Один день в північній Індії

Дівчина розповідає про життя в Азії, вона пише:
Я Тоня. Я 25. Я журналіст і редактор професії.
Мій чоловік і я живу і подорожувати в Азія протягом двох років. Ми вибираємо місця, які далеко від великих міст, цікавіше і вище (ми любимо гори); піші прогулянки, їздити велосипеди, дивитися азіатську культуру. Ми працюємо дистанційно. Нагар в Індії, 20 вересня 2011 року.

1. 7:30. За останні півгодини лежачи мух поруч і нечітки в'яжуться. Вона оселилася під дахом, а вранці шукає місце для захоплення солодощів. Незабаром я втомився від свербіння. Нарешті прокинувся, я виходив на веранді, і тепер знову протерти очі – Я переконаний, що навколишній пейзаж не є ілюзією. На довжину руки - яблуневий сад з листям падають. Трохи на відстані - щільний хвойний ліс, на краю - невеликий храм.

2,2 км Все село в нашому будинку. Ні, ми не зносимо воду з свердловини або нагріваємо її в басейні з котлом, як і бабуся. Але ванна кімната розташована окремо від будинку, і, на мій погляд, це чудова причина знову виглядати. Я здаю і обережно ходити по велосипедах, які знаходяться в ремонті. Ми нещодавно повернулися з двомісячної велотурної поїздки в Хомалаї, і тепер Pasha (ім'я чоловіка) ставимо їх до замовлення.

3. У Коли я повертаю, я знаю, що я не єдиний, хто небайдужий до ріг. р.

4. У Я збираюся зробити сніданок. На фото - полки з їжею. У верхній частині (починаючи зліва): гірчичне масло, борошно, пшенична крупа, манка, какао, папад (найкращіші хрусткі горохові коржі), крохмаль, гет, чай, висівки, цукор. На нижній полиці: рис, сіль, соєві кульки, кмин, chavanprash (у Індії вони вірять, що це аюрведичний засіб «това для здоров'я»), гірчичне насіння, турмеричне, чилі. Ми в Індії протягом шести місяців, і в той час я дізнався, як використовувати красиві індійські спеції. Російська їжа зараз здається свіжим. р.

5. 8:20. Сніданок не на столі, але, за азіатською традицією, сидячи на підлозі. На сьогоднішній день для сніданку Смоліна каша для мого чоловіка, кефіру з яблучним сиропом і висівками для мене, чаю і сиру "паніра" (сімейра до Адигге) для нас. Ми робимо йогурт самостійно, додаючи сметану до молока. Я іноді кладаю кардамон або корицею в смоліні, але сьогодні це просто з молоком і вершковим маслом.

6. Жнівень Я мию посуд у ванній кімнаті, і у мене є транспортні горщики і плити. Увечері і вранці накопичується ціла чаша страв. Іноді в ванній кімнаті є гості: клопи, ламки, павуки і навіть скраби. 422292р.

7. Про нас Якщо я на індійській вулиці, то я відчуваю себе голим. Але в нашому лісовому будинку я зносила шорти.

8. У Я фотографую себе в ванній дзеркало.

9. Навігація Поруч з санвузлом є твердий кам'яний брус, в якому власники нашого будинку зберігають коров. Але тепер вони не встигають доглядати за твариною, і вона була надана комусь.

10. Я сидів на столі на ганку. Я чекаю на блокнот з туристичними нотами: вчора я написав матеріал про нашу попередню подорож. Зелений фрукт, поруч, мабуть, дикий персик, який ми підібрали з каріозності на дорозі. Ми спробували його, сметана. Р

11. Вид на робоче місце саду, лісу, сусідського будинку та храму. Заспокійливий. У цій ситуації немає причин для занепокоєння.

12. Сусід (який я був ембаррасований до фотографії) приніс свіже молоко. Щодня він показує в будинку від 10 до 11 м.кв., з металевим каністром, що бризується свіжим коров'ячем. Ми зазвичай використовуємо половину його, щоб зробити йогурт. Але спочатку потрібно відварити його, і покласти молоко на плиту. Чому плита тиску? Вона була просто першою, щоб поспілкуватися.

13.00 р. Я повернувся до комп'ютера, а потім припинив роботу Інтернет. Я намагаюся перезапустити програму, вона не працює, тому я приймаю модем CDMA від мого чоловіка і заблокувати його в мій комп'ютер (ми використовуємо один Інтернет для двох, і я отримую шахту через WiFi).

14. Видавництво нового посту про велоспорт в індіанці Хималаї. Перевірити, якщо все правильно, і якщо фото було опубліковано з посиланням на повідомлення в моєму блозі. Це океї.

15.00 р. Сьогодні У мене є бізнес, щоб піти в місто Маналі, 20 км від с. ми живемо, щоб відправити посилку, купити квитки на автобус в Делі (ми залишаємося найближчим часом), а обмінні долари для індійських килимів. Так я збираю речі: гроші, паспорт (одноразово корисний в обміні), електронна книга, блокнот.

16.00 р. Посилка речей, які ми більше не потребуємо в нашій подорожі, але все ж цінніше не викинути. Я збираюся надсилати маму в Москві.

17.00 р. Закрийте двері. Не так просто: після недавнього дощового сезону це злегка скручені, клапті тепер розташовані на різних рівнях, і важко перемістити кисть.

18 років Садівники кабачки зелені на дворі. Коли я не був в Азії, здавалося мені, що банани, кокоси і екзотичні овочі і фрукти були рости всюди. Реальність набагато більше прозаїка: картопля, морква, капуста, горох займають більшість азіатських полів.

19.00 р. Ми не живемо в самому селищі, але над ним, на схилі. Вузький шлях веде до с., що іноді перетворюється в річку під час дощового сезону.

20. Я ходию по дереву, і ближче до села, чим більше шумів він стає: роги нечітки, індійці захоплюють щось, хтось дробиться камінням.

21. Nagar є туристичним місцем. У селі є ресторани і кафе, які служать не тільки типовою індійською їжею (риси і боби грави "дал"), але і європейський - піца, паста, салати. Прогулянка по декількох ресторанах по дорозі.

22. Саме так виглядає центр села: магазини, кафе, парковані автомобілі, на яких прийшли туристи.

24. У Нагарі мешкали й нині багато людей, які зацікавилися роботою Миколая Костянтиновича. Навіть тут була реклама, призначена для російськомовної аудиторії.

25. Kullu Valley, в якому знаходиться Nagar, знаходиться гірський курорт. У рівнинній Індії спекотна, змащена, начинка і натовп, тому індійці воліють провести свої свята в гірському класі. Подорож переважно приватним або орендованим транспортом.

25. Я ходию по с., незважаючи на те, що на сьогоднішній день є зустріч у "руальному клубі".

26. Я сказав, що міжнародні посилки не можуть бути відправлені з місцевого поштового відділення, але я хочу, щоб переконатися особисто. Виявилося, що це можливо, але з якоїсь причини вони тільки приймають повітряну пошту. Це швидше і дорожче, але не потрібно поспішати, тому я поклав свій пакет на свій рюкзак.

27. На зупинці автобуса, драйвери rickshaw подрібнюють. Я волію традиційний автобус. Р

28. Автобус був таким чином, що я не міг зробити картину. У 14:20 я в Маналі. По-перше, я хочу зробити це купити квиток на літак до Делі. Дуже непристойно виглядає квиток на літак. Я купую квиток в туристичний офіс.

29. Я зроблю свій шлях до поштового відділення.

30. Я шукаю вікна на шляху. На нижній правий в мішках несолодкий йогурт. У банках поруч з ним.

31. В селі Маналі ми живемо. Іноді ми приїжджаємо сюди для їжі.

32. Відсутня пошта. Але тут я був нещасливим: по-перше, посилки не прийняли на цей день, а по-друге, сказали мені, що вони були відправлені тільки літаком. , Україна

33. У Маналі є спортивний магазин. У цьому районі був гірський велосипед, родзинка. Я пішов в книжковий магазин і вибирав книгу про історію Тибета, але я забути взяти картину.

34. Ми можемо піти додому зараз. Похід до автовокзалу на вулиці "розбірний" У Маналі це завжди схоже: щось побудоване, ремонтуються, патчовані отвори.

35. Вишиванка вишивки хрестиком. Що я люблю про Індію (і Непал занадто) є простотою запуску малого бізнесу. Я вирішив зробити яскраві фенеки - взяти стілець і сидіти поруч з дорогою, ніхто не казав вам. Ви хочете продати яблука з вашого саду до оксамиту. Якщо ви хочете відкрити маленький kiosk, будь ласка.

36.00 Р Ці хлопці, наприклад, сидять на автобусному вокзалі весь день і попросіть паси-почистити взуття. Поліція не розкаже їх.

37. Автобуси Я приходжусь, вказавши.

38. Я отримую книгу, яку я просто купив. Автобус рухається і я прочитав весь шлях. У готелі є багато часу: близько 20 км, але автобусні поїздки за годину.

39.00 р. Я! Came до Nagar. Фото показує магазин, який ми зазвичай йдемо на їжу. Попри всі досуди про Індію, ми не одержуємо тут.

40. Невеликий храм на шляху через село.

41. Я збираю посаду, він вже закритий. р.

42. Я занурю в ліс і лісові звуки: обмочування птахів і комах, іржі трави і деревних гілок.

43. По закінченню літа конопля був майже таким високим, як мене і хвилює думки хіппій, які приїхали сюди. Це природний процес. Габаритний зображення

44. Невелика ДТП чекає мене в домашніх умовах: вітер від мотузки відірвати намет сушки. Я зафіксую її.

45. Вона попросила чоловіка, щоб зробити стадійний постріл Тоня, що приїжджає додому. Я зносила саломари, типовий індійський наряд. Він повинен носити шарф, він виглядає більш елегантно, але я іноді нехтую його.

46. Мій чоловік зайнятий, щоб зробити наші велосипеди назад до роботи.

47. Це стає темним. Час варити. Сьогодні у нас є індійська вечеря - "дал" (пісковий суп) і тортілла "чапаті".

48. Не дивлячись на фото, але я думаю, що це смачно. р.

49.00 р. Для десерту, яблук.

50.00 р. Я прочитав книгу про Тибет перед сном. годинник 23:10, стояти вниз. Пс заліза - це те, що ми більше не в цьому прекрасному місці: Я купив квитки в Делі, а потім ще далі, і зараз ми в Непал. Тим не менш, Непал також красива.

Джерело: phototon1c.livejournal.com