IT CROWD & T-SHIRTS

Яплакаловці, hello! Psto присвячений улюбленому серіалу "IT CROWD" - Комп'ютери. Після тривалої перерви відбувся 4-й сезон, що кинувся, так що я захоплюю в NAS на полиці «Місце». Довгий час я хотів писати про футболки одного з основних персонажів, шотландський комп'ютерний вчений назва Рой, граний Крісом О'Довдом. Виготовлені сорочки та автентичні Мосові зв'язки можуть бути цікаві, але все ще. У всіх епізодах, Рой змінює сорочки і не раз.
Сорочки Рой можна розділити на:
- напис великої кількості невеликих літер;
- деякі літери, але великі (номер знайдені);
- 8-бітні зображення;
- просто фотографії;
- різні.
Але після того, як я згрупував скріншоти за вище класифікацією і побачили те, що сталося, я вирішив змінити його на групування за допомогою серії. Я не знаю про вас, але в цьому випадку, вирощуючи актора, також дуже зрозуміло. Ось як я пішов.
Як я познайомлю футболки, я намагаюся прокоментувати їх, подивіться значення того, що зображено на них, описуйте свої асоціації. Ось ми йдемо.

, Україна

сезон 1
-1.1- Всі комп'ютери знайомі з цим зменшенням. RTFM (прочитати ебать керівництво) - вивчіть mate part.

р.

1.2 - 8-бітна іграшка (про відчуження простору). Вона була ще в анімаційному серіалі Futurama.

-1.3- Без коментарів, є тільки одна асоціація - мультфільм Volt.

-1.4- Напис читає «Ввезення» (або що?).

доб.

-1.5 - На даний момент висить гру PACKMAN.

-1.6- Майк не про що-небудь, але вона буде повторюватися в сезоні 4 тільки на актора протилежного сексу.

1550123

до 1.7 - О! це благородна футболка - основана на "Hitchhiker через галактику"

- 1,8 Сорочки про себе. Це бульсит.

Сезон 2

-2.1- Я не знаю, якщо це собака з головою людини. Пошук WWW не дасть нічого.

-2.2- Я люблю лаконічні написи. «Я бачу припливу людей». (як дивний, як це на продаж – до 900 рублів)

-2.3- Це невеликий. Робот, що працює на RS. Чи є сенс, що саме програми (розміщений кабель підключення)? Мосс ще милий. Ми повинні прийняти його надані.

-2.4- Незворотний колаж з свининою. Додана нерівно до палі.

-2.5- Просто напис. Веб-сайт говорить про те, що слово вважається, що вступає в поширене використання завдяки анімаційному серіалу Сімпсони і, зокрема, його героїні Ліза Сімпсон.
Експерти кажуть, що він може бути перекладений як "NO-A" або I диск.

-2.7- "Сонце намагається вбити мене."

-2.8- Something Makovo (CTRL-Z у віконній мові?)

-2.9- Немає способу зробити – але ще одна нова футболка (T-SHIRT) підраховується.

-2. 10. Знову людина голови, але цей час прикріплюється до тіла лева (або собаки, порівнювати з -2.1-). P.S. Почув мишу прокручування.

р.

-2.11- Sheep-man (8 біт), CTRL-випромінювання згустками енергії.

-2. 11. Футболка має стегно. Не вбивати людей Magic Missiles do. Цей jersey в Інтернет коштує $16.

сезон 3
-3.1- Найпопулярніші теми - інфографіка або графічна візуалізація. Музика I Like, Музика Ви Подібно і Музика Я Used Для Like.

-3.2 - 8-бітний жароз.

-3.3- Нелеговані. Японський героя мультфільму?

Р

-3.4- Не зрозуміло. Але на спинці стежки з чашки кави (перерву мали екрани, щоб зробити)

-3.5- Сезон три. Напис на сорочку непрочитаний, на. Але підраховано.

-3.6- Hieroglyphics є моє слабке місце.

-7,7-й знову. Це мілко.

-3.8- The Overlook Hotel - це винятковий готель, який знаходиться в самому серці. Ви можете допомогти вам google.

-3.9- Немає ідей. Перекладений як Panda Duck. Не було такого персонажа в Щасливі друзі дерева.

-3. 10. Я не міг розпізнати знак. Але робота є життєздатним і безоплатним.

р.

-3. 11. Можна перевести, але це бульчит. Lingvo і PROMT не допомагають.

-3. 12- Вогнегасники люблять вогнегасники. Сорочка двостороння.

-3.12- і зворотна сторона

Джерело: