Створіть віртуальний шолом реальності своїми руками

Віртуальна реальність шолом - це шикарний гаджет, який багато хто не може дозволити собі, але який майже всі геймери планети мріяли про ; У продовження посту докладні інструкції з виготовлення шолома своїми руками і налаштування його. Важкий, але можливо! Зареєструватися

1,1 км Магазини

Проксимус В першу чергу потрібно зробити все необхідне. Я погляную мій випадок, але нічого не заважає вам за допомогою ваших побажань і інженерних навичок в дизайні вашої версії шолома.

Мій список покупок:

1,1 км Cyanacrylate, простий суперклей. 2 шт = 60 рублів.
2,2 км Коробка інструментів для 11 " = 120 рублів.
3. У Маска для зварювання = 70 рублів.
4. У Моус матовий. 2 шт = 80 руб. (або тонка піна)
5. Умань Стрижка стрічки. 2 м = 150 руб. (Купити в будь-якому магазині одягу)
6. Жнівень Лопи по 5 разів, діаметром 65 мм. 2 шт = 120 руб.

Вам також потрібно:

1,1 км Нексус 7
2. Nvidia GTX 650 і старше (для GameStream)
3. У Хороший маршрутизатор WiFi

Я рекомендую міркування або прийом планшета з вами в магазин. Буде потрібно намагатися в коробку на місці і вибрати оптимальний варіант. Відстань від лінз буде близько 6 см.

2,2 км Тестування лінз.

Я використовував регулярні лінзи від 5x збільшувачів. Зовсім досить, вони показали найкращу продуктивність в тестуванні. Відстань до екрану в цьому випадку ~6-7 см. Також можна використовувати інші лінзи. Я випробуваю окуляри з 6- і 8-кратною механізацією, кут огляду в цьому випадку стає вище, але очі набагато важче, щоб зосередитися. У будь-якому випадку я раджу негайно перевірити і оцінити бажану відстань і позицію лінз! Я дуже рекомендую тестувати ігри з драйверами Vireio Perception. Ми розглянемо їх трохи нижче. Або використовувати рідні додатки Oculus Rift. Android-демонстрації не мають звичайних стандартів і в основному не призначені для роботи на планшетах. Використовуючи їх, ви можете витрачати багато часу, вибираючи розташування лінз, а потім знайти, що при мовлення з ПК, малюнок подвійний. Єдиний додаток, який добре працював на планшеті DiveCityCoaster. Я використовував регулярну коробку для тестів. Під час експериментів виявилося, що тримач скла з зварювальної маски цілком підходить для кріплення моїх лінз.

3. У Асамблея

Я використовував паяльну праску з тонким стрижнем, щоб вирізати пластмасу. Залежно від щільності пластику можна використовувати файл або ніж. При склеюванні деталей раджу їх обрізати, особливо з гумовою маскою.

Створіть віртуальний шолом реальності своїми руками р.

У зв'язку і верхній частині коробки я ріжу, так як вони були досить важкими, але, можливо, ви знайдете оптимальний варіант коробки, наявність кришки може добре утеплити зсередини від яскравого світла. Перегородка всередині я з чорного пластику, що прийшла під рукою. Він служить обмеженням відстані в нижній частині, в верхній частині обмежувач є сам ящик. Кріплення планшета здійснюється з спиць з вигнутими кінцями. Висота налаштовується декількома шарами мишки. Каучукова сторона лягає вгору, яка не дозволяє планшета ковзати всередині.

Тепер закріплюємо ремені. Я раджу зробити кріплення T-подібним, тому що шолом з таблетками всередині зважиться гідно і вся його вага буде наносити тиск на носі. Тестування Предмет не скаржаться. Це чудово!

Створіть віртуальний шолом реальності своїми руками р.

4. Налаштування GameStream

Ця технологія дозволяє переглядати картинку на планшеті з дуже гарною якістю і практично без затримки. Зажадає графіку карти Nvidia GTX 650 і старше. Ця технологія була розроблена для консолі Nvidia Shield, але з додатком Limelight ви можете використовувати практично будь-який планшет або телефон. Отже, встановіть останню версію драйверів і натисніть на GeForce Experience. Ми запустили додаток, додаємо додатки, які нам потрібно і ввімкніть GameStream в налаштуваннях. На планшеті ми запустили Limelight і додаємо комп'ютер, вказавши свою IP-адресу. Вибираємо якість потоку в Limelight і перевірте його. Хочу сказати, що на старому маршрутизаторі стандарт 802.11n 150 Мб зазвичай відмовилися працювати в якості 720p, що штовхнув мене до довгострокової покупки нового пристрою. A 300MB маршрутизатор був придбаний, і після його установки, 1080p мовлення на 60fps заробив.

5. Умань Безкоштовно

FreePIE є дуже помилковим і непередбачуваним програмним забезпеченням, але через кілька годин війни з ним було написано невеликий скрипт і більшість підводних каменів. Предмети. 1. Обов'язково встановіть на планшетний апк, що надходить в розподіл пакетів. Є багато версій додатків Android, які підтримують FreePIE, але жоден з них добре працював. 2. Після запуску скрипта в FreePIE і запуску Vireio Perception, не перенести фокус на вікно FreePIE, інакше він обов'язково замерзає. 3. На планшеті не ввімкніть режим Debug, коли ви намагаєтеся скласти додаток в такому режимі, він обов'язково замерзає. У нормальному режимі програма працює нормально в фоновому режимі.

Скрипт I використовується. Щоб розпочати відстеження, потрібно натиснути клавішу "Z".

оновлення def():
глобальна
глобальний рулон
глобальний крок
yaw = Android [0]. Українська Яв + математика.pi
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 Рушники
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

якщо:
Ялта = 0
рН = 0
крок = 0
JavaScript licenses API Веб-сайт
[0].update += оновлення

дельта Яв = фільтри.delta(yaw)
deltaPitch = фільтри.delta(pitch)
дельта Рол = фільтри.delta(roll)

якщо математика.fabs(deltaYaw) >= math.pi:
дельта Яв = 0

якщо (включено):
миш.deltaX = дельтая*1280
миш.deltaY = дельтаРолл*900

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

якщо торгувати:
ввімкнути =

Якщо миша слухає, ми займаємо останню точку.

6. Жнівень Виреіо Перцепція

Vireio Perception не є більш стабільним набором драйверів, ніж FreePIE, але він працює досить добре.

Запуск і виберіть "RiftUP!", цей драйвер дозволяє регулювати положення зображень вздовж осі X\\\\Y, регулювати сканування, а головне змінити його відносно центру. Меню під час гри називається комбінації клавіш Ctrl+Q, але я дуже рекомендую вам читати керівництво, яка поставляється з програмним забезпеченням.

3610Р. 4200Р.

7. Грати

Після налаштування ви можете почати грати. Особисто я запустив Дзеркальний край і портал 2,2 км Ліворуч 4 Dead 2 був на ходу. Я ще не спробував відпочивати. Всі вищевказані операції на Windows 8.1 64bit. Стійкість програмного забезпечення в загальному листі значно потрібно, особливо після спілкування з Oculus Rift.

Я протестував Окулус Ріфт і можу сказати, що отримана якість не набагато гірше, ніж оригінальна, але відсутність сумісності і постійних проблем з драйверами змушує розглянути отриманий пристрій тільки як засіб, принаймні трохи приєднатися до епоху VR і дивитися вперед до виходу Oculus Rift і проекту Morpheus на ринку.
Коротке відео показує, як працює пристрій. Протиснення вашого питання про нахил планшета, я відповідь, вставляється так через щітку, під час переходу гри до зупинки всередині.

Звідси.