З 10 років побудували будинок.

З Мінська на поїзді - 23 кілометри, потім з станції Хмелевка потрібно пройти через міст, а попереду ще два кілометри пішки. Євген знає цей спосіб серця. За 10 років, кожен вихідний день і в будні дні після роботи, він приходить сюди і будує будинок самостійно. У своїй конструкції використовується понад 1,000 скляних пляшок, а місцеві жителі назвали цей будинок «спокійний замок». 1. З грошима, яка пішла на будівництво будинку, ми можемо купити Odnushka в Мінську.
Євген і я на сільській дорозі. Поки не засохнеться після дощу, що надходить до «холодного замку» не так легко. Власники запевняють: незабаром асфальт буде закладений тут, а поруч знаходиться другий ринговий дороги.

2,2 км Матеріали витрачаються швидше, ніж можна купити їх. На них, плюс доставка, я витрачаю 500 доларів на місяць, захоплений будівельник ділиться своїм досвідом. Те ж саме стосується всіх сусідів, які будують себе. Якщо у кого є більше доходів, наймає працівників, то вона йде швидше.

р.

3. У Дружина Євгена, Надія, ходиться поруч з ним. На відміну від нього, вона не приїжджає сюди, але Надежда добре лікує її чоловіка.
Ми можемо купити Odnushka в Мінську, але це порівняння з власним будинокм?
Серед типових котеджів, які вирощували гриби вздовж дороги, ми нарешті побачили двоповерховий будинок з мансардом. Це казковий замок. Він ще не був завершений, але помітно відрізняється від будинків навколо нього.

4. У Вензель з ініціалями дочки власників будинку. Фото:
Перше, що ловить око - незвичайний синьий символ на стіні будівлі, що нагадує герб. Це вентилятор. Зображує листи Е і Т - ініціали дочки власників будинку Емілія Терехова.

р.

й На стінах будівлі покладені силуети різних тварин.

6. Жнівень Моя мама і дочка експериментували. Це дивафф, і це вовк, який виглядає більше, як миша.
Після вивчення будинку близько, стає зрозуміло, чому він популярний з місцевими Будівля була побудована за стандартним проектом, але привертає увагу незвичайним декором.
«Ідея декоративних рішень належить до моєї 6-річної дочки», – розповідає Євген з посміханням. Як знайти картину і сказати, "Тату, можна зробити це?" Тоді щось фантазування: «Чи можна зробити стовпчик гвинтом?» Що про арку? Як виявилося незвичайний будинок.

р.

7. Про нас Кілька вікон виготовляються зі скляних пляшок.

8. У Коли ми купили землю, вже були пляшки і розбиті скла. У підвалі необхідно пускати світло, а скляний блок не можна було купити, а пляшки були корисні тут. Деякі з них були використані в фундаменті, інші викладаються вікна. У всій структурі будинку є більше тисячі.

Коли люди почали бачити незвичайний будинок, власники мали ідею зробити тут агро-еко.

9. Навігація Згідно з моїми підрахунками, агроекологічний бізнес може збільшити ДП країни на півтора рази. На мій погляд, це важливий напрямок для економіки, Євген впевнений. Агро-естати є основним способом затримання людей у с. Крім того, в Білорусі всі цікаві місця для туристів, як бісер, розкидані на великій території. При поході на сайт займає 30 хвилин, і дістатися до неї 3 годин, досвід туризму дещо дивиться. А якщо є сільськогосподарські садиби на шляху, поїздка буде набагато цікавіше.

10. Повернемося всередину. спіральна сходи веде до другого поверху. Майстер показує нам скручені стовпчики. Згідно з Євгеном, ця методика поширена і вже давно відома, але крита арка є рідкісним явищем. Запитайте власника, чому він будує будинок самостійно.

11. Я не можу знайти людей, які можуть зробити це мистецтво. їхні підрозділи. Я хочу, щоб зробити все, що я не можу уявити роботу з ким-небудь.
Власник будинку фізикою. Бажання будувати з’явились після походів до будівельних команд у молоді, а тенденція до експерименту – сімейна традиція.
Впровадження нових технологій – це сімейна справа. До війни його дід працював на залізничному вокзалі, начальником станції і був одним з перших, щоб ввести електричне обладнання і телефон. Його батько працював юристом майже половина століття. Він завжди намагався використовувати нові методи в судовій практиці. Моя мама працювала головою районної адміністрації сільського господарства, займалася впровадженням методів екологічно збалансованого землеробства та економічних методів стимулювання праці. В результаті в Вільському районі понад 15 років врожайність потрійних, всі землеробства стали прибутковими, хоча в Радянському Союзі в цілому сільське господарство незрівнянним, говорить Євгеній. І зараз дочка бере участь у наукових конференціях та заходах.

12. Євген – лауреат Академії наук Білорусі. У той же час працював в НАН України, займаючись вдосконаленням технології льону лобів.
Ця технологія пов'язана з очищенням стічних вод. Ідеї, які реалізовані, можуть бути успішно використані в котеджному будівництві для очищення стічних вод. Ця проблема є погано вирішена в світі. Хочу спробувати замінити дорогі капронні сітки в цій технології з регулярними пластиковими пляшками. Я не знаю, що це зробить.
Ми часто будуємо будинки, які функціональні, але неглибокі, і навпаки.
Вчений і конструктор з досвідом роботи Євген бачить недоліки, які існують в будівельному секторі Білорусі:
У нас є окремі будівельні підприємства та архітектурні розробки. На заході, коли людина наказує будинок, він говорить тільки з архітектором, і він вже тісно співпрацює з будівельниками. Тому в процесі він може бачити недоліки і думати про те, як його поліпшити. Ми не маємо цього, тому виходить, що часто будуємо будинки функціональними, але неглибокими або, навпаки, красивими, але незручними. Ще однією проблемою є низькі фундаменти. Вони повинні бути не менше 50 см над землею, і ми практично доторкнулися землі, тому вони вологі і вологі надходять від землі до житла.
Продовжуємо будиночок. Євген показує нам арку, форму як яйце. За словами любительського будівельника, складавши його було складно. Але тут є трюки:

13.00 р. Точка полягає в тому, що доки вона розширюється, все легко. Потім потрібно зробити тимчасову підтримку, а потім скласти її і вибити її. Робимо арку.

14. Разом з власником ми піднімаємо мансарду на дерев'яну сходи. Тут в сокових пакетах акуратно полягають цегли, приготовані для будівництва будинку. І знову за ініціативою своєї дочки Євген робить їх за допомогою спеціальної технології.

15.00 р. Я заливаємо бетон в сокову сумку. Перед тим як замерзнути, кладемо каміння в ній. Розчин можна забарвити. При бетонних висихах я знімаю сік мішок. Тепер цегла готова, Євген ділиться секретом виробництва. - Робота досить трудомістка. Зібравши пропорції піску і цементу. Такі цегли не тільки мають хороший декоративний вигляд, але і мають високий рівень вологостійкості. У нашому кліматі важливо в будівництві фундаментів і димоходів.

16.00 р. На даху буде дві вежі. А ще майстер запевняє нас:
Це звичайний будиночок, в якому будуть жити звичайні оповідання У нашій родині кожен пише казки, і вони, до речі, вже були опубліковані в книгах «Поговори про Лосицький парк», «Так є звірним лісом щурави» і опубліковані в журналах. Тепер, разом з дочкою, ми готуємо до видання книги «Принцеса казкового замку». Познаки також написані матіром Еміля та бабусями.
Історія знайомства Євгена з дружиною і повністю містичний, зробить навіть загартовані скептики вірять в неможливості.

17. - Я працював директором Лосицького парку. У парку виросло 400-річне дубове дерево, біля якого молода людина і дівчина задеклала себе наречену і наречену ніч. У мене був костюм Лесовика і Берегини, приготований на театральній культурі. У цьому костюмі Лесовик І провели екскурсії. Журналіст прийшов до мене, щоб інтерв'ю і покласти на костюм Берегуні, ми обидва закінчилися в цьому дубовому дереві, а потім, як легенда має це, ми одружилися.
Не можна будувати на кредит, відсотки нерозумні.
Поблизу будинку Євген вручну викопати колодязь 4 кільця. За словами власників, вода чиста і смачна.
Яким буде система опалення, Євген ще не вирішив.

р.

18. - Є 5 димоходів, можна покласти 5 котлів. Помилки Я поставлю газовий котел, якщо газ здійснюється, і він не дуже дорогий. Хочу покласти сталевий котел на дереві, на твердому паливі. У верхній частині можна покласти каміни зі скляними дверима.
Будинок стане великим, але необхідно довести його до розуму, ми попросимо власника, як він планує прискорити процес будівництва.
Для прийняття пільгового кредиту на розвиток агробізнесу необхідно мати дозвіл на проживання в с. Якщо ви будуєте будинок на заробітній платі, це займе 25 років. Не можна будувати за кредитом, проценти нездатні, власник будинку говорить. У Німеччині житлове будівництво приватних будинків дають дуже низький інтерес на кредит – від 1 до 3% на рік. Німці можуть взяти кредит, будувати великий будинок, а потім три покоління сімей окупляться.

339373р.

19.00 р. Тут буде літній душ.

Р

20. За підрахунками власника, це займе ще 15 років, щоб жити і отримувати гостей в казковому замку. В той час як Євген оптимістичний, він продовжить приїхати сюди на будні та вихідні дні, продовжити будівництво та експеримент. Моя дочка зросте і допоможе.

Джерело: realty.tut.by