Квітень Музей записів заводу.

Кілька днів тому я оголосив квітень Музей рекордної фабрики, де я відвідав новорічні свята, влаштувавши невеликий ретроградний відпочинок - і зараз час розповісти про це докладніше. З самого музею виявився дуже фактурним, я розділяю шоу на 3 частини, намагаючись дотримуватися хронології історичних епох.
Перша частина (це) - епоха імперії, аутократія, грамофони, ромашка антени і келихи - коротко, класика: "Баллі, красуні, недоліки, Junkers." Друга - важка підступка чеки, з якої ведеться контра в усіх куточках, залізний фелікс з револьвером, Comrade Сталін з Ріо-Ріта і всілякі фонографи. Третя частина – пост-патефонічна епоха воронаризму та застою: монументальні балтійські радіо, телебачення з лінзами, покрівельні стрічкові гібриди та інші гілі-Кобзон з Пугачовим-Кристалтинським. Так само Перестройка з горрібно кислотними фотографіями дівчат в тісних легінях хімічних кольорів, символах деградації останніх років Союзу – це також цікаво, але (пергапс) Я спробую дотримуватися цієї ферми в частині 3. Або зайти на десерт, частина 4. У будь-якому випадку, ми будемо дивитися гру.
* * * * * * * * * * * *
А сьогодні у нас є меню - грамофони, музичні коробки та інші автократичні речі початку XX століття. Знайомства:-

Частина 1 - Імперія

Для керівництва ми маємо перізокоп, для якого він великий SPS!!!
Це велика картина, і ви можете розбити її, бо всі виростили на вініллі, прямо?

Знак офісу квітня заводу (1910)

80050 р.

В інтер'єрі музею можна уявити загальне розташування. Два суміжних профілади, кожен з яких унизився 2 витягнутих номерів. Першим є преволюціонер, другий радянський. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Музей є приватним, так як завод, нарешті, згорнув в абіс в найбільш критичний час жорстокого Єльцінізму (1997), коли ніхто не зацікавив нічого. Багато значення (які ми зараз сприймаємо як значення) потім просто зникли і пішли на ніщо до чужих колекціонерів. Тепер все розкидані разом — що можна знайти і зберегти. Дякуємо творцю музею за цю дуже складну роботу (участь 2).

Почнемо з цим пишним, що, звичайно, явно старше рослинного заводу.

3610Р. 4200Р.

Є така пластина з отворами в ній: ви починаєте - грайте. Мелодичний, як ксилофон я мав як дитина. Музей був продемонстрований до нас по догляду за працівником Олексієм Миколайовичом, надзвичайно добросовісним братом, тому він також почав цю музичну коробку - це працює. Ніцца грати. І сам ящик виготовлений дуже акуратно - напевно дуже дорогий був такий пристрій 120 років тому.

889773

На плиті збереглася торгова марка драйвера, проте, наполовину Чи змінилася пластина? Я не впевнений.

Знову, все в ній було зроблено дуже акуратно і дуже стильно. Це вірна повага майстрів.

Габаритний зображення

Засновником заводу є німецька назва Gottlieb-Henrich-Karl Mohl, яка в Росії отримала ім'я по батькові Богдана Васильовича для зручності.

Це те, що підпишіться на будівлю.

р.

Рекламний знак з повідомленням про початок поставок продукції рослин. Місце локалізації, звичайно, було обрано грамотно: станція на Московсько-Київському напрямку, поруч з залізницею (по периметру заводу і офісу становить 50 метрів від основної лінії, є власний доступ дороги).

Одна з виживання грамофонів, між 1911 і 1914 рр.

І це реальна коробка стилю «Італійський»: творець і власник музею знайшли його на ринку бліх і відновили її.

р.

Ну, тепер грамофони! Перший з них стоїть в дуже барвистому ретро середовищі.

Рукоділля ручної роботи, все дуже ретельно підібрано: дуже дорого, ніж було задоволення. Якщо я не помилився, то грамофону варто кілька разів більше, ніж хороший кінь.

1215816

Ця копія дещо пізніше, але це в середовищі грамофону, тому я покажу його тут. Для очищувача звуку з'являються клапті, відкриті та музичні звуки.

Ще один барвистий грамофон з яскравими «жіночі» кольорами. Але це зроблено в металі. Важкий і менший ніж дерево.

1288899 р.

Альбом 1911-1914.

Слухати грамофону музику. І кладемо нас беззервним Олексій Миколайович.

Додано до [mergetime]1326538062[/mergetime]
Ось відео, якщо ви не бачили його до, грамофон звучить в третій хвилині:

Ця машина грає.

Я був дуже дивний, коли я дізнався від працівника, який зараз репліка грамофонів випускаються Китаєм - є такі любителі! Грамофон, звичайно, має пластиковий вигляд, але факт! Я не думав, що вони роблять зараз...

В цілому, я не можу протистояти і видалити сучасні китайські :-

Транспортована версія світла, з відкритими для звукових клаптів

Відразу післяопераційний запис (приблизно середина 1920-х рр.).

Ретро інтер'єр.

Ще одна дорожча і урочиста копія. І ящик, очевидно, червоної породи (?).

469497

Він має цікавий емблема торгової марки виробника: собака запам'ятовує звук від трубки. До речі, це не перший раз я бачив такий емблем.

Р

Також віп-версія, яка виглядає ще дорожче попереднього. І з тим же собакою на обличчі.

км

Також ми поглянули в задню кімнату, де доглядавець зняв філінг заводських газет 1961 року. Я знімаю 5-6 чисел; проте, це предмет наступних частин.

3610Р. 4200Р.

Далі переходимо до «радянського» енкопа, через цю арку. На правому - найстимальніші ляльки, які я дійсно виглядав на.

Частина 2 - СРСР!

Всі читачі – З Новим роком!
Розкажіть про музей квітня. Якщо в першій частині з'явилася відображення на основі дореволюціональних експонатів, то в цьому - епоху ранньої і середньої СРСР, приблизно до осені Хрущов. Так, дотримуйтесь мене до «радянського» музею.

Прийміть перший погляд на загальний план, де ми. Приміщення, розраховане в основному в червоному кольорі, завершується заводом діда Леніна, рятувальний один раз від занедбаного залу.

Якщо ми включаємо в інший напрямок, ми побачимо на дистанції «стагнант» залу з обладнанням та артефактами 60-80-х, які стануть наступною частиною.

Альбом Утесова, переважно друга половина 50-х, час «супутника». Ви відіграли нас на реальний фонограф! :-

До Ілліча - легендарний «платний», гучномовець виробництва кінця 1930-х років.

р.

У центрі «платника» - етикетка НКС (Народна комісарія зв'язку СРСР).

На полиці є багатооб'ємний набір записів з повним варіантом виступу Сталіна від 25 листопада 1936 р., в тому числі апеляційне (який займає більше одного запису з набору, згідно з працівником).

Відкриття Є більше десятків записів, які кладуть послідовно.

І в цілому, так як музей є приватним, і не цензурується зверху, він відображає стиль цієї епохи досить барвисто, без винятків і мовчання. З багатьох артефактів, що збереглися тут, захисники прав людини запекли боїться в батьківському, або навіть (у піковому випадку) навіть підуть на дату з Е. Боннером.

Ми все ще шукаємо. Сталинський візерунок.

Далі це жорстокий годинник, який радує мене своїм суворим дизайном передач.

Ще один фонограф, більш дорогий і імпортний. У відео я показав раніше.

На лівому – еталонна матриця, з якої потім були відтворені стандартні записи.

Місце на честь на стіні займає Залізна Фелікс, голова Чека, під яким пістолет символічно розміщується (міські пістолетні зчитувачі, ймовірно, зможуть визначити бренд і автентичність).

Леві і нижче Фелікс – це «перевірка приватизації», Чубаїсбукер, який проводиться інсталяцією з каркасом. Ви можете уявити, що «реформи» 90-х років дуже негативні.

Столик від фабричного управління, зварений з усіма сортами тріфл, збережених з заводських часів. Список директорів заводу, для всіх його існування.

Облік з окулярами, незамінним атрибутом партійних та профспілкових зборів. Склянки, звичайно, були відразу обстежені мною за автентичність, і було визначено, що один з них був пізній радянський 14-сторонній, з печаткою на дно «14 к», а другий два були безглуздими, зроблені після розпаду Радянського Союзу, без прямих країв. «Як це?» – в музеї необхідно мати всі праві окуляри, а не одне!» – зітханням я захопив догляд за ними. Він погодився: "Так, неправда ..." Ми виправимо її вчасно. й

Портрети фабричних директорів.

Давайте подивимося на деякі фотографії. Якщо я був більше часу, я взяв більше.

Єкатерина Фурцева (третя з лівого, зношування голови), Міністр культури СРСР, на заводському мітингу 16 березня 1971 року.

Р

Деякі види пристрою для виготовлення маси, з яких плити потім штампуються.

р.

Олексій Миколаївич також взяв з-за кордону заводських газет за 1961 рік, деякі з яких я можу перезбутися. Нижче наведено передню сторінку фрагментів.

1 червня 1961

6 липня 1961 р.

Габаритний зображення

На фото зображено Комсомольський квиток засновника музею і беззернового колекціонера колекції – Борис Чухонцев. У світі він володіє мережею стоматологічних клінік, а музей – його пристрасть і хобі. Я хочу висловити подяку за свою колосію, але корисною для роботи постереження. Якщо він не був таким аскетизмом, як він, багато хто зникне, зникне без сліду в незліченні часи, і ми не бачили живих доказів нашої історії. Музей як повномасштабна колекція була заснована 6 років тому, і тепер досить багато було зібрано. І скільки зберігається на задньому дворі, збережених від поливу і чекаючи час!

Касети, які рослини намагалися виробляти після 1989 року, і до його смерті в 1997 році.

Тепер – невелика технологія з «тепломною лампою», над якою традиційно стеблами традиційно вирощується пострадянське зростання. Я не знаю знаку року, і якщо ви знаєте – писати в коментарях!

У цій моделі я дуже сподобалося масштабу налаштування хвилі. Милий і затишний.

? й

Але це лампочка світла в центрі світиться м'яким зеленим світлом, а тонкий яскравий промінь в центрі він розширився і звужується, слідуючи артикулації мови. Я пам'ятаю цей ефект на початку дитинства: ви можете сидіти поруч зі мною на стільці, і довго стежити за чарівним променем в центрі лампочки.

(Це ще не радіо, але радіоприймач)

р.

І його масштаб. Тут лампочка світла в середині, теж, з зеленим чарівним світлом!

І це пристрій Busurman, Telefunken.

Поговоримо, і ми продовжуємо!

Джерело: