Перець.

І іноді є історії з дотиком міфізму, що якщо ви не знаєте всю інформацію.
На початку цього століття молодий лейтенант приїжджає до батьків в Києві. Батьки в країні. Але я все ж хочу їсти. Він занурює варення в холодильнику, варить їх безпечно. А з думкою, «А перець», бере на себе новий перець «Бергафф» і починає процес. Тут слід зазначити, що ці страви просто починають з'являтися тут і вартість, в той час, гроші досить серйозні. Для молодого лейтенанта, принаймні.
А потім він перетворює цей чудовий пристрій і всі раптові, бум. Побачити тріщину. Великий Він мав гарну традицію в сім'ї.
Якщо щось зламало, воно зазвичай пов'язане з ним. І якщо не з ним, то не ламався.
Так, природно, перша думка «Гот». Оскільки цей машинець протягував про третину позивача. Кошти на весь набір відверто патологічні. І за два дні, як бігова донька, він кидає через таке місто в пошуках полуниці. І ще він робить. Він покладає жертву в своєму місці і, не кажучи вже про інцидент, служить в його блокі.
Наступного разу він прибув у рідних пенях, після вступної частини, наступна розмова відбувається з матір'ю (див., вона мала сорок і не спить):
- Послухайте, можна затягнути перці?
- Ну, як я можу сказати вам, Мати? Нанотехнології - це гарна річ, звісно. Але сумнівно, що в процесі приготування кухонних страв були введені. Яка справа?
Ну, ви знаєте, я кинув перцевий скло на місяць і половину назад. Вона тріскається. Ми приїжджаємо з дачі - всього. Це таємниця.
Тож подумайте, що краще сказати: «Мама, я зламав перцеву ягоду тут» і почуйте спокій: «Окай, син». Не приїжджаємо додому на три роки. Або як це. Вид права, по суті. Але з міфізмом.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное