Сонце

Дінка кинулася, коли хтось кинув її ніс. Дінка відкрив очі і побачила тонкий промінь сонячного світла, який пробивається через сипучих віконних завісок.
- Привіт! - сказав сонник. - Випікати, постільден.
- Я не плащ!' Дінчик відповів angrily. - Побачити, я лежаю на спині.
Рентген сміхався і знову злий Дінк в носі.
«Гооліган!» - сказав Дінка і перевернув на неї сторону, її назад до вікна.
Потім промен почав прогрівати вухо.
- Дінка - сказав він, сісти в ліжку і відчував вуха. Лівий вухо був холодним, але правий вухо був гарячим і напевно дуже червоним.
- Добре! - Дінка була зміщена. Де я зараз з різними вухами?
Лючик не відповів. Дінка перетворилася. Променя, затишна обрізка, укласти на неї подушку.
до Ой, ти робиш! - Дінка сердитися. Ти був той, хто поїхав мене з подушки, щоб лежати!
- Я не буду довго, почав виправдати промінь. - Всього за п'ять хвилин. Ви знаєте, як втомилися я вранці! Я зробив так багато речей!
до Які ці речі? попросив Dink непомітно.
- Ну! сказав промінь і почав згинати невидимі пальці: По-перше, я позбавляв верхівки заставників. По-друге, я прокинувся птахів. По-третє, у фонтанах зрошувальних машин я запалюв. І найважчою частиною я поїхав туман з газону біля водойми. Ви знаєте, наскільки важко і лаці він був! Я не маю на увазі, щоб красти! Ось! – промен був навіть трохи від дихання, списуючи всі його досягнення.
до Всі права, Dinka Вона сказала: - Тоді, дійсно, лежачи, відпочинок. Я все ще повинен... добре, одне місце... Не ходите в будь-який час! Чи? Я швидко!
Вона стрибала з ліжка і розсипала її ноги в коридор.
Квартира була тихою. У спальню батьків - в кімнаті немає, ліжко не вписали.
"Стандарт" думав Динка. - Де кожен? Чому ніхто не прокинувся? Дуже дивний. . . ?
Коли вона повернулася до кімнати, на подушці немає променя.
"Чи ви йдете!" Дінка була зміщена. - Не чекайте.
Вона прийшла до вікна, витягнула завісу і навіть ступила назад крок - сто тисяч кілометрів сонячного світла заливають вікно, стрибають на підлозі і на стінах, відображені в дзеркалі, танцювали на стелі, запалюють золотою рибою в акваріумі.
- Привіт! вони витісняли гучність. - Ось ми! Дуже дякую! Я! Літо!
- Літо! - Дінка прокинулася і, захопивши руки її щіками, стрибаючи навколо кімнати з захопленням на одній нозі. Літо! Літо! Літо! Як я забув?! Ka-ni-ku-la! . .

浜у 涓 蹇

ПС: Так, я не можу розміщувати копію, але я не можу допомогти, але поділитися цим дивним сюжетом з другу шахти. Я сподіваюсь, що він піднімає настрій.