Вчимося, що він не встиг жити, багата людина вирішила дати речі до безпритульного притулку, він був обрізаний тим, що він побачив там.

Ми часто живемо без мислення про наслідки наших дій. Час швидко летить, за один раз дорогі люди. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це те, що сталося з героям нашої історії, який отримав розчарування остаточної діагностики і вирішив зробити хороший вид.

Редакція "Сайт" Вона ділиться сюжетом з вами, що навчає вас бути доброю людиною, не приймати рішення, і поговорити з близькими.

Фінальна діагностика Євгена сидить в розкішній квартирі і роздягальня на одній точці. Лікар просто назвав і сказав, що лікування не працює. Тести погіршилися. Він, ймовірно, не більше трьох місяців, щоб жити. Пропонував ще одне лікування, останнє. Тим не менш, це тривалий і болючий процес, і існує невелика ймовірність успіху. Івгенія сидить там, як мислити, він не хоче йти через все це. Тим не менш, що немає шансів.

Він жив добро життя. Він побудував власний бізнес, придбав гарний автомобіль, пропустив багато. Єдине, що я не починав сім'ї. Але зараз ви повинні бути шкода про це. Продам все і залишити на останню подорож. Завтра він буде шукати покупця для бізнесу. У притулку знайдуть всі речі.

Кілька років тому він спонсорував кризовий притулок, де кожен, хто потребує допомоги. Допомогло їм повернутися до нормального життя. Тут завжди багато людей. Вони потрібні речі. Євген відразу почав збирати речі, щоб відволікти від сумних думок.

На наступний день він пішов до притулку з його приналежністю і купив крупи. Він був запрошений режисером. Вони пішли в офіс, щоб поговорити. У середині своєї бесіди збивають на двері. Війшов Віталій, який працював у притулку як адвокат. Він сказав: "Для переривання, але це терміново." Ця жінка, Zoe, є більш серйозним, ніж ми думали.

Директор апологізований і запросив Віталія на вступ. Він пішов, щоб сказати: "Чому вона згорла всі документи, коли вона хотіла залишити. Все майно на нього. Він погрожує приймати дитину, якщо вона не повернеться. Він може стати свідками. Вона працює для міліції і явно зловживає її владу. Вона не має шансів на перемогу в суді, вона вважається бездомним. й

У цей момент Євген думав, що він може допомогти жінці. Він має квартиру, яка не потребує часу. Він сказав: "Я жінка дуже добре?" Віталій запевнив мене, що він зробив. Проста і добра жінка, яка потрапила в складну життєву ситуацію. Тоді Євген запитав, щоб особисто поспілкуватися з нею і допомогти.

Жінка вступила в офіс. Дуже красива, але дуже тонка і з червоними відривами очі. Євгені відразу ж захопив дихання. Він був Зоя, який він від 10 років тому. Він любив її і я хотів отримати одружений. Все про нього сказали, що йому потрібно тільки гроші. Він не вірив, але один день він запитав його за велику суму грошей.

Тексти пісень, а це означає: Тоді він якось вирішив, що кожен був правий. Вона просто захотіла зробити його і заробити гроші. Він зникнув і припинив відповідь на її дзвінки. Довгий час він постраждав від почуттів для неї, але вирішив, що вона не була гідною. І тепер вона стоїть перед ним знову.

Історії з минулого Зоя побачила Євген, очі її широкі відкриті: «Жена?» Як ви отримали тут? Євген запитав залишити їх самостійно. І сказав він: "Дуже, що мені дуже зрозуміло." Я спонсор цього фонду. Що сталося? І вона розповіла їй історію. Вона сказала мені про те, як вона хвора, але вона не могла знайти її гроші на операцію.

Мама пішли. Вона була вагітна і не знаю, що робити далі. Я вирішив прийняти своє життя, але цей поліцейський показав. Він врятував її і вона погодила його, Дитина потрібна батька. Після пари років життя перетворилося в пекло. Спочатку чоловік змусив жінку залишити роботу, потім занемовити її спілкуватися з друзями.

Потім він припинив відпустити її з дому, вдарив її, коли він знаходився з роботи. Коли він потрапив до хлопчика, вона вирішила, що це було вчасно залишити. Але я не міг брати дитину. І тепер я тут. Немає грошей, немає житла, немає надії.

Євгенія виглядала на неї і усвідомила, як жорстокий він зробив до цієї жінки. Вона хотіла попросити гроші на лікування мамі. Якщо він послухав її, якщо він допоміг... Вона сказала, відірвав його з власних думок: "Дів ти хочеш поговорити про щось?" І він сказав, що він хотів допомогти. Він отримав гроші і зв'язки, і він може щось розібратися.

Зое - сказав він відверто, що вона не хоче допомогти від нього. Тоді вона додала, «У мене є вибір?» Крім того, для мене необхідно не тільки, а й для сина Єгора. Що, до речі, ваш син теж. Євген був забраний, а потім швидко прокручував свою історію в його голові знову і зробив двічі-два. Він сказав: "Чому нічого не скажеш?" Тоді він почув, що він вже знав: “Ви пішли.” Якщо я повернувся з цими новинами, ви подумали, що мені потрібні гроші. Він не сказав.

Остаточний діагноз пішов на швидкість розбиття. Євген використовував всі свої зв'язки, щоб отримати Zoe назад. Він також хотів, щоб зустріли зое. В той час як все це відбулося, Євген усвідомив, що його почуття для жінки все ще сильні. І вона приймала, що вона любила йому всі ці роки. Все було краще, тільки одне, що хмарне щастя - розчаровує остаточну діагноз.

Він сказав Зое все. Вона змусила йому спробувати інший курс лікування. І, можливо, завдяки тому, що його коханий і син чекав його в домашніх умовах, йому вдалося відновити. Через рік він нарешті почув, що він подолав хворобу. Удосконалено життя, навіть якщо вони ніколи не роблять час, який втратив, але скільки шансів вони ще попереду.

З цієї історії, кожен виведе власний висновок. Хтось скаже, що вам потрібно довіряти коханим, а не тим, хто намагатиметься перенести вас. Якщо ви не пропустили любов до життя. І ми скажемо, що час і доля поставить все на своєму місці. Що ви думаєте про це?