Євген Леонов: Трагічна комічна трагія

Він вирощував жир і гнильну дитину і відчував самотні. «Що кальфа,» дорослі ратив хлопчика на щоку. Ледько тримаючи сльози спини, він відірвав від дому. Леонов постраждав від дитинства, оскільки його зовнішній вигляд не відповідало його внутрішньому «Я». У серці він був романтичним героям.

Коли, тремтінг з хвилюванням Євген Леонов читати вірші Блекка перед вступним комітетом Московської театральної студії, члени комісій припинили сміхом. Молода людина була готова впадати через землю. Він сказав: «Дуже до студії». Ви зараховуються. Приймав драматичний герой, але побачив дівчині.
Студентське життя з романтичними датами і вечірками, які пройшли Леонов. Він спробував уникати чоловічих компаній. Всі дружні збори закінчуються Євгеном, що випливають з дверима. За словами друзів, він не може стояти будь-яку агрегію, слухаючи навіть найменший гнів у голосі, він залишив захід.

Він не мав відносин з дівчатами. Після того, як на вечірці Леонов привів юну акторку. Двомісний номер, але через кілька хвилин він стрибнув з квартири. «Я хотів поцікавити мене, але я не даю йому.» А потім він лоп у сльози, запитав мене за 2 рублів за таксі і побігти. Молода актриса не оцінила його. Він дізнався, щоб взяти його на користь і припинити увагу дівчатам.
Після закінчення театральної студії для поширення Леонов отримав до Станіславського театру. Режисери не помітили його спочатку. Молода акторка відіграла без назви варень, хауфів, рабів. «Я скоро 30, чому я люблю себе, що актор я!» Він був готовий до себе, але потім головний режисер змінився в театрі. Михайло Яншин був призначений для цього положення.

Несподівано для всіх, Яншин дав Леонов роль Ларіосіка в Дні Турбін. Актор отримав шанс. Критики привернули увагу до Ларіосіка. На наступний день після прем'єри Євген Леонов відкрив свіжу газету з тремлінгом рук і читати: Ларіосик - це душливий, чистий, прямий істота в прояві почуттів. Не можна не любити і не соромитися його. Леонов грає любов невинно.
Євген Леонов був 31, коли він нарешті знайшов любов. Він пішов з театром на тур в Свердловськ. У день прибуття я вирішив покинути місто і випадково зустрівся з нею. Назва дівчини була ванда. Він запросив її грати, вона обіцяє думати і викликати його.
Очікується, що телефонний дзвінок був справжнім болем. Він сидить на стілець поруч з телефоном протягом 20 годин. Вона сказала, потім прийшла до гри, отримала квіти з нього, прислухали вірші, допустили себе взяти її руку. «Не добре зрізати, але міцно пришиваючи», – вирішив дівчину і погодився залишити з актором столиці від рідного Свердловського.

У Москві Ванда вступила в GITIS на театральному факультеті. Після місяця життя разом Леонов перетворив покраїнску Свердловську дівчину в найвишуканіші жінки в Москві. Зовні вона була ідеальною сім'єю. Він поговорив весь час про дружину, кинувся до неї, на шляху до дому він обов'язково купив букет квітів. Але повна гармонія стала ілюзією.
По суті, в сім'ї, чоловікові і дружині відключені ролі. Вона тримала будинок чистою, відмінно вареною, праскою, промивається - вона була людиною дії і доведе її любов оленами. І Леонов не вечеря може замінити торіонне слово. "Я люблю тебе". Він мріяв про ніжну дружину, яка поцілунала, і жалю, і підірвати голову. А Ванда не поховала його, навіть коли вона привітала його з дня народження.

1959 рік став щасливим роком його життя. Леонов мав сина. Андрій грає в одному театрі, як його батько. У лобі Ленком їх портрети повісили. 50 років тому Леонов захочився з щастям: сином, доброю душею, з якою можна говорити про все у світі. Євген Леонов висловив всіх своїх непроголошених любов на хлопчика. А Андрій пішов до своєї матері, він не захопив ніжності кальфа, не сидить на ляп батька, зламав руки.
З екскурсії Євген Леонов зазвичай мухався з куполом дарів і був відхилений, коли син його, не зняв з іграшок, приглушений: «Хі, Дад». Леонов змітив ручну з седативів і розбився за те, що дитина байдужа до нього. Він зробив зміни з безмежною добротою. Він ніколи не кладав сина в кутку для відвертів.

р.

