Гака

Сьогодні, мій дорогий японський, я розповість про хак. Чи знаєте ви, що гака? Якщо ви побачили обличчя так, що ви думаєте? Ні, це просто людина, що робить хак.

Хака - традиційний танець Maori, який широко використовується в Новій Зеландії. Спочатку хака була виконана тільки перед битвою, щоб залягати ворога і показати, що буде зроблено для цього дуже ворога. Іноді вона допомогла і ніхто не контактував з Маорі. Слова у хакі витісняються, що супроводжуються погрожненням ручних жестів і трамплінгом ніг, а також сердитися лицьовими виразами і повнометражними демонстраціями мови.
Найвідомішим за межами Нової Зеландії є хака з назвою Ka Mate, виконана національною командою регбі країни до матчів. Ця традиція існувала в команді з XIX століття, і була відома з 1888 року, коли команда Нової Зеландії грала серію ігор на дорозі в Великобританії. Ну, потім традиція виконання хака була прийнята командами інших острівних держав: Тонга, Самоа, Фіджі.

З чистовійського військового танцю гака вшанувала в ритуальний танець і стала залом Нової Зеландії. Виконання рубати передує урочистих заходів і прийомів. Що таке, іноді хака означає, що гість вийшов, але як він вітається. Сьогодні хака виконується не тільки корінним населенням, а й нащадками білих колонізаторів.
В цілому Нова Зеландія Махорі були хлопці не пропущені і добре навчалися чарівному слові «копірай». У 2009 році представники племени Ngati Toa зареєстровані Hak Kamate як торгова марка з Бюро інтелектуальної власності Нової Зеландії.
Як виглядає військовий оркестр.

Приблизний переклад цього рубати наступним чином:
Я вмираю! Я вмираю!
Я живу! Я живу!
Я вмираю! Я вмираю!
Я живу! Я живу!
Що волосатий чоловік.
Хто приніс сонце
Робити його блиск
Вступ! Один крок вгору!
Останній крок вгору! Далі крок вперед!
Я зустрінемо сонце, яке світить!
На жаль, в пострадянському просторі немає шкіл цього запального танцю. Тож повернемося до вчителя. На жаль, лицьові вирази не вказані. Same музика.

Після того, як ви почнете працювати.

Незважаючи на те, що хака в основному виконується чоловіками, є також місце для жінок. Цей хак називається "Чи є платником?" Виконується соло.

І я буду закінчити мій пост з хака комерційний. Коротко, не всі хакі, які...

Джерело: