Створіть віртуальний шолом реальності своїми руками

Віртуальна реальність шолом - це шикарний гаджет, який багато хто не може дозволити собі, але який майже всі геймери планети мріяли про ; У продовження посту докладні інструкції з виготовлення шолома своїми руками і налаштування його. Важкий, але можливо! Зареєструватися

1,1 км Магазини

Проксимус В першу чергу потрібно зробити все необхідне. Я погляную мій випадок, але нічого не заважає вам за допомогою ваших побажань і інженерних навичок в дизайні вашої версії шолома.

Мій список покупок:

1,1 км Cyanacrylate, простий суперклей. 2 шт = 60 рублів.
2,2 км Коробка інструментів для 11 " = 120 рублів.
3. У Маска для зварювання = 70 рублів.
4. У Моус матовий. 2 шт = 80 руб. (або тонка піна)
5. Умань Стрижка стрічки. 2 м = 150 руб. (Купити в будь-якому магазині одягу)
6. Жнівень Лопи по 5 разів, діаметром 65 мм. 2 шт = 120 руб.

Вам також потрібно:

1,1 км Нексус 7
2. Nvidia GTX 650 і старше (для GameStream)
3. У Хороший маршрутизатор WiFi

Я рекомендую міркування або прийом планшета з вами в магазин. Буде потрібно намагатися в коробку на місці і вибрати оптимальний варіант. Відстань від лінз буде близько 6 см.

2,2 км Тестування лінз.

Я використовував регулярні лінзи від 5x збільшувачів. Зовсім досить, вони показали найкращу продуктивність в тестуванні. Відстань до екрану в цьому випадку ~6-7 см. Також можна використовувати інші лінзи. Я випробуваю окуляри з 6- і 8-кратною механізацією, кут огляду в цьому випадку стає вище, але очі набагато важче, щоб зосередитися. У будь-якому випадку я раджу негайно перевірити і оцінити бажану відстань і позицію лінз! Я дуже рекомендую тестувати ігри з драйверами Vireio Perception. Ми розглянемо їх трохи нижче. Або використовувати рідні додатки Oculus Rift. Android-демонстрації не мають звичайних стандартів і в основному не призначені для роботи на планшетах. Використовуючи їх, ви можете витрачати багато часу, вибираючи розташування лінз, а потім знайти, що при мовлення з ПК, малюнок подвійний. Єдиний додаток, який добре працював на планшеті DiveCityCoaster. Я використовував регулярну коробку для тестів. Під час експериментів виявилося, що тримач скла з зварювальної маски цілком підходить для кріплення моїх лінз.

3. У Асамблея

Я використовував паяльну праску з тонким стрижнем, щоб вирізати пластмасу. Залежно від щільності пластику можна використовувати файл або ніж. При склеюванні деталей раджу їх обрізати, особливо з гумовою маскою.

р.

У зв'язку і верхній частині коробки я ріжу, так як вони були досить важкими, але, можливо, ви знайдете оптимальний варіант коробки, наявність кришки може добре утеплити зсередини від яскравого світла. Перегородка всередині я з чорного пластику, що прийшла під рукою. Він служить обмеженням відстані в нижній частині, в верхній частині обмежувач є сам ящик. Кріплення планшета здійснюється з спиць з вигнутими кінцями. Висота налаштовується декількома шарами мишки. Каучукова сторона лягає вгору, яка не дозволяє планшета ковзати всередині.

Тепер закріплюємо ремені. Я раджу зробити кріплення T-подібним, тому що шолом з таблетками всередині зважиться гідно і вся його вага буде наносити тиск на носі. Тестування Предмет не скаржаться. Це чудово!

р.

4. Налаштування GameStream

Ця технологія дозволяє переглядати картинку на планшеті з дуже гарною якістю і практично без затримки. Зажадає графіку карти Nvidia GTX 650 і старше. Ця технологія була розроблена для консолі Nvidia Shield, але з додатком Limelight ви можете використовувати практично будь-який планшет або телефон. Отже, встановіть останню версію драйверів і натисніть на GeForce Experience. Ми запустили додаток, додаємо додатки, які нам потрібно і ввімкніть GameStream в налаштуваннях. На планшеті ми запустили Limelight і додаємо комп'ютер, вказавши свою IP-адресу. Вибираємо якість потоку в Limelight і перевірте його. Хочу сказати, що на старому маршрутизаторі стандарт 802.11n 150 Мб зазвичай відмовилися працювати в якості 720p, що штовхнув мене до довгострокової покупки нового пристрою. A 300MB маршрутизатор був придбаний, і після його установки, 1080p мовлення на 60fps заробив.

5. Умань Безкоштовно

FreePIE є дуже помилковим і непередбачуваним програмним забезпеченням, але через кілька годин війни з ним було написано невеликий скрипт і більшість підводних каменів. Предмети. 1. Обов'язково встановіть на планшетний апк, що надходить в розподіл пакетів. Є багато версій додатків Android, які підтримують FreePIE, але жоден з них добре працював. 2. Після запуску скрипта в FreePIE і запуску Vireio Perception, не перенести фокус на вікно FreePIE, інакше він обов'язково замерзає. 3. На планшеті не ввімкніть режим Debug, коли ви намагаєтеся скласти додаток в такому режимі, він обов'язково замерзає. У нормальному режимі програма працює нормально в фоновому режимі.

Скрипт I використовується. Щоб розпочати відстеження, потрібно натиснути клавішу "Z".

оновлення def():
глобальна
глобальний рулон
глобальний крок
yaw = Android [0]. Українська Яв + математика.pi
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 Рушники
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

якщо:
Ялта = 0
рН = 0
крок = 0
JavaScript licenses API Веб-сайт
[0].update += оновлення

дельта Яв = фільтри.delta(yaw)
deltaPitch = фільтри.delta(pitch)
дельта Рол = фільтри.delta(roll)

якщо математика.fabs(deltaYaw) >= math.pi:
дельта Яв = 0

якщо (включено):
миш.deltaX = дельтая*1280
миш.deltaY = дельтаРолл*900

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

якщо торгувати:
ввімкнути =

Якщо миша слухає, ми займаємо останню точку.

6. Жнівень Виреіо Перцепція

Vireio Perception не є більш стабільним набором драйверів, ніж FreePIE, але він працює досить добре.

Запуск і виберіть "RiftUP!", цей драйвер дозволяє регулювати положення зображень вздовж осі X\\\\Y, регулювати сканування, а головне змінити його відносно центру. Меню під час гри називається комбінації клавіш Ctrl+Q, але я дуже рекомендую вам читати керівництво, яка поставляється з програмним забезпеченням.

3610Р. 4200Р.

7. Грати

Після налаштування ви можете почати грати. Особисто я запустив Дзеркальний край і портал 2,2 км Ліворуч 4 Dead 2 був на ходу. Я ще не спробував відпочивати. Всі вищевказані операції на Windows 8.1 64bit. Стійкість програмного забезпечення в загальному листі значно потрібно, особливо після спілкування з Oculus Rift.

Я протестував Окулус Ріфт і можу сказати, що отримана якість не набагато гірше, ніж оригінальна, але відсутність сумісності і постійних проблем з драйверами змушує розглянути отриманий пристрій тільки як засіб, принаймні трохи приєднатися до епоху VR і дивитися вперед до виходу Oculus Rift і проекту Morpheus на ринку.
Коротке відео показує, як працює пристрій. Протиснення вашого питання про нахил планшета, я відповідь, вставляється так через щітку, під час переходу гри до зупинки всередині.

Звідси.