Фантазійні огірки Dina Fried

Чудовий і апетитний проект втілений арт-дизайнер Dina Fried.

Зараз в загальному, ненависті літературних персонажів стали популярними, а не тільки ними. Для дітей передбачені тематичні парки. Збудливість нарешті доторкнулася їжі. У цій колекції ви побачите справжні страви, які з'єднуються з фантастичними (або один раз живете, описаними в книгах) героями.

Аліса в Wonderland від Lewis Carroll

- Вам сподобається торт? У кролику запрошують добро.
Аліса виглядала на столі, але нічого не залишилося, але чайники.
посуд.
до Який торт? Я не бачу його, вона сказала.
до Він не тут, Hare підтвердив.

Переклад Б. Захода

Груша і Лоатінг в Лас-Вегасі Hunter Thompson

до Це право, сміється! Ви всі білі. Він вже відкрив нову пляшку текіли і відвертав її у великих кріпах. Потім він захопив грейпфрут і виріжте його навпіл зі сталевим мисливським ножем з британим гострим лезом.
до Де ви отримуєте ножа?
до Я попросив. Нарізати вапняки.
до Які вапняки?
- Ні Ліми. Вони не ростуть у степу.

Гейді або Магній долині, Джохан Співі (сюжет вихованця та її життя, на основі книжкового фільму тієї ж назви, 1937)

Дівчина насолоджувалася зубами в хлібі з м'яким сиром, як вершкове масло. Дуже добре! Хайді змивають це диво з молоком, і вона виглядала жахливо радий.

Moby Dick, Їїman Melville

Відігралися апетити нашого морозного повітря після поїздки, особливо з Quiqueg, які раптово побачили перед ним улюблену рибну їжу; крім того, смак цієї страви виявився просто відмінним, так що ми з нею зустрілися з великим хостом, а потім, нахиливши назад за хвилину, я пам'ятав, як Mrs. Furia проголосував: "Сніп або код!"

Олівець Твіст, Чарльз Дікенс

Він був дитиною, знебочений від голоду і став безглуздим з гранатом. Він вийшов з столу і, прийшовши з чашою і ложкою в руці до охорони, сказав: трохи відлякув його аудітію:
- Я шкода, сіра, я хочу більше.
р.

На дорозі Джек Керуак.

Я пиріжу яблуневий пиріг з вершковим морозивом — як я проходив в Іуу, як краще: пиріг був більшим, морозиво був жирним.

Під скляною кришкою, Sylvia Plath

На бенкетному столі в редакційному офісі «Жіночий журнал» поміщено навпіл зелено-жовтих фруктів авокадо, фаршировані крабами під майонезом, посуд з обсмаженою яловичиною і холодною куркою, а не дуже далеко від одного - об'ємною креманкою, наповненою чорною ікрою. У цей день я не встиг їсти сніданок в кав'ярні готелю, обмеживши себе чашкою чорної кави — так гірким, що вона пришена в носі — і тепер я відчував страшного голоду.

Трансформація, Франц Кафка

Овочі були розбиті; кістки, залишені з вечері, покриті білим замороженим соусом; деякі родзинки і мигдаль; шматочок сиру, який Грегор оголосив недійсним два дні раніше; брухту сушеного хліба, брухту хліба змащують вершковим маслом, а брухт хліба змащують вершковим маслом і посипають сіллю. Зверху все це дала йому те ж, один раз і за все, ймовірно, відсмажений до Грегорської чаші, заливаючи воду в неї.

Кошеня в Ризі Jerome D. Salinger

Я кладаю свої сумки на зберігання і вирушив до станції «шведський стіл». Я не знаю: апельсиновий сік, яйця і шинка, тост, кава. Я зазвичай тільки пити сік вранці. Я дуже маленька, дуже мало. Ось чому я так тонкий. Я приписав, щоб з'їсти багато борошна і всі види дробів, щоб зловити вагу, але я не думаю. Коли я ходжу в будь-яку точку, я зазвичай бере сендвіч з швейцарським сиром і склянкою солодового молока. Немає нічого, але молоко має багато вітамінів.

Музей «Рабочий квартал Амури»

Через кілька днів, Дікен приніс раціон Мері і Коліна до досконалості. Знаходив ярину біля парку, де вони вперше зустрілися з Марією, він збудував бразилки з каменів. Запечена картопля і яйця в ній. Марі і Котлін ніколи не смакували запечені яйця, і вони дійсно люблять їх. А запечена картопля зі свіжим вершковим маслом були не тільки смачними, але, поєднані з панами. Свербіжні посилки, чудово запечені голодом.
210565

Щоб вбити Mockingbird від Harper Lee

Том Робінсон да відправив курку сьогодні і я обсмажив його.
- Розкажіть його на честь, бо навіть президент, напевно, не має курчат на сніданок. Що це таке?
91

Дівчина з драконом Tauting by Stig Larsson

У книзі «Знайомі страви літератури» відреставровані Harper Collins. У книжкових ілюстраціях у супроводі вишукувань з вибраної книги, фактів про автора та самого роману.

Towards Swan, Proust Марсель

999 р.

Книга «Фіctional Lunches» стала великим успіхом. Після його публікації шеф-кухарі по всьому світу почали готувати свинячі нирки за рецептом Улісса або заварити чай таким чином, що зробив марш Харе. Деякі ресторатори навіть купили книги як додаток до меню і здивують своїх відвідувачів стравами, які самі Gatsby ate.

The Great Gatsby, Франциска Скотт

На таблицях, в блискучому кільці закусок, підкреслених шинкою, фаршировані спеціями, салатами, барвистими як harlequin колготки, поросята запечена в тісто, смажені індички, заливають чарівним блиском золота. Висока підставка була зведена в великому залі, навіть з латунь, як в реальному барі, і що там не було - і гін, і лікери, і деякі старі напої, які були з експлуатації так довго тому, що багато молодих гостей не знали їх навіть їхніми іменами.