Залізний Фелікс

У процесі приведення замовлення на меззанін знайшов щось дуже цікаве. «Зимівля» був відштовхований до найширшого кута, покритого чорною кришкою, і був досить важким для його розміру.

Природно, я відразу зрозумів, що це був якийсь радянський артефакт, але що це було? Виявилося, що Фелікс арифмометр! Я не усвідомлю його один раз, але мій сусід, пролетар 50 років, відразу ж визначився: «Це Фелікс!» Про нас Ну, для мене, арифмометр, перш за все, є перші уроки комп'ютерної науки, адже це було з вивченням історії комп'ютерів, а зокрема арифмометрів, що цей предмет почався. На шляху, ми не змогли дізнатися щось інше в нашій школі, оскільки у нас немає єдиного комп’ютера, коли я був у школі. Але досить про сумі.

Назва пристрою була надана дуже швидко, адже що таке Фелікс? Залізо. І створення цього агрегату, безумовно, не шкодував залізо.

4 фото 浜у 灞 绀

Взявши його, було трохи страшно.

На жаль, машина була дефектною. Кільця варені. Однак я знайшов детальацію літератури пристрій Felix і навіть як він працював. Так я вчинив його, але я ще не зафіксував.

Основна проблема була розбирати вал. Щоб зробити це, вам довелося відкрутити горіх на правому.

Зверніть увагу на розбиті кільця. Я не знаю, чому вони люблять, чи є неякісні метали (який, звичайно, є вини Сталіна), або просто скидається машиною.

P.S. Коротка допомога з сайту на тему: Арифмометр "Фелікс" - типовий арифмометр Однер найпростішого дизайну. Виготовлено з 1929 по 1978 рік, аналогічні моделі виготовлялися з 1870-х до 1970-х. Вага: 3,5 (від паспорта)-6 кг. Швидкість обертання: 120-140 об/хв (від паспорта), з інших джерел - до 250 об/хв. Продуктивність: при розмноженні 5-ти розрядних чисел по 4-х розрядах: 115 операцій за годину, при поділі 5-ти цифр по 4-х розрядах: 85 операцій за годину. Якщо результат розрахунку є негативним числом, арифмометр робить дзвінок.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное