Боркіний поворот

- Син, зайдіть! - Право на його черевики стрибали з вулиці до верхнього приміщення, де на столі робили уроки п'ятого класу Антох, ажурно називають батьком.
Антоха мурмурована, не відриваючись від блокнота - проблема математики була дуже важкою сьогодні, і ніхто не допоміг йому в будинку, а матір Антоя і батько закінчився тільки трьома або чотирма сортами (наприклад, час був, син - мати зважився). - Ви навчитесь, навчитесь. Може бути, ви станете агрономом або зооотехніком.
- Над плечем! - Зібрані сердитися з похмілля батька. - Приїхати, я сказав! Зателефонуйте нам з барна! Не приїжджайте!
Мій батько стрибав з будинку і засмагляв двері.
- Го, син, піти, допомогти папці, - припинивши апетитні страви, мати виглядав з кухні з турботою особи.
- Чому вони хочуть йти? - Антох попросив з підозрою.
«Привіт, чому, чому,» маму зважують евакуйно, кидаючи пасма сірого волосся за вухо. - Що вам подобається як дитина, Богові? Ви знаєте все. Час Боркіно.
Антоя має нудоту під ложкою. Звичайно, він був не малим, і він добре знав і побачив, що батько від часу робить з тваринами, які відлякують, мотузку, лука, кватки і роу в різних склепах, овецьках, денників, приклеїли один одному в різних кутах їх великої сільської садиби.
Сім'я Панкіна, до якої Антох мав честь належати, вважається однією з господарств в Мойсевці. Батя Антоі відверт, але він знав свій бізнес. У ячменю вони завжди подрібнюють від стопи до стопи і зсувають сумно корову і одну або дві кальмари; в поросятих вони затирають шматки від підборів поросят, що ростуть вгору, щоб бути забійними; в дворі було кілька меланхолі овець і пара кіз з демонічними жовтими очима; [нех] зібрані в тісній компанії, ділово-подібно курчата їжа заливається безпосередньо на землю; бокові шляхи, малювання на землі з пухким крилом, шкідливий індичок прогулявся, висить червоним сірою шкірою, дивлячись на великий білий;
Отець, коли мама запитала його про це, дефлікатно прокинувся будь-який перожений істоту з шиєю, ходив на спеціальну палубу і в другому він захопив голову птаха з прокидом на ній і прокинув її, все ще лякаючи її крилами, біля. І як би нічого не сталося, я пішов, щоб зробити інші речі, тому що після того, як мій материнський концерн був розкидані тушки крові птаха і захопити його.
Моя батько теж мала справу з вівцем. Спійманий задньою ніжкою сміливо змащує яскравість, він, зануривши прилипання з кута твердої сухої папіроської порожнини рота, перетягніть її під спеціально зведений навіс по дереву. Зібравши всі чотири ніжки овець в кришку, він прив'язував їх ниткою, потім взяв гострий ніж в праву руку, і ... І через п'ять хвилин, він вже освіжав тушку, підвішуючи задні ноги.
До свиней було більше. Один з жирним бором або свиною вагою кілограмів від півторасот, або навіть двохсот, які вже послужили свої і втрачені статеві здібності, не вдалося впоратися з батьком. Антошка, хоча найдовші два брати, не було корисною, і батько запрошував його, щоб допомогти здійснити вбивство Дядько Коля, який був одружений на сестрині Соня.
Дядько Кокл, тонкий, з його штанами завжди падають зі своєї худоби, завжди приїхали з похмілля, скаржавшись, що руки потілилися, і вони, перед тим, як зайняти бізнес, відверти пляшки батьком, або як, для якого батько відправив свою матір в магазин.
А батько не заважав суперечити йому – він, міцний, спекотний і все своє свідоме сільське життя, ненав'язливо руйнував домашні тварини, а з людьми він був швидко відлякутися.
Потім вони, почервоні після пиття, вирушили в двір з сигаретами у своїх ротах, разом з поросятою, змащеною поросятою, з якоїсь пахненої їжі свиней - особливо ті, що навели на дрібну картоплю, приготовану в однорідній формі - вони заклали її, вичавляючи зрізно, на спині, і батько коротко і сильно збити з довгою лопаткою ножа в блідий кисть під лівою передньою і короткою гомілкою, відвернувшись від своєї нержавіючої руки до сторони. Якщо удар був точною і холодною сталі відразу ж прокочував сердечко свині, то вичавку не було багато.
Добре, якщо рука була неправильною і леза припинила сантиметр або два з серця, виснаження крі з невдало забитої свині було чутно далеко. Атоя в подібних моментах підігнула вуха і побігла в будинок або з двору, щоб уникнути бачити або слухати все це.
У дворі панкінів відбувалися регулярно, а також у всіх інших двориках Мойсевки, і були розглянуті питання, хоча неприємні, але поширені. Не завадивши тварин і вбити їх, не можна було взяти кришку, м'ясо підгодувати сім'ям і продавати надлишки. На цьому життєвозі в основному побудували самопочуття селян. І всі сини сизми знали, де смачні курячі ніжки в супі або товсті соковиті котлети в великій кроючій сковороді з'явилися і обробляли кров'ю в подвір'ях, якщо не байдуже, то з розумінням.
Але в той же час були трагедії в сільських сім'ях - це коли батьки нескінченно допускають своїх маленьких дітей, щоб любити поросят і кав'яни піднялися забою. Звісно, такі діти в часі Х спробували не випустити в двір, але після того, як вони ще після деякого часу виявили зникнення своїх улюбленців, про які вони потім розкочували таржі і відштовхнули пластини, підозрюючи, що м'ясо їх фаворитів було плавання в них. Проте такі рани не особливо глибоко і швидко загоюються. Ви можете сказати, що протягом години, особливо коли ви втомилися від їжі тільки хліб з молоком. І образ улюбленої смішної істоти також швидко згасився від дитячої пам'яті.
Атоха в своїй короткій пам'яті вже втратив цей спосіб смішна біла свиня з чорною стигмою і плямою, яку він назвав Чернишом, і майже тум гусак Гогол. По-і-халф-річної Борки був третім істотою Антоя приєдналася до його народження. Він був красивим різнобарвним кальфом, з червоними, майже червоними плямами на сліпучій білій шкірі, що народився взимку і на перші кілька тижнів після його народження жив у своєму будинку в спеціально загородженому куті на кухні.
У сім'ї Панкіна, кожен був щасливий з цим кубом. Правда, кожен по-своєму. Батьки - бо це було gob, який може бути відгоджена для м'яса і продається вигідно. Атоха з його молодшим братом Ванка - бо Борка була дуже супутньою хлопцем, охоче відсмоктував своїх пальчиків своїм ще теплим зубним і неспокійним ротом, і він також хотів би боротися з хлопчиками. Потім Антоха, потім Ванка, приймаючи до тих пір, поки вони не побачать батьків (вони схвалили їх для цієї веселощів, бджіливши, що галька може виростити дуже бонсі), зігнути вниз і відпочивати голову в кучерявому лобі Борка, підштовхнув його. Борка також почала сівати, відпочиваючи з диспергуючими хофами в дерев'яному підлозі, і часто вони мали малювати.
Так Борка була передана в ячмінь, щоб мати ближче, і там була весна. Він став теплим зовні, сніг вийшов, і стрімко зростаючий бульб, який був буквально лопався з енергією і він, як божевільний, стрибав в його оточенні, почав випускати в свіже повітря. А Борка, сміється і спінінг його хвостик з пухнастою щіткою в кінці, побігають по дворі, відлякують курчат і овець.
А з приходом літа Борка почала приводити до пасовища разом з матір'ю, клітковиною і з дуже великим, відразу на відро молока ми обміняємо коровою Зорка. Десь там, далеко за селом, вони приштовхують соковиту траву в день під наглядом громадського вівчарства, вічно-п'яний дядько Ілля Копейкін, і повернулися додому з розбитими сторонами. Борка виросла дуже швидко, восени він майже переніс свою матір. Його голова став дуже великим, як валіз, і він був коронований товстим і ще коротким, але вже дуже переконливим роги. І за між ногами на Borka смішний заплутаний полонг і круглий, ваговий скрот.
Бик відіграв гормон, який заподіяв свого персонажа на полунку, він став дратівливим, спробував розбити його роги, і, один раз на подвір'ї поруч з матір'ю, відразу спробував піднятися на неї, відтягуючи шию від зусиль і знеболюючи від змочування рота, але Зорка непристойно припинила ці креветки і навіть змащена його пара разів на обличчі з вилою хофом.
«Ми повинні відкатувати Борку, мій батько сказав на вечерю матері. - Купити пляшку, я отримую оксамиту.
Каме ароматний спирт, вугор і деякі інші запахи непристойного ветеринарного дядька Gesha Anciferov. Вони сіли пляшку з батьком у передній сад, в тіні поширення кленю, але не зрізаний морква Борка. Ветеринарний науково доведений до папки, яка з яйцями, бик виростить швидше і набере більше ваги, для яких папка розкочила другу пляшку до нього. Так Борка трималася з його локшиною, і один раз зробив до своєї матері те, що він довго шукав. І дорослі просто радіють при цьому прояві тваринного гнізда: Зорка була просто приїжджала до полювання, і не обов'язково домовитися з ким-небудь, щоб прикрити його за плату за деякими іноземними бичками - його добре справляється з цим важливим завданням, і тепер від Зорки можна очікувати нового осушування.
А Борка дуже швидко виросла в природному, кілометрі на чотири сотні, боогі. Атоха боявся. Борка все ще захочилась, щоб дати цей блонд, торіонувати хлопчика біля нього, особливо коли він прийшов з зерна хліба, злегка посипаний сіллю. Він також любив його, коли він подряпини шию. Борка помістила свою важку голову на краю паркану і тільки зважилася нізійно, коли Антон розчісував його за допомогою кішки розкинувся п'ять, сильно відвисає від потужної шийки шкіряної складки.
Приблизний до весни з кормом став щільною, а батько вирішив, що Борка годувати більше не має сенсу і час його покласти на м'ясо. Він не дав бича до «шкурників» з готичного офісу, намагаючись збити власників придбаної великої рогатої худоби, він не був... Я подарую їм третину ціни на вайн! – Він полюбився батькам ніч до того, як він веде переговори з Дядько Кулі в домашніх умовах під пляшкою, коли вони вирішили Борка.
І тепер він перетвориться Боркін. Сьогодні
«Увімкніть, де ви застрягли там?» батько сказав, що ексаспермовано, коли Антоха, вклавши на пуфаїку і протягуючи ноги в галоші (на вулиці вже йшли), охоче вийшов, щоб потрапити в двір.
«Я приходжу, я приходжу,» Атоя громірувала, після батька до барна. На подвір'ї все було готово до забою бука: під абатоіром прокладено свіжу соломунку, а поруч з нею миються емальовані басейни і трюби для гуц і м'яса були пожовтіння, пара заливається теплою водою відро з ганчірками, висить від краю. На палубі кладуть дві великі заточені ножі (вже вдень, змивають від диму з кута рота сигарети, довгий час нарізають їх навколо півкола піщаника). Аксе також ганяється на палубі, довгі ремінці лежали на соломі.
І Антоха отримав холод всередині, коли він нарешті зрозумів, що все це страшне арсенол було приготовано до агонізації і безперечно вбити Борка і перетворить його на кілька сотень кілограмів м'яса, а потім продаємо його в базарі в районному центрі. Що міцний і життєрадісний бульчик, з яким вони так славний, перед головою, загартований на кухні взимку вечорами.
«Я не буду ходити на виклик Борка», він раптом припинив і сказав в голові голос Антоха.
- Чому це? - Мій батько хінте.
«Чи ви збираєтеся його забою», - сказав він Бориса.
- Ну, щоб розкрити вашпротакпротак! - щось важко вимовляти батька зігнути в своєму серці. - Чому ви так маленькі, чхати? Отримайтеся!
І Він зважився сина не міцним, але досить важкою тріщиною. Антоя стрибнув ляка і дурно б'є до барна.
«Зробити хліб», батько поклав сьомгою в руці. - Я отримав його. Він посолив його, як він любить його.
Борка настала в ручку, повертаючи голову не до гніву, але до виходу і сульфатно багата. Його матір, Зорка, покладіть на дошку в наступну і, зітхнувши гучно, пришийте ясна меланхоло. Вона не доглядала за тим, що вона збиралася з дитиною.
- Му! - Бас скаржаться на що-небудь Борка, див. Антох.
- Тут, Боренка, їсти, - загубивши сльози, подав йому Антоха збід. Борка м'яко зачепить край довгою сірою мовою і відправляє її в рот, повільно кинув, перенісши її нижню щелепу з боку добоку.
- Він сказав батька за спину. Або ви хочете, щоб нам вбити його з axe прямо тут?
- Я зараз, - Антоя кастр. Відкриття паркану, він добрим називається:
Приїжджайте, зайдіть на прогулянку.
Борис впевнено приступив за ним від паркану, ретельно крокуючи величезними кованими гойдалками, виходив на вулицю з сутінки барана. І пішов він після Антоя до навісу, де все було приготовано до нього. Дядько Кокл, що позбавляючи момент, вміло прокинув бик навколо шиї через дрібні роги мотузкові петлі і інший кінець його прив'язують до стовпа.
Отець в цей час був голодним на ногах Борка - він якось швидко і особливим чином перехопив смолу, і вони разом з Дядько Колям аміково витягують вільний кінець на себе. Реін перекинувся на ніжки булька в петлю з кунжутом, витягнувши їх в паль, а Борка з скошеним модом трамбили, загубили його баланс і згортають на соломку.
Атоха спостерігала з підвищенням страху, як крадіжки селян працювали: Дядько Коля щільно затягував голову Бориса з роги до стовпа, а батько батько знову прив'язував перехресні ніжки бука для страхування. Він тепер був абсолютно безпорадним і тільки гучним вдихом і зачісувався навколо синух білків зірвав очі в рамі збивних вій.
- Пхукет! - зважився батько, промиваючи його пітливим лобом з рукавом. Приїжджайте на, Коляйте, дайте грам на сто і дайте дим. Я втомився від чогось. Нехай гомілка лежить на деякий час. Він не збирається кудись.
І вони, не звертаючи увагу на Антоху, стоячи на бічних ділянках і розтушилися, пішли в будинок. Коли двері в родзинках закривали за ними, Антоя кинулася до бука, культа перед ним і змащують, пришиваючи його на крило голову:
- Боренка, не скайся на мене, океї? Чому ви шукаєте? Немає нічого я можу зробити, я повинен зрозуміти себе.
«Ммууу!» знову Борка спокійно скаржалась до нього і спробувала достати, але тільки витяжили його заплутаними ніжками і дихаючими. Імпресивний Антоі знову закріпив сльози з очей, і він, покінг булька з губами в грубому вологому носі, стояв залишити. Не вдома, для незакінчених уроків, але десь від двору, щоб не побачити і почути, що відбувається тут. Атоя вже загубилася, щоб дізнатися всі витрати і залишити село назавжди, ніколи не підняти або вбити тваринництво. І тепер він тільки зміцнив його вирішення.
Борка подарувала йому сумний вигляд, і цей погляд на сонне тваринне серце Антоя нагадує ніж. І Антоя ще не розуміючи, що він робив, але в той же час усвідомлення того, що момент прийшов в його житті, коли дія обов'язкова з нього, повернулася до колоди, приймала ножа з неї і, прикриваючи біля Борки, ріже трос, з яким він був рани роги до стовпа. Борка відразу підняла голову з шматком мотузки, висить по шиї і спробувала знову піднятися.
- Шас, Боря, тепер! - Антоха збивається вічно, збиваючи на колінах до ніг і ріжучих смол, які затягують їх. Бик відразу стрибнув на ноги і залишився стоячим, але не визначилися, мабуть, куди піти.
Атоя побігла до воріт, відкривши його і, повернувшись до Борки, накидали долоню на його м'язових асах, одночасно проштовхуючи вперед:
«Го, Борка, на вулиці», - сказав він. - Приїжджайте!
І стропид Борка захопив пучок соломи і починав її кричати. Потім відчайдушний Антоха підібрав палицю біля стовпа і злегка вдарив бичок на флісному ліжку.
- Перемістити, перемістити!
А Борка, розуміючи, що Антоха керувала ним з двору, повільно ходила до воріт, трамплінг минулих вікон покоївки, що дивилися на дворі, а з будинку, непристойно, ніхто не помітив його, так як Ванка була бігати десь в с., батько і дядько Кокслі були бродіння в цей час на кухні, і матір його, як звичайно, був троулінг плити.
В кінці села, де, як правило, вранці, вони збираються всі худоби перед тим, як їхати їх до пасовища. Бик згадав цю дорогу добре і впевнено прогулявся по ній, без сумніву, що він приводиться точно, де росте соковита зелена трава. Він не плутався тим, що не був його постійним супутником – материнсько-рожева Зорка. Головне, що він ходив, тримаючи на мотузці висить з шиї, Антоха і Борка довіряли йому, як ніхто інший.
Атоха поспішала їхати з села, а потім дайте йому піти, куди він хоче, головне, врятувати його тепер від цих жахливих готових ножів, і там буде те, що відбувається. Він навіть не міг уявити, що свого роду чубчика батько дасть йому красти майже чотири сантиметри не вдалося яловичини з двору.
Ви, син Михайла Панкіна? – Антоха почула, що хтось знайомий чоловік голос через жахливі рефлексії і глумий, припинив. Бахемо як ентомборіддя і Борка, продовжуючи зануритися в дорогу блок соломи.
Він попросив Антоха, і подивився на Борка з захопленням, відділом зоотехніки Пьотр Егорич.
- Ну, прокинувшись нісом, Антох підтвердив. - Панкіни.
до Де ви керуєте цим звіром?
Зотехніка вирушила булька ззаду і збитих, побачивши його підвішуючи майже до землі і глянцевих дозрівань.
до Де, де, - Антоя була плутана. - Де ще? Папка збирається вирізати її, тут!
- Як різати? Такий чоловічий - і тільки для м'яса? - зооотехніка здивувала. - Ми знаємо, що ти знаєш. У наш бульб-продуктор Лучик зламав ногу на день до вчора, і це, мій брат, мені довелося дати йому їсти. І так я ходию, подряпинаю голову, де він може отримати заміну, ми не можемо без бульб-продуктора. І ви здавалося б, він готовий. Яка красива людина!
У зв'язку з тим, що зооотехніка затверджувалась Борка на крутому боці. Борка перетворилася і подивилася на Антох, як би попросити його, «Чи не зачепити це непристойний хлопець? й
до Де батько? - Петро Єгорич запитав амбулаторно. - Я повинен, брат мій, поговорити з ним про вашу боротьбу.
Атоя сміхалася щасливо, але не повністю усвідомлюючи те, що сталося, але вже усвідомлення того, що нічого не станеться Борка зараз.
- Ну, Борка, повернути додому...
І вони повільно пройшли батьком, який дрочить до них, які відразу половили рукавом зооотехніки і тепер він говорив щось гарячо до нього, з часом наказавши свою руку на могутньому...
й Sibirskie Bull звідси:
English, Українська, Français...

Але вона виглядає як борець.

Джерело: