, розвиває насильницьку діяльність, перетягує її на вікна реєстрації, показує її паспорт, роз’яснюючи ситуацію дівчатам на лічильниках, а відповідно до правил, якщо втратити квиток, потрібно купити новий. Не існує квитків на цей рейс, він пояснює, що є місце на площині, і тут є господиня цього місця, але вона не має квитка, але він готовий платити за новий квиток, але за цей рейс. Працівники перевірили комп'ютером, спілкувалися та погодилися. Хлопець вибирає картку, пояснивши мій друг, що він врятував машину, але автомобіль може чекати, якщо є така ситуація, оплачує і дає квиток на мій однокласник. Вона, як вона говорить, не може кинути слово протягом усього цього часу, він перетягує її для перевірки, показує, що час дуже короткий, по дорозі говорить про те, що це добре, що це ніч, і він зміг швидко дістатися до аеропорту, що він буде йти до цього поліцейського, і буде слідувати за заходи щодо її заяви, що в той час як вона буде літати, він йде з цим поліцейським, йде в офіс авіакомпанії, що вона буде дана багажу в Москві, що він ніколи не бачив живих росіян і т.д. Коли вони побігли до прикордонних охоронців, мій друг тільки зумів сказати «завдяки тебе» і що вона відправить йому все відразу при приході в Москву. А потім, просто поцікавив, що хлопчик, і пішов на літак. Весь рейс вона рояла, як вона говорить, не знаючи чого. Чи варто від щастя, що на землі ще такі люди, або від доброти цього хлопчика, ні, чоловіки. У Шереметєєві, її чоловік побачив її, спочатку боявся, що сталося щось, то він почав бути ревнощим, нібито вона лікувала за коханця в Америці. Я ще не вірю її до кінця. І я не чоловік, але один, і я знаю її за 17 років більше, ніж мій чоловік знає, я вірю її. Як я вірю в доброту і сутність людей, незалежно від того, що національність вони чи які країни, які вони живуть.
І ти?
-img2---
Коли номерна тарілка коштує дорожче, ніж автомобіль
Вісконсін затоплений мільйонами старовинних комах