У програмі «Алматичний годинник», під керівництвом Леонова, написав дітям з усього Радянського Союзу. Діти довіряли його з секретами, сказали йому про своїх хобі, і скаржили, що їхні батьки не дозволяли йому мати собаку. Вони мріяли, що їхні батьки були такими, як Леонов, загинув Андрій. Однак популярність свого батька виправила сина. Андрій був відроджений моральними викладаннями батька: не курити, не пропустити занять, не ходити пізно. Син заспівав і зробив свою справу.
У 1959 році режисер Володимир Фетин помітив Євгена Леонова в театрі і запросив Шулейкіну, щоб відігравати роль гранат-тамера. Ця роль у фільмі «Смугайний рейс» приніс Леонову справжню популярність. «Я був першим актором, щоб показати свої потужні дупи до радянського народу», – зазначив Євген Павлович. Коли фільм вийшов, Леонов миттєво став мегастаром, але його комплекси не зменшилися.

Після того, як "Смугий рейс" пропонує стріляти зморшкуватою, як карукопія. У багатьох скриптах, які він не міг читати їх. Він вибрав лише ті ролі, які дав йому можливість бути таким чином, що він був сором'язливим, щоб бути в повсякденному житті: беззахисний і доторкнувшись Травкін у фільмі «Тірти-три», пристрасно люблячий батько в «Донна історія», добраний фотограф Володя Орешніков у фільмі «Зиг удачі».
У 1963 році головний режисер змінився на Станіславському театрі. На місці Яншина, який дав Євгену Леонову першу Зіркову роль, прийшов Борис Львів-Анохін. Зв'язок з Леоновим не виходив. За словами актора. Румори поширили, що він критикував режисера. Леонов вирішив переїхати до Маяковського театру, але продовжував грати свої вистави на Станіславському театрі.

Тепер він не був вказаний в державі і пропущений на запис як «гість». Незабаром Леонов слухав ромори, які художники з ким працювали протягом багатьох років, приїхали до керівництва театру з проханням не запрошувати його. Коли Євген Павлович дізнався про ці розмови, він мав свій перший мікроінфаркт.
70-ті роки – вершина акторської кар’єри Євгена Леонова, що ні фільм – рекордний тримач за коштами: «Білоруська станція», «Велика зміна», «Не поспішайте», «Зиг удачі», «Легенда преси», «Дуня», «Афонія». І коли голос актора виступив Вінні По, Леонов став буквально національним улюбленим. Після виходу фільму «Гентльмен удачі» до величезної армії в’язниці з радянських в’язнів приєдналися до свого вболівальника.

Найсучасніший критик Леонова. Він вірив, що він відігравав погано в кінофільмі «Про поганий хусар, кладе слово», обов'язково, що він не закінчував своє зображення в «Великій зміні», і скаржав, що «Донент» в «Гентлемах удачі» – не так смішний характер, як здається аудиторією.
Він був розроблений в його учительі Михайла Яншина. Всім відомо, що одне слово було достатньо, щоб відкрити крила за Леоновим. Але Яншин ніколи не оцінив його. Це був стиль цього режисера. Можливо, саме тому в Леонові немає сумнівів: Я не роблю щось добре. Навіть коли засвідчена преса і аудиторія, він завжди пам'ятав: Янашин скаже його: "Не, він правий, я занадто смішний."

Леонов був тушковцем режисера Георгія Данила. Разом працювали на 10 фільмах. "Весь втрачений" - це єдиний фільм, де він відіграв повну скуточку. Але після того, як було так багато сердних листів на Mosfilm: "Як ви покажете наш улюблений актор!" Де держава витрачає гроші? Цей актор зробив віллу!
Одну ніч, чекаючи Ванди, Леонов читати журнал радянської літератури. «Ця гра написана про мене!» Він не міг вірити очі: якби хтось дивився в своїх щоденників, якби хтось зрозумів його вперше. Зіграш Олександра Вампірова «Сон Старого» розпочався з жорстокого жарту двох молодих людей.

7155 р.

Настаньте на останній поїзд, вони почали шукати місце для сну, але ніхто не дасть їм прогріти, крім Андрія Сарафанова. Щоб провести ніч, хлопці обдурили і сказали, що один з них був сином Сарафановим. Сарафанов сліпо вірив брехню і довіряє, що він зустрівся з сином. В результаті молодий чоловік зізнався про визнання, але для Сарафанів це не було важливо, він все одно мав батькові почуття для нього.
Коли Леонов дізнався, що гра була засвідчена в одному з театрів, він сказав: «Я буду йти в міністр культури і сказати, що хочу грати Сарафанов». Але потім раптом режисер Мельников з Ленінграда назвав актора і сказав, що він хотів зробити фільм на цій грі. Молодий режисер побачив не один, але Леонов в цій ролі.

