Один день в північній Індії

Дівчина розповідає про життя в Азії, вона пише:
Я Тоня. Я 25. Я журналіст і редактор професії.
Мій чоловік і я живу і подорожувати в Азія протягом двох років. Ми вибираємо місця, які далеко від великих міст, цікавіше і вище (ми любимо гори); піші прогулянки, їздити велосипеди, дивитися азіатську культуру. Ми працюємо дистанційно. Нагар в Індії, 20 вересня 2011 року.

1. 7:30. За останні півгодини лежачи мух поруч і нечітки в'яжуться. Вона оселилася під дахом, а вранці шукає місце для захоплення солодощів. Незабаром я втомився від свербіння. Нарешті прокинувся, я виходив на веранді, і тепер знову протерти очі – Я переконаний, що навколишній пейзаж не є ілюзією. На довжину руки - яблуневий сад з листям падають. Трохи на відстані - щільний хвойний ліс, на краю - невеликий храм. Один день в північній Індії

2,2 км Все село в нашому будинку. Ні, ми не зносимо воду з свердловини або нагріваємо її в басейні з котлом, як і бабуся. Але ванна кімната розташована окремо від будинку, і, на мій погляд, це чудова причина знову виглядати. Я здаю і обережно ходити по велосипедах, які знаходяться в ремонті. Ми нещодавно повернулися з двомісячної велотурної поїздки в Хомалаї, і тепер Pasha (ім'я чоловіка) ставимо їх до замовлення. Один день в північній Індії

3. У Коли я повертаю, я знаю, що я не єдиний, хто небайдужий до ріг. Один день в північній Індії р.

4. У Я збираюся зробити сніданок. На фото - полки з їжею. У верхній частині (починаючи зліва): гірчичне масло, борошно, пшенична крупа, манка, какао, папад (найкращіші хрусткі горохові коржі), крохмаль, гет, чай, висівки, цукор. На нижній полиці: рис, сіль, соєві кульки, кмин, chavanprash (у Індії вони вірять, що це аюрведичний засіб «това для здоров'я»), гірчичне насіння, турмеричне, чилі. Ми в Індії протягом шести місяців, і в той час я дізнався, як використовувати красиві індійські спеції. Російська їжа зараз здається свіжим. Один день в північній Індії р.

5. 8:20. Сніданок не на столі, але, за азіатською традицією, сидячи на підлозі. На сьогоднішній день для сніданку Смоліна каша для мого чоловіка, кефіру з яблучним сиропом і висівками для мене, чаю і сиру "паніра" (сімейра до Адигге) для нас. Ми робимо йогурт самостійно, додаючи сметану до молока. Я іноді кладаю кардамон або корицею в смоліні, але сьогодні це просто з молоком і вершковим маслом. Один день в північній Індії

6. Жнівень Я мию посуд у ванній кімнаті, і у мене є транспортні горщики і плити. Увечері і вранці накопичується ціла чаша страв. Іноді в ванній кімнаті є гості: клопи, ламки, павуки і навіть скраби. 422292р.

7. Про нас Якщо я на індійській вулиці, то я відчуваю себе голим. Але в нашому лісовому будинку я зносила шорти. Один день в північній Індії

8. У Я фотографую себе в ванній дзеркало. Один день в північній Індії

9. Навігація Поруч з санвузлом є твердий кам'яний брус, в якому власники нашого будинку зберігають коров. Але тепер вони не встигають доглядати за твариною, і вона була надана комусь. Один день в північній Індії

10. Я сидів на столі на ганку. Я чекаю на блокнот з туристичними нотами: вчора я написав матеріал про нашу попередню подорож. Зелений фрукт, поруч, мабуть, дикий персик, який ми підібрали з каріозності на дорозі. Ми спробували його, сметана. Один день в північній Індії Р

11. Вид на робоче місце саду, лісу, сусідського будинку та храму. Заспокійливий. У цій ситуації немає причин для занепокоєння. Один день в північній Індії

12. Сусід (який я був ембаррасований до фотографії) приніс свіже молоко. Щодня він показує в будинку від 10 до 11 м.кв., з металевим каністром, що бризується свіжим коров'ячем. Ми зазвичай використовуємо половину його, щоб зробити йогурт. Але спочатку потрібно відварити його, і покласти молоко на плиту. Чому плита тиску? Вона була просто першою, щоб поспілкуватися. Один день в північній Індії

13.00 р. Я повернувся до комп'ютера, а потім припинив роботу Інтернет. Я намагаюся перезапустити програму, вона не працює, тому я приймаю модем CDMA від мого чоловіка і заблокувати його в мій комп'ютер (ми використовуємо один Інтернет для двох, і я отримую шахту через WiFi). Один день в північній Індії

14. Видавництво нового посту про велоспорт в індіанці Хималаї. Перевірити, якщо все правильно, і якщо фото було опубліковано з посиланням на повідомлення в моєму блозі. Це океї. Один день в північній Індії

15.00 р. Сьогодні У мене є бізнес, щоб піти в місто Маналі, 20 км від с. ми живемо, щоб відправити посилку, купити квитки на автобус в Делі (ми залишаємося найближчим часом), а обмінні долари для індійських килимів. Так я збираю речі: гроші, паспорт (одноразово корисний в обміні), електронна книга, блокнот. Один день в північній Індії

16.00 р. Посилка речей, які ми більше не потребуємо в нашій подорожі, але все ж цінніше не викинути. Я збираюся надсилати маму в Москві. Один день в північній Індії

17.00 р. Закрийте двері. Не так просто: після недавнього дощового сезону це злегка скручені, клапті тепер розташовані на різних рівнях, і важко перемістити кисть. Один день в північній Індії

18 років Садівники кабачки зелені на дворі. Коли я не був в Азії, здавалося мені, що банани, кокоси і екзотичні овочі і фрукти були рости всюди. Реальність набагато більше прозаїка: картопля, морква, капуста, горох займають більшість азіатських полів. Один день в північній Індії

19.00 р. Ми не живемо в самому селищі, але над ним, на схилі. Вузький шлях веде до с., що іноді перетворюється в річку під час дощового сезону. Один день в північній Індії

20. Я ходию по дереву, і ближче до села, чим більше шумів він стає: роги нечітки, індійці захоплюють щось, хтось дробиться камінням. Один день в північній Індії

21. Nagar є туристичним місцем. У селі є ресторани і кафе, які служать не тільки типовою індійською їжею (риси і боби грави "дал"), але і європейський - піца, паста, салати. Прогулянка по декількох ресторанах по дорозі. Один день в північній Індії

22. Саме так виглядає центр села: магазини, кафе, парковані автомобілі, на яких прийшли туристи. Один день в північній Індії

24. У Нагарі мешкали й нині багато людей, які зацікавилися роботою Миколая Костянтиновича. Навіть тут була реклама, призначена для російськомовної аудиторії. Один день в північній Індії

25. Kullu Valley, в якому знаходиться Nagar, знаходиться гірський курорт. У рівнинній Індії спекотна, змащена, начинка і натовп, тому індійці воліють провести свої свята в гірському класі. Подорож переважно приватним або орендованим транспортом. Один день в північній Індії

25. Я ходию по с., незважаючи на те, що на сьогоднішній день є зустріч у "руальному клубі". Один день в північній Індії

26. Я сказав, що міжнародні посилки не можуть бути відправлені з місцевого поштового відділення, але я хочу, щоб переконатися особисто. Виявилося, що це можливо, але з якоїсь причини вони тільки приймають повітряну пошту. Це швидше і дорожче, але не потрібно поспішати, тому я поклав свій пакет на свій рюкзак. Один день в північній Індії

27. На зупинці автобуса, драйвери rickshaw подрібнюють. Я волію традиційний автобус. Один день в північній Індії Р

28. Автобус був таким чином, що я не міг зробити картину. У 14:20 я в Маналі. По-перше, я хочу зробити це купити квиток на літак до Делі. Дуже непристойно виглядає квиток на літак. Я купую квиток в туристичний офіс. Один день в північній Індії

29. Я зроблю свій шлях до поштового відділення. Один день в північній Індії

30. Я шукаю вікна на шляху. На нижній правий в мішках несолодкий йогурт. У банках поруч з ним. Один день в північній Індії

31. В селі Маналі ми живемо. Іноді ми приїжджаємо сюди для їжі. Один день в північній Індії

32. Відсутня пошта. Але тут я був нещасливим: по-перше, посилки не прийняли на цей день, а по-друге, сказали мені, що вони були відправлені тільки літаком. Один день в північній Індії , Україна

33. У Маналі є спортивний магазин. У цьому районі був гірський велосипед, родзинка. Я пішов в книжковий магазин і вибирав книгу про історію Тибета, але я забути взяти картину. Один день в північній Індії

34. Ми можемо піти додому зараз. Похід до автовокзалу на вулиці "розбірний" У Маналі це завжди схоже: щось побудоване, ремонтуються, патчовані отвори. Один день в північній Індії

35. Вишиванка вишивки хрестиком. Що я люблю про Індію (і Непал занадто) є простотою запуску малого бізнесу. Я вирішив зробити яскраві фенеки - взяти стілець і сидіти поруч з дорогою, ніхто не казав вам. Ви хочете продати яблука з вашого саду до оксамиту. Якщо ви хочете відкрити маленький kiosk, будь ласка. Один день в північній Індії

36.00 Р Ці хлопці, наприклад, сидять на автобусному вокзалі весь день і попросіть паси-почистити взуття. Поліція не розкаже їх. Один день в північній Індії

37. Автобуси Я приходжусь, вказавши. Один день в північній Індії

38. Я отримую книгу, яку я просто купив. Автобус рухається і я прочитав весь шлях. У готелі є багато часу: близько 20 км, але автобусні поїздки за годину. Один день в північній Індії

39.00 р. Я! Came до Nagar. Фото показує магазин, який ми зазвичай йдемо на їжу. Попри всі досуди про Індію, ми не одержуємо тут. Один день в північній Індії

40. Невеликий храм на шляху через село. Один день в північній Індії

41. Я збираю посаду, він вже закритий. Один день в північній Індії р.

42. Я занурю в ліс і лісові звуки: обмочування птахів і комах, іржі трави і деревних гілок. Один день в північній Індії

43. По закінченню літа конопля був майже таким високим, як мене і хвилює думки хіппій, які приїхали сюди. Це природний процес. Один день в північній Індії Габаритний зображення

44. Невелика ДТП чекає мене в домашніх умовах: вітер від мотузки відірвати намет сушки. Я зафіксую її. Один день в північній Індії

45. Вона попросила чоловіка, щоб зробити стадійний постріл Тоня, що приїжджає додому. Я зносила саломари, типовий індійський наряд. Він повинен носити шарф, він виглядає більш елегантно, але я іноді нехтую його. Один день в північній Індії

46. Мій чоловік зайнятий, щоб зробити наші велосипеди назад до роботи. Один день в північній Індії

47. Це стає темним. Час варити. Сьогодні у нас є індійська вечеря - "дал" (пісковий суп) і тортілла "чапаті". Один день в північній Індії

48. Не дивлячись на фото, але я думаю, що це смачно. Один день в північній Індії р.

49.00 р. Для десерту, яблук. Один день в північній Індії

50.00 р. Я прочитав книгу про Тибет перед сном. годинник 23:10, стояти вниз. Пс заліза - це те, що ми більше не в цьому прекрасному місці: Я купив квитки в Делі, а потім ще далі, і зараз ми в Непал. Тим не менш, Непал також красива.

Джерело: phototon1c.livejournal.com