Спідниця хікару своїми руками

Hikaru спідниця в перекладі означає «Шинування спідниці» – нова модна тенденція в Японії від дизайнера Кіоюка Амано.
Це виглядає так:

Спідниці не залишали хоча б одну дівчину байдужою.
вона не могла чекати спідниці, щоб з'явитися на безкоштовному продажі, а спідниця пишної мережи не була в її стилі, і тому вона зробила спідницю самі.

Спочатку вона досліджувала реалізацію подібних проектів на декількох прикладах перед прийняттям на реалізацію проекту.

Приклади світіння одягу10 #Особливості Проекти Ви можете побудувати цей літо #День народження

Очевидно, що такі елементи були створені для коротких демонстрацій на показах моди, зустрічі, фестивалі, концерти та не призначені для довгострокового носіння.

Більшість з усіх, вона подобалася реалізації спідниці Hikaru, але вона не була задоволена дитячим стилем спідниці, тому популярна в Японії і обмежена функціональність - спідниця Hikaru світиться тільки в русі.

Вона вирішила зробити джинсову міні / мікро спідницю з акумулятором і "розумним" контролером освітлення, прихованим в поясі пряжкою.
Вона захопила тип 5050 LED стрічки всередині водонепроникної труби і прикріпила стрічку до її спідниці з шпильками безпеки.

І на першому тесті виявилося, що штифти нагрівають і болісно спалюють шкіру. Ця помилка вона фіксується, пошиття стрічки 0.2mm до спідниці:

Наступним кроком було зробити пряжку 3D принтера, де буде прихована батарея та електроніка.
р.

Вона створила проект для принтера за допомогою Tinkercad.com, який був легше, ніж OpenSCAD і вона вже була знайома з додатком. Пізніше вона зробила пряжку більш компактною.
Виготовлений задній чохол пряжки:

Потім вийшов поворот контролера.

Спідниця Hikaru використовує Arduino, який вирішує, що робити. Він також хотів «контролювати спідницю» за допомогою мобільного телефону, який надає більш складний контроль і робить спідницю дійсно «розумним». Таким чином, вона була більш зацікавлена в програмній частині, ніж обладнання, яка була виготовлена готовим контролером світлодіодної стрічки Bluetooth RGB.

Далі фітинги, фітинги і складання пряжки:

р.

Розмір пряжки визначається ємністю літій-іонного акумулятора. Якщо в таких проектах час демонстрації недостатньо і кілька хвилин роботи досить, то вона також бажала їжі 3-5 годин вечірки. Таким чином, найбільша деталь в пряжці становить 12V 2Ah акумулятор.

Фіксація задньої кришки застібки з стрічковими анкерами:

Програмне забезпечення для Android та iOS:

Функціональність є достатньою для тестування та демонстрації:

Але це не те, що вона хоче. Наприкінці статті вона пише про плани розширення програмного забезпечення:
Деякі ідеї так далеко:
  • Я можу зразити мої наряди кольорово-навіть кілька кольорів і координувати свою спідницю до цих кольорів.
  • Я можу встановити певні кольори, які відповідають певним святковим та жовтим для китайського Нового року та спалаху в шаблоні щасливих китайських чисел. Червоний білий і синій за 4 липня барбекю з друзями. Кольори команди на спортивному заході.
  • Якщо я налаштував свій телефон як відкритий бездротовий AP, і мати зміни кольору спідниці або яскравіше в залежності від кількості підключених Wi-Fi клієнтів (і таким чином розмір натовпу).
  • Китайські дівчата люблять носити відповідні наряди на дівчат ніч. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
  • Ми можемо використовувати спідниці, щоб координувати складні групові танцювальні візерунки або ігри tag.
  • Це може бути використаний для швидкості знайомства з відповідними рецептами- якщо ви підійдете дівчину з великою кількістю спільних інтересів її спідниця світиться зеленою, інакше вона світиться червоним, так що ви врятували незручність намагатися зробити розмову з кимось у вас мало спільного.
Про насНа-Офф - які ще потрібні чоловіки від спідниці?
р.

Джерело: geektimes.ru/post/252988/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное