1165
13 Телесеріал про наше життя, яке буде сміятися
Чудовий спосіб розслабитися після важкого дня і піднятися вгору, щоб подивитися пару епізодів комедії серії. Цікаві ситуації, в яких герої падають так схожі на наше життя, а їх жарти і ігристі фрази просто неімітовані.
Веб-сайт Я вирішив пам'ятати найкрутіші і улюблені фільми, над якими можна сміятися з серця.
Дві дівчини зламали 2 дівчата
Р
Проста історія про двох дівчат, які об'єднуються сном... про манжети. У кращих традиціях таких оповідань кожна серія запалює жарти на краю, гострі слова і смішні моменти. Якщо ви хочете освіжити вечір зі світлим, легким гумором і серйозним сміхом, екран життя Макса і Кароліну обов'язково сподобається вам.
Американське Сім'я Сучасне Сім'я
р.
Як постара людина відповідає молодій, приголомшливій дружині? Як ви поясните своєму батькові, який на борту не завжди класний? Як нетрадиційна американський пара підняти в'єтнамську дівчину? Ці питання вирішуються з часу на час персонажами одного з найвідоміших сидів, і кожен новий епізод гарантує 25 хвилин відмінного гумору.
Вбити Борд на смерть
Письмовий письменник-лозер, який прагне бути приватним детективом і навіть намагається вирішувати злочини, і допомогти йому в цьому життєрадісному комікс-художнику і літньому жінці. В результаті шикарна комедія серії близько трьох ексцентричних типів, в компанії яких ви обов'язково не буде нудним.
Комп'ютери IT Crowd
У серці серії є робочі дні працівників відділу інформаційних технологій забезпечення фантастичної британської корпорації: лази та неініціативний Рой, типовий nerd of Maurice і хто не розуміє нічого в галузі, довіреному Дж.Є. Приколи цих хлопців дуже характерні і можуть добре відварити мозок. Тим не менш, якщо британський гумор закритий вам, ви будете втомитися від сміятися на що ви бачите на екрані.
Сейнфельд
Не існує особливого сюжету з дотиком драми, персонажі, що живуть в Нью-Йорку, підуть про свій бізнес і, звичайно, потрапляють в смішні ситуації. Вся увага зосереджена на гумористичному компоненті, який просто блискучо продуманий. Не можна втомлювати жарти в стилі.
- Ви знаєте, що ваша проблема? Ваші вимоги дуже високі!
- Але я від тебе.
до Ось чому мої вимоги занадто низькі.
Дзвоните до Саул Краще Дзвоните до Саул
Ті, хто вважає себе шанувальниками серії «Брекінг Бад», ця історія, ймовірно, не потребує введення. Спін-офф, орієнтований на долю адвоката Саул Гардман. Атмосфера, так улюблена аудиторією в представниці цієї серії, ще збереглася, а чорний гумор і смішний і залізний діалог на тлі серйозних подій додають її різкості.
Підтриманий розвиток
Ще одна вишня на торті американського ситком. Серія про те, як дорослий син заможних батьків Михайло Блют намагається відродити сімейний бізнес після розпаду і зберегти залишки сімейного щастя поплавкою. Історія, створеної як якщо на висипі дня, де віщує гумор найсвіжіші теми для сучасних американців. Живо, свіжі і дуже весело.
The Великий Bang The Великий Bang Історія
Дуже ідея серії - дружба з чотирьох дикого інтелекту, але ексцентричні nerds з ефектною білявка, далеко від світу науки, вже викликає посмішку. Далі За майже 9 сезонів герої ТБВ не дають нам нудьгувати. Що є тільки фрази “Свята aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa "Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Все це може легко викликати прилягання сміху.
Клініка скрабів
У клініці «Холя Серце» дуже весело. Щодня, незрівняна пара лікарів J.D. і Турка мають цікаві випадки, з яких вони повинні вийти в самих несподіваних способів. Особливо шик, коли екран показує «Др. Доріанські думки», звучить жарти Чистяча і, звичайно, незрівняні гострі фрази Д. Кокса до JD в стилі «Де-e-e-my!» Варто сміятися.
Це гірше середини.
Діти щастя. У випадку Майка і Френкі Хек це щастя іноді досить божевільне: Аксл, Су і Блок не дає батькам момент миру. Вам необхідно сплатити рахунки, а посудомийна машина розбиває. Життя в такому середовищі непросто, але це дуже весело. Все, що відбувається в серії, можливо, знайомий з багатьма, що робить серію навіть охолоджувачем.
Як я можу стати матір'ю
747469
П'ять незрівняних друзів, 9 сезонів і сотні годин великого гумору. Важко залишатися байдужим, коли ви бачите архітектор Ted Mosby flaunting в червоному коубой черевики, Barney Stinson намагається вирізати іншу дівчину, схильну бути SNASA astronaut, і Робін співає пісню про високий, який став хітом для всіх шанувальників sitcom. Всі серії не тільки диких смішних і прохолодних, вони legible ... чекати, чекати ... gifted.
Друзі
Серія, яка по-справжньому стала культовою серед комедії. Якщо ви почули фразу «Я не скажу їжу», ви почули пісню про сором'язливу кішку, сміхаючись на Chandler, рожевий кролик, і улюблений жарт – «Ви не маєте телевізора?» Тексти пісень, а це означає: І що всі ваші меблі перетворилися? – так ви, ймовірно, один з мільйонів шанувальників чудової шести. Якщо ви не пощастили і маєте 10 сезонів великого гумору попереду вас.
Всі капелюхи Афіша Хати Кріс
Сімейна комедія про юні роки американського сет-ап-адіана і актора Кріса Рока. Тут, здається, все збіглося: смішний і справді життєвий сюжет, талановитий актор, неповторний гумор і, звичайно, незрівняний переклад Courage-Bambay. Назви основних персонажів «Хріс Юрич», «Юрі Антонич», «Роксана Бабайнована» вже посміхаються. Не дивно, що серія все ще вважається одним з кращих комедії проектів.
Попередній перегляд: кадр з серії «Клінічний»
22 культ серії сучасності
15 серіалів, які виглядають в одному диханні
www.adme.ru/tvorchestvo-kino/15-serialov-kotorye-smotryatsya-na-odnom-dyhanii-972310/