Stereocouples (стерео фотографії)

Коли я був дитиною, я був показаний пару цих зображень в A4 (чорний/білий) — Я тепер пам'ятаю, що я не з'ясував, як шукати довгий час, щоб побачити всі, але плями і точки. Вже в більш зрілому віці я все одно розумію принцип і побачила два кролики, і так чітко зображений, з такою сильною дією глибини і обсягу !!! На жаль, ці фотографії втрачені, але я збираю подібні фотографії протягом тривалого часу. Нижче знаходиться перший дельфін. Якщо ви бачите їх, то вам не доведеться проблем з наступними фотографіями. Всі інші поїзда на них:

Р

Що таке стерео картинки?

Стерео Фотографії - це графічні зображення, в спеціальному огляді якого можна побачити рідкісний вид стерео ефектів.

Ці ефекти можна розділити на три типи:

* "Тривимірна поверхня" - Одержаний образ показує тривимірну турбідність, отриману шляхом перетворення фону.
* Тривимірні об'єкти" - Одержаний образ являє собою об'ємний об'єкт, відокремлений від фону на певну відстань.
Поєднання двох попередніх видів в одну. У тривимірному зображенні, що з'являється, є одночасно об'ємні поверхні фону, і об'ємні об'єкти, які відокремлюються від фону на певній відстані.

Як дивитися стерео фотографії?
Найпростіший спосіб:

Ми прибираємо до картини.
Розслабляйте очі, не намагайтеся фокусуватися (фото не повинно бути чітким).
Ми повільно рухаємось назад.
Якщо альтанки зосереджені під час «відчуття», то робимо все знову.
Про відстань наших рук
Ми linger в цьому положенні і робимо нічого, головне не фокусувати наші очі на малюнку, фокус повинен залишатися як якщо за ним.
Зачекайте, що очі повинні зробити все для вас.

Другий спосіб: Розслабляйте очі так, щоб зображення ви шукаєте... потім спробувати об'єднати окремий елемент в одному з зібраних знімків з іншого боку, фотографії почнуть конвержувати – докладаючи їх разом так, щоб результат був третім зображенням (у порівнянні з двома вилками), в якому ви з'єднуєте елемент.

Якщо ви не бачите стереознімок, то це часто буває.

1990Р. 2199Р.

002 р.

кс кс кс кс кс кс40

003.

711462

004 р.

005 р.

0 товар(ов) - 0.00 €

007 р.

008 009

011 012 014

015 р.