287
Китай виконує пошкоджені посадові особи
19 липня 2011 р. було здійснено два старші посадові особи для корупції в Китаї. Перше, що було виконано, був віце-майор Ханчжоу, Xu Maiyong. Довгий отримав хабарі на суму 145 млн грн. юань ($22.3 млн.) і склав 53 млн. юань ($8.15 млн.) державних коштів.
Другим виконавцем, заступником міського голови Qi Renjie, який був відповідальний за міське будівництво, перевезення, будівництво автодоріг та голова інвестиційної компанії Suzhou City, був виконаний для прийняття хабарів більш ніж 100 млн юань ($14.9 млн.).
У Росії за аналогічні злочини передбачений стократний штраф.
Я думаю, що в Росії зйомки для хабарів не передбачено, тому що військова промисловість не здатна виробляти стільки раундів.
Фото з старої зйомки. Не прибули нові.
Джерело: e-super.livejournal.com/124737.html
Джерело:
Другим виконавцем, заступником міського голови Qi Renjie, який був відповідальний за міське будівництво, перевезення, будівництво автодоріг та голова інвестиційної компанії Suzhou City, був виконаний для прийняття хабарів більш ніж 100 млн юань ($14.9 млн.).
У Росії за аналогічні злочини передбачений стократний штраф.
Я думаю, що в Росії зйомки для хабарів не передбачено, тому що військова промисловість не здатна виробляти стільки раундів.
Фото з старої зйомки. Не прибули нові.
Джерело: e-super.livejournal.com/124737.html
Джерело: