Продаж будинків в США (25 фото)

5945657

Я хочу показати вам оголошення з США про продаж нового будинку.
На цій темі я рекомендую читати її.

Автор: Цього літа ми пішли в Поконо, про яку я написав кілька постів, і в той же час прийшов, щоб побачити будинок, який продається нашими друзями. Ми мріємо про те, що з Нью-Йорка, ближче до природи і всіх, і якщо це можливо, вивчаємо різні варіанти. З більш-менш близьких, кожен хваліє Поконо. Це курортне містечко в Пенсільванії, де досить багато росіян живуть і відпочивати, і яке вважається досить популярним місцем для відпочинку і постійного проживання багатьох Нью-Йорків. Серед переваг: відносна близькість до Нью-Йорка (тільки за два години на машині), красива природа (mountains), наявність інфраструктури (магазинів, ресторанів і т.д.), низькі ціни на житло (зварені до Нью-Йорка). Серед недоліків: відносна близькість Нью-Йорка (всі два години на машині), відсутність залізничного сполучення (можна тільки отримати авто або автобус), провінційність (це не Нью-Йорк). Поконо не є достатньою для того, щоб зібрати кожен день, щоб працювати (хоча це зробити), але це не дивно, щоб уникнути переходу в Нью-Йорк-Сіті для бізнесу кілька разів на тиждень. Так що нам потрібно, якщо ви працюєте з дому, є бажання жити в прекрасному місці в природі, і ми хочемо, щоб мати можливість дістатися до Нью-Йорка в розумній кількості часу.

Не існує ніяких питань про місце самому. Поконо - це чудове місце для проживання, де кожен знайде, що цікавиться. Тут є все необхідне для життя і відпочинку: великий аквапарк, і купе різних магазинів, і клубів, і гідних ресторанів, і полювання, і риболовля, і дикої природи, і гірських лиж, і так далі, і так далі. Не Нью-Йорк, але це важко назвати його місцем. Вид села з пропускною спроможністю до міської цивілізації. Навіть в Пенсільванії, більш лояльні закони і ви можете, наприклад, не проблема, що володіє гарматою. Навіть чорний хліб і варена ковбаса можна купити – Полісся продають (з деяких причин у мене є спеціальне кріплення до цих продуктів). У Нью-Йорку багато росіян купують землю або будинок, а потім приводять до Нью-Йорка в Пенсільваніях (це незаконно, але якщо ви обережні, ви можете). І Поконо дуже відрізняється від Нью-Йорка в плані цін на нерухомість. Якщо у Нью-Йорку немає нічого ловити з $100,000 у вашій кишені, то ви вже можете шукати щось в Поконо. З двохсот тисяч доларів можна вибрати пікі. З триможна починати реалізувати дитячі мрії.

Наші друзі продають будинок в закритій спільноті. Визначте популярний формат життя поза містом, який можна порівняти з культурним партнерством. обмежена територія, в якій вони проживають відповідно до додаткових правил та угод. Це як добре, так і погано. Добро, що ви живете на території, яка захищена, очищається і живе під певними законами. Погано, що ви повинні платити додатково за це, і ці закони повинні бути застарілими. Але тут кожен вибирає те, що він любить.

Центральна дорога громади.

У готелі є власний пляж, басейн з рестораном і шикарним майданчиком. Вступи охороняються, а територія патрулюється цілодобово місцевим сервісом безпеки, що замінює поліцію в функції. З недоліків такого життя, наприклад, обмеження швидкості 15 миль на територію.

Я люблю жити в будинку поза містом, і я маю гідний досвід - два роки, перш ніж залишити для США, я жив у власній садівниці поруч з Петром. Однак не можна адекватно порівняти, російська реальність занадто відрізняється від американської.

Ми можемо тільки мріяти про такі дороги в нашому саду. Обмеження полягає в висиханні з сусідами на могильнику Камазу для розмежування. Всі дороги, як це, і ніхто не пролягає. Місцеві охоронні охоронці улюбленого часу ловлять швидкістю.

Будинок - класичний каркас, стоїть на стрічковому фундаменті і обшивається сайдингом. Все тут, як і в Росії, крім декоративних кріплень. Я зробив ще одну навісу над ганку. Але тут клімат краще і не так доречний.

У Америці вони люблять робити тераси. Це називається псування. Цей будинок не є винятком.

Береза явно краще, ніж альтанка або каша землі, але в Росії таке використання простору буде вважатися відпрацьованим і виготовленим вкритим верандою.

В Америці правила життя дещо відрізняються і, крім бажання збільшити площу будинку, все ще розумне ставлення до оподаткування нерухомості і труднощі з дозвільними документами для будь-яких будівельних робіт. Ви можете бути супербудівником, наприклад, але ви ніколи не можете побудувати свій власний будинок, якщо у вас є ліцензія. Так тераса, це те, що ви можете зробити себе, і накриту веранду з усіх боків вже немає.

Це сусідні будинки. Це як садівництво. Кожен перегляд. Неприпустимо, ніхто не кладе огорожі.

Якщо ви поглянете назад, буде ліс і не сусідів. Не кожна людина, яка виглядає, звичайно.

У кущах на ділянці можна знайти тварини. По дорозі, а іноді стрибає прямо під колесами.

Тварини більше. Присутність чоловіка в метрі від неї не заплутала тварин.

Всередині будинку. Передні двері зі склом. Не дуже популярне рішення для російського життя. Дверцята в Росії повинна бути залізною і необхватною. В Америці немає питання про безпеку. Замок на двері в будинок не відрізняється від замка офісу всередині російського офісу.

У США продаються всі нові будинки з оздобленнями, обладнаними кухнями та санвузлами. Це стандартна кухня з плитою, холодильником і посудомийною машиною. Паркет місцевих стандартів вважається не те, що прохолодно, але свого роду привілеї. Це з бамбука. Я завжди мала слабкість вікон перед мийкою.

Будинок невеликий за американськими стандартами. Але я все для цього розміру. Чистка і опалення такого будинку легше і дешевше трьохповерхових хорів. Я не говорю про податки.

Вітальня з газовим каміном. У мене є питання про доцільність використання газового каміна, але власники кажуть, що він добре прогріває і не спалює киснем. Зробіть своє слово. В Америці дуже популярні вентилятори стелі. Це дійсно класно. Він сказав, що в Поконо немає тепла, як в Нью-Йорку, і ви можете жити без кондиціонера. Я не вірю, але не стільки кондиціонерів в наших будинках.

Ванна кімната дійсно з фурнітурою і меблями. Все, що потрібно робити при вході в будинок, щоб купити меблі для ваших номерів.

Один з номерів. Всього будинок має 4 спальні і 3 санвузли. На підлозі популярний килим в США. Опалення здійснюється електричними конвекторами.

Класичний американський вікно я писав про.

Є обов'язкова москітна сітка на вікні.

В Америці не прийнято знімати взуття на вході в будинок, тому в момент продажу килим покритий плівкою.

Сходи. Килимове покриття є одним способом зменшення рівня шуму в домашніх умовах. Під ним поміщається спеціальний м'який шар, який зменшує звучання кроків до нічого. У багатьох одноповерхових будинках Нью-Йорка, підлоговий килимок є обов'язковим.

Цей номер не типовий для російських будинків. У готелі є пральня. Місце, де встановлюється пральна та сушарка, а також зберігання білизни та багато іншого.

Мені сподобалося пральний машинний лоток. Розумний і практичний, cho.

І це ще один американський класичний - вбудований шафа. У Нью-Йоркі це незамінний атрибут будь-якої гідної квартири. У повідомленні, крім номерів, наявність і кількість вбудованих шаф необхідно вказати. Я можу додати, що це дуже зручно і краще, ніж меблі, що виділяється. Я для мінімалізму в меблів. Кришталеві пластини не підходять мені.

Загальна площа будинку - 148 м2. Площа ділянки - 12 соток. Вони просять за $ 165,000. Але це складно і ціна дуже індивідуальна. Ви завжди можете гасити.

Порядок вартості життя:
Опалення + електрика: $ 300-$400 на місяць (в залежності від вашого будинку)
Вода і каналізація: $1,200 на рік.
Членство спільноти (розмова, безпека, очищення): $1,270 за рік.
Податки на нерухомість: $3,870 на рік.

Разом: $ 9,970 до $ 11,170 рік тільки для життя там. І це недорого. Мій сусід в Нью-Йорку тільки сплачує $ 8 000 за рік за один будинок (4,000 податків + 4000 громад).

Джерело: samsebeskazal.livejournal.com.

р.

р.

843223