Для Леонова Сарафану більш ніж бажана роль. Це його повідомлення до свого улюбленого сина Андрія. «Мій син навчається в театральному інституті», - сказав Євген Леонов в інтерв'ю. Я радий, що він хотів бути актором. Не знаю, як. Що не можна сказати в нашій професії. Якщо я не мав часу сказати йому щось, я хотів би, що Сарафан, щоб розповісти його про це, бо ніхто не сказав, що це краще, ніж Сарафанов.
У 1975 році Євген Леонов з скандалом відступив з Маяковського театру. Він був реальним аварійним. Директор Андрій Гончаров розповів про свій актор Леонов в рекламному сюжеті «Купити неотанію риби».
Режисер збирав трупа: «Бої руки голоду повністю заплутаний Євген Павлович Леонов, кидаємо капелюх у колі так, щоб митець не переривався з неотеним». Євген Леонов готовий торкнутися від образних слів головного режисера театру: «Що можна думати, що я зробив це за гроші!» Він зламався з майяковським театром і пішов до Ленкому, щоб побачити Марк Захаров.

р.

Захарова Леонов майже кожен фільм. Але актор не залишив сигналу, що зірки Ленком набагато молодше: Олександр Абдулов, Олег Янковський, Ніколя Карашенцов, Олександр Збруєв. Леонов відчував себе як дивець до цієї театральної молоді. Євген Леонов часто став скаржитися на здоров’я. Лікарі завжди говорять: зайдіть до лікарні для обстеження. Яка лікарня при улюбленому режисеру Данила запрошувала в новому фільмі «Кін-Дза-Дза».

За рік після цих зйомок Євген Леонов пішов до Німеччини з Театром Ленк. На екскурсії в Гамбурзі в номері готелю, актор раптом став Останнім часом він запам'ятався шпитальним коридором і різким болем в серці.
Після операції серця Леонов не відновив свідомість. Сонце Андрій, який був з ним на турі, на той же день назвав його матір'ю. Коли Ванда летить до Гамбурга, лікарі сказали: "Всі його тут на землі." Він почне, він повернеться, він не буде чути. Свою дружину сидять на ногах і розповіли його про її любов і розмовляли йому на дні.

У театрі Ленком, грали «Джуно і Авос». А режисер Захаров запросив акторів відправляти енергію до Леонова, виконувати пісню Олександра Рибнікова і таким чином променувати за нього. 28-й день коми Леонов відкрив свої очі. Його дружину сидять поруч з ним. Не подарував йому ще один шанс позбутися від страхів і почуттів самотності – просто жити і вірити, що ви любите, що вам потрібно. Але деякі страхи були замінені іншими.
Леонов вірив, що завдяки операції найгірший за ним. Побоюючись сказати правду, що трансплантовані артерії швидко зношуються. Не проживав довго в щасливій нездатності. Один день, як він ходив додому з театру, вболівальник побіг до нього: "Я відчуваю себе так шкода для вас, ви будете незабаром під ножем знову, - сказала вона. Ця зустріч зберегла його зайнятість. Він відреставрував розмову в стаціонарі, сподіваючись, що хтось відхилявся від страхів. Однак лікар підтвердив, що операція розрахована на 8 років.

Р

Леонов був дуже боятися раптової смерті, боявся бути самотнім в домашніх умовах. У 1989 році Євген Леонов мав онуку. Хлопчик був іменований дідом, Євгеном. Мій улюблений син є ще однією причиною страху. Актор боявся, коли він ходить з його онуком, він раптом буде мати захоплення, і дитина буде лівою на вулиці. Він завжди мав справу для повернення додому. Він боявся, що його дружина і син буде залишатися без грошей після смерті, тому він працював 7 днів на тиждень. Доктори заборонили йому концерти, але він продовжував робити це.
Це сталося 29 січня 1994 року. Євген Леонов пішов на гру і раптом знизився. Ванда думав, що він ступив на своїх мурах, поїхав до нього, і він виправив і все — в одному другому він пішов. Лікарі, які прийшли до виклику, сказали, що з'явився золот.

Не відбулося шоу. Але ніхто не вийшов в квитки. На свічках і поїхали до найближчого храму, де стояли кілька годин. Коли траурна служба Євгена Павловича проходила дуже холодно, люди кинули заморожені квіти і витісняли: Добрий, Євген Павлович!
Коли дід помер, дружина Леонов був 6 років. Все було крідом в домашніх умовах. Женья замочував пальцем і змалював сльози під очі. Він не знає чому. Я сказав, що мій дід пішов, він не міг прийти до нас знову. Але якщо ви хочете, ви можете піти до нього принаймні щодня, онука згадується.

Сьогодні Женя Леонов навчається в театральному інституті Швеції. У студентських виступах він грає основні ролі. Не дивлячись на плащові відгуки, Андрій стурбований майбутнім сином, так само як батько його одного разу турбує його долі. Він, як правило, розуміє свого батька зараз більше, ніж коли-небудь: У мене є почуття, що мій батько і я не говорив. Звісно мій батько. Іноді життя мухає так швидко. Ви пам'ятаєте, це так само, як і боротьба. Я хотів би запитати йому багато питань.

, Україна

55159.