15 кращих компаній липня

Сайт в цьому матеріалі представляє читачів найбільш пам'ятні плями минулого місяця.1. У першому місці, звичайно, шедевр від Smirnoff - позачерговий водоочищення Spot - про грандіозне самоочищення Світових океанів: не тільки пиво може підніматися знизу, але і колосальні статуї, літаки з Другої світової війни і старовинних суден. Вода розливає на землі всі бруди, які накопичилися протягом століть. Наприкінці відео чистий океан з'являється перед глядачам.

2,2 км Діти почали тренуватися на мертвій петлі. Наука крута! Кампанія спрямована на дітей, які повинні вибрати свою професію - шведські інженери Hydro сподіваються привернути увагу дітей до техніки. Відео «Поїзд» виконано в стилі домашнього відео і демонструє руйнування стереотипу «наука нудна» – кілька 13-річних підлітків влаштовують мертву петлю на доріжках, як на роликовому узбережжі, і дайте поїзд на неї.

3. У Що може бути краще, ніж рекламне мистецтво через рекламу, що стверджує той же статус? Це була задня частина Jung von Matt/Elbe, коли вони запустили рекламну кампанію для Konzerthaus Dortmund (Західна філармонія). Музиканти філармонії розпочали концертну програму Wild Young Things (Junge Wilde, німецька), яка була рекламодавцем.

4. У Телевізор на основних каналах Південної Африки представить африканські спортсмени, відомі в країні і невідомі, які змушені боротися за себе і їх спорт, і вони виграли. Голос - це в'язкість, майже лютий кунжут: "Це моє тіло". Ось як боротися. Це як я відповідав, відхиляти і атакувати. Моє тіло моя зброя. Ось як я бити своїх ворогів. Як перемогти війну. Ось як я зроблю перемогу. Ось мій вовк. І так я бою.

3610Р. 4200Р.

5. Умань Майкрософт рекламує нові ігри для Xbox з зеленою глиною Spot "Clay" - це знятий в процесі Stop Motion приголомшливо вміле моделювання основних атрибутів кіно: павука і веб, череп і кістки і Крек сам. Потім глина отримує консоль і три диски з ігри.

6. Жнівень Жіночі страхи. Хвилинна пляма «Старий» показує жінок, які зупиняються на щось дуже важливо для них, відповідальних, але при цьому страшних. Вони роблять кілька кроків назад, так як якщо відступають від їх страху, але насправді вони кроки, щоб відбігти, щоб поспішати зустрітися зі страхом і перемогти його.

7. Про нас У відео слоган “Ви, що ви фотографуєте”, отримав прямий, літеральний вираз: замість голів, людей, які ходять по вулицях міста, стоять з фотографіями.

8. У Цей кліп, як і всі попередні відео для Zune, створені різними агентствами і виробництвоми, відповідає концепції рекламної кампанії Zune-плеєра, придуманий Microsoft в пікі iPod: комбінація слогану «Відчути до суспільства!», два актори «подруги проти усього світу», і «Догбороть» не так багато комерційного відео, як високий арт. Різниця цієї роботи полягає в тому, що поширення відео серед аудиторії буде проходити не тільки через Інтернет. Це перше місце в ефірі телеканалу U.S. — стартував 1 липня.

9. Навігація Величезна двоправова істота Miller Lite, що складається з тисяч і людей "Геребець" 60-секундного місця "Бреак з натовпу" ("Пейзаж з натовпу"), проголосуючи індивідуальність і право вибрати - величезна біпедична істота, що складається з тисяч людей, зібраних ним на вулицях міста. Він досягає бару на пляжі, а люди, які роблять його розливом щось незрозуміле, як слово «бджоли». І тільки один молодий людина виділяється з натовпу - він просить Miller Lite, тому монстр розбиває вгору, відпустивши його "глибокими" до свободи.

10. Радянський цирк, і всі в помаранчевих штаних! Кольори Marriott Corporates в поєднанні з номерами готелю Residence Inn та елементами красивого та ефектного номера цирку, що дає їм спокійний ритм та благородство. Кожен з 4 відео - це один номер і один з зручностей готелів.

На додаток до красивої ідеї і відмінного виробництва перевага серії - красива атмосферна музика Андрія Птахи, що відображає настрій відео і абсолютно відповідає духу бренду.

11. Джип Носії: Кому американський історія
Відео показує ключові моменти сучасної американської історії, кожен з яких інтегрований джип.

12. Цукерки Midas продовжили мега-професійну рекламу Skittles Woman веде хлопця до чоловічого сидіння на столі, щоб він продемонстрував свою дивовижну здатність перетворюватися в Skittles все, що він торкається. Вони радять, але людина не ділиться своїми емоціями: він розповідає їм, як страшно не зможе тримати новонародженого малюка та інші смарагічні історії. Потім Скіфи перетворюються на телефон, який торкнуться і на столі, на якому людина торкнулася в серці.

р.

13.00 р. Як Ace Порятунок Shipwreck Прямо говорить про історію чоловіка, що пасується після ряка на високих морях. Він зберігає своє життя, зношуючи білу сорочку, яка була попередньо рудентно змивається.

14. Тигрові дерева пропалюють перемогу в Wimbledon в новому відео Nike за 52 секунд хвилинного місця, глядач бачить фотографії маленького Федерера, відео фрагменти формування його унікальної кар’єри як тенісний гравець - голосовий довідник розповідає про свою біографія. А лише за 53 секунди показаний «комментатор» – посміхаючи тигрові дерева. Ми бачили багато відео, озвучених кращими гольферами всього часу?

15.00 р. І симадміністри мають дивний! Інтел змусив ІТ-фахівців співати пісні про світле майбутнє Два майже трихвилинні відео були зняті режисером, актором, сценаристом та музикантом Крістофером Гість. Він також написав пісні «Всі змінив» та «Set IT Managers Free». Вони співають про складну долю системних адміністраторів і офісних працівників, які тепер будуть дрібними.

Пародія кліпи показали дві відомі рок-музики в Сполучених Штатах, що представляють різні напрямки - вони уособлюють єдність твердих і м'яких рішень.

Веб-сайт: www.imdb.com/name/nm0001302/