Подорож в Загублений світ (31 фото)

Автор: Павлюк
Roraima Plateau, на стику Венесуели, Гайани та Бразилії.
Тут відчуття вдарливості іншої планети не залишає: постійні вогнища, чорні породи фантастичних форм, твердолисті рослини з кульками на довгих стеблах, водоспади падають підпілля, крихітні чорні жатки.

Нагадуємо мене про місто Фродо і Сама до Мордора, як показано на Господньому Кільце. Те ж саме непристойна, відчужлива природа навколо.

І не тільки відчуження, відчуження. Найкраща сценарія для фільму «Таємниця Третьої планети» не можна знайти.

581280

Рослини інсективні предки

, Україна

панчохи

Тварини є крихітними чорними жарозами.

жовтий

У скелях легко побачити фантастичні тварини або монстри.

Будь-який, людина не належить тут. Не вітайте тут.
Ми відчували його повністю, ламаючи глибоко в плато. Кожна сто метрів надавалася складністю. Поверхня плато, покритої гарячою муфтою, не менше половини затоплюється водою, тому вам доведеться стрибати з однієї чорної муфти в інший, потім сходження, потім спускаючись. Не дивно, що в 8 годин ми проїхали тільки 16 км.
В цілому поверхня Рораіма є небезпечною для непідготовленої людини. Тут потрібно постійно тримати концентрацію, особливо в дощі: баланс на мокрих каменів, оцінити відстань до наступного стрибка. Один невірний рух і в кращому випадку його розвантаження, в найгіршому переломі. І це означає, що виклик вертоліту, щоб взяти вас на плато - кілька тисяч доларів за рахунок абонента.

Після перших двох годин в дощ, кожен був вологим, втомлений і зламаний.
Але (принаймні для мене) навколишні пейзажі, зроблені для всього. Такі речі слід побачити на порожньому шлунку і через вілі втоми.
Якщо ми просто впав сюди вертольотом, ми захопили його, знімали фотографії... і зліва. А Рораімаїм залишався тільки незвичайним краєвидом. Але через два години на плато, звичайно, ми не стали частиною пейзажу, але принаймні ми відчували себе всередині нього.

Наприкінці третьої години Давид привели нас на дивний отвір.

Виявився, таким чином, 10-метровий водоспад.

"Чи можу я стрибати там?" попросила Сєрозха, яка схильна до такого роду активного здорового експерименту. Він попросив мене більше, що я думав.
"Офісний курс", Девід відповів.
"Чому жарт, - я думав.

Але після короткої консультації з Сергієм Давидом зняв свої невиліченні окуляри... і сховав.

Після нього Сергій стрибав і... На фото, що я помітив, що нижню частину кавера, і як легко було пропустити глибоку частину.

У перший раз в житті. Відчайдушний він хлопець, наш...

А потім є потрійна точка.

(доб. 2)

Дощ вже є стіною, що робить скелі навколо взяти на досить фантастичні форми.

Це чіткий профіль Путіна.

Що стосується самої обеліки, то пошкоджена сторона Гайанської сторони відповідно до територіальних вимог Венесуели: пластина з ім'ям країни згортається, а камінь розкидається: реламація.

р.

А бразильські боки передаються.

2486816

Після відвідання двох нових країн ми повертаємо до Венесуели і повертаємо назад. Але інший спосіб.

р.

Наш шлях знаходиться в долині кварцу, наповненому кристалами кварцу. Одне з найяскравіших, ніж інші.

Взявши їх з вами суворо заборонено. На спуску спеціальний патруль може шукати кристали і штраф для розбивання перевищить тисячі доларів.

І знову заковтнути, як дві краплі води, як ковпачки з мертвими чоловіками біля Мордора, через які Голум під керівництвом хобі.

Відбувся сон сонця. Виявляється, ми дуже близько до краю плато. Побачити сусідній тепуй

Сонце рокаріма дуже відрізняється. Не таємничий, але просто красивий і ще трохи відчуження. Хоча це швидше за все, не Мордор, але заглушки від «Дог Баскервіллів»

І намічені фігури навколо перетворилися в дуже цікаві форми потепління.

З появою сонця, життя відразу поліпшується, зростала міцність і за останні години і половина ми щиро побігли в табір і навіть пішли на скелі, щоб захопити вечірній вигляд.

Далі ми поїхали на табір на вечерю.

Я помітив цей характер на ньому.

Виявляється, що Рораіма має небезпечну тварину. Веноми червоної стяжки, згідно з Девідом, небезпечно. Але чорні скраби не бояться.

Нагорода для нашого маршу на поверхні Roraima була чудовим західним, захопленим Андрієм.

Ще одна прохолодна ніч і день спуску попереду. Наступного дня ми пішли в табір на річці Тека. Спуск плавно пішов. Я не втомився, і був готовий піти весь шлях до Paratepuis, але це було безглуздим - автомобіль тільки прийшов на наступний ранок. Сплячий на річці краще, ніж в с.

Так на п'ятий день поїздки ми отримали рано, завершили наш останній сніданок і залишили додаткову їжу в подарунок до місцевої індійської сім'ї, і запакували наші рюкзаки з сміттям (будь-який сміття не відкидається на маршруті, але повертаємо до Санта-Олену), розірвав залишилися три години до Паратепу, де ми відкладемо чек на машину назад до цивілізації.

Вражаю Рораіма, з цього абсолютно паралельного світу, був настільки сильний, що, з хорошої причини, ви повинні піти в аеропорт і літати додому. Це точка загострення, закінчення.
Але ми мали майже інший тиждень в країні. Так це час, щоб отримати керівництво і планувати маршрут.

by pavlyuk.livejournal.com.

Джерело: