Друзі, я довго хотів показати вам зупинки автобуса в моєму районі. Примітно, що муніципалітет, на основі кращих намірів, прийнято рішення забезпечити скляні поверхні для творчості наших молодших, вічно-невисоких однодумців, які нещодавно заміщали равлики з акварельними щітками як іграшки. Чи існує їжа з харчовими добавками, які широко пропагують в Німеччині, або ж несвідомий дизайн діаперської промисловості, що дозволило піднятися на такий дискретний результат. З такої «креативності» ймовірно перемішують волосся на асах знаменитих некронів з племени Майя, а після того, як всі вони звикли. Я насправді рубав про майбутнє планети. Суддя для себе.
19 пік
р.
На початку більш-менш похилого, сонячного, яскравого:
Тільки трохи плутати вплив ІКЕА на дитяче представництво живих істот. Такий фіксатор «Густав» у вигляді циркуля
Ніцца папуги.
Потім варто затягувати в стілець, так як ебать прийде, привітно поступово, але неминуче:
Слони в пасовищі. Тільки трохи розсмоктуючи анус лівої слонової кістки, квітучи красиво розсмоктуючи соняшник.
Наступний тетраптич зображує полювання на черв'ячних лисицях для деяких червоного хмо з підробленим стовбуром.
Чахові претенди, щоб бути запашним, але пеа-подібна стружка від задніх ніг чітко показує повний спектр досвіду жертви.
Шукаю як черв'як, я кладаю свої штани на себе.
Він отримує більш серйозний.
Хрещатик, який ate schmo з багажником з попередньої картини, попередньо занурюється в вагітна пінгвін з шарфом.
р.
Коричневий ексгібіціоніст, який пропустив синій птах щастя
194710
Камерон є дивним, на стадії люкання з яйцеклітини (Збережіть і зберегти!)
Гопнік, який птах щастя шиється на вершині
А потім є ціле хост істот з найглибшого підводного світу, блювота людської крові:
дракон вкритий в непристойних курчат
Mustachioed pussy wing з two male phalluses
Глистики Twin з загальним кишечником
Ще один дракон.
Майя бджіл
І це найгірше з них - Мексиканська Цескаліпока.
Р
Джерело: