Готель знаходиться в самому серці Львова!

Новини Віллайн Злодевич, герой багатьох цікавих фотозвітів (Villain Villain і Little Villains вже дивляться з отвору!) Ігор Шпільенка з Кроноцького заповідника, у великій біді...

Ігор пише:

На ніч до вчора, разом з сім'єю (дружина і два молодших сини), я ходив по океану біля рота Кроноцької і помітив дивних треків, якби лисиця нестерпною преістю. Після того, як сто метри знайшли фрагмент рибальської сітки, в якій лисиця заплуталася. У дикій тварині я навіть не впізнав віллу спочатку, оскільки його нормально змінювалися енергетичні очі. Погане обличчя Влада була набрякла, очі накривали сухим піском. Узгоджуючи треки, боротьба з мережею вирушила на більш ніж одну годину і лисиця більше не мала сил. Він зробив основне значення для його сальвації: він перетягував сітку з зони швидко прибуває океан, але більше був за його потужність: тонкий капроновий шнур щільно затягував навколо шиї. Це диво, що ведмеді тут не знаходилися: вісім клубних футів затирають і рибали в радіусі одного кілометра навколо.

Ми прокидаємо куртку над бідним чоловіком, і тримаємо обличчя і лапи, ріжемо мотузку навколо шиї ножем. Але вілла не може потрапити прямо. Він прокладав півгодини в комі, а потім спробував красти до свіжої води, щоб пити. Він зробив це, прокинув воду і відчував трохи краще. У цей час ведмедя почала підходити до нас, і помітно, що його підхід був дуже турбувати до безповоротного лисіння, бо він навряд чи міг рухатися. Ми прогулялися від ведмедя, і вілли, що кинулися за нами. У мене було відступати ведмедя з кулею. Ми захищали лисицю протягом двох годин до загущеного дуба. До пуповинної катерії, яка знаходиться приблизно в 15 км від річки, а в повній темі не легко. Ми пішли на катер, лисиця дивилася на нас, а потім спробувала доїхати і дотримуйтесь нас. Працює. Він проходив з нами до загустки високорослої трави і прокидається в неї.
На наступний ранок я прийшов до лиману, шукаючи віллу протягом півдня, але без успіху. Я мав повернутися до пуповини, де я чекаю не тільки для сім'ї, але й для наукових співробітників заповідника, але ввечері я знову потрапив до лиману і я не знаю, що диво я знайшов віллу. Він забив на трав'яну нішу в річці скелі, де ми доходимо до дня. Важко з'явився, щоб зустріти мене: шия неприродно без руху, його задні лапки, зрозуміло, що він сильно страждає.

Я в одному з найрізноманітніших частин світу, і є строгий режим збереження. Але навіть тут природа іноді беззахисна. Довга зброя екологічної безвідповідності людини досягають тут у вигляді морських викидів. Неважливо, скільки я спалю під час округлення берега запасу, скребки сіток і мотузок, кожен бур приносить нові. Неподалік від заповідника є районами інтенсивної морської рибної промисловості. Приблизно відомо, як багато морських тварин вмирають в «стінах смерті» - в дрейфових сітках на високих морях. Мережі також можна вбити на землі.

Наша країна, міста і села, землі і море зливаються сміттям і відходами. Ми страждаємо, наші домашні тварини страждають, природа страждає, диких тварин страждають. Не дуже складно. Вивчіть, щоб очистити від себе, і при необхідності, для інших. Щоб відштовхнути тих, хто не помітив проблем, щоб змусити тих, хто не хоче.

І давайте надії, що Віллан зробить це...

(Піхви Андрея Шпільенка)

Джерело: