10 чудових ролей Алана Рикамана

Чудовий і блискучий, Алан Рикман був і залишається одним з найвідоміших фільмів villains. Незважаючи на це, його чарівність, кіт і харизма зробили його улюбленим актором мільйонів. Він був справжнім майстром реінкарнацій і оформлення кожного фільму.

Веб-сайт Ми запрошуємо вас знову пам'ятати і насолоджуватися найяскравими ролями реального генія британського кіно.

Вмирає жорсткий.

Міжнародний терорист Ганс Грубер, який оселився хмарочосом в Лос-Анджелесі, міцно занурився в усіх сортах списків кращих фільмів вілл з усього часу, і після усього цього був тільки дебют Алана Рикмана. Відома сцена першої зустрічі з Джоном Макланом була написана лише тоді, коли виявилося, що Рікман відмінно знає, як скопіювати американський акцент. Цей талант продемонстрував тут у всій своїй славі, даючи позування як іншої людини Грубера свою характерну майстерність реінкарнації.

Робін Ход: Принц Тієв

Спочатку Алан Рицман виповнив роль гріста Шерфу Ноттінгема і погодився тільки тоді, коли директор пообіцяв надати йому повну свободу в перекладі персонажа. Рицман став справжньою прикрасою фільму і приніс актору премію Британської академії.

Сенс і чутливість

Знайте для ролей негативних персонажів, в 1995 році Алан Рикман з'явився на великому екрані в дещо незвичайному варіанті для нього. У кінопристосуванні він відіграв чуттєвий полковник Брендон, який потрапив у світ інтриги і знайшов себе всередині любовного трикутника.

Разпутін

У фільмі Алан Рицман знову вражає масштабом його акторського таланту. Цей англійський з стандартним вимовам і неприпустимим способом, якось незрозуміло вдалося дізнатися таємничу російську душу. У похмурій, іржі, похилого в таємницю і домініму, яка буквально лопається в закритий світ королівської сім'ї, неможливо розпізнати Райцман самому.

Собачка

Алан Рицман відігравав роль метатрона - ангела в образі рок-зірки, з 45-разовими крилами, пристрастю до чорного гумору і характерним акцентом. Незважаючи на те, що Рицман не отримав багато часу на екрані, його кожен зовнішній вигляд у фільмі був незабутнім.

Пошук Galaxy Quest

«Я люблю складність. Вони допомагають актору зробити свою роль краще, сказав Алан Рікман. У кінофільмі «Фондування Галактики» по всій плівці, йому довелося носити жахливо незручну гумку на голові.

Реальна любов любов дійсно

Його позиція в британському кіно, актор знову посилений, граючи в різдвяній комедії «Любо Актуально».

Sweeney Todd: Демон Барбер на вулиці флоту

р.

Атмосферний музичний режисер Тим Буртон. Рикман відіграв суддю Терпін, антагоніст головного героя Джонні Деп. Фільм оцінив, а стрічка отримала 10 Tony Awards і два Golden Globes.

Парфумерія: Історія Мурдерера

«Для того, що ми завжди захищали мене. Він приніс до свого персонажа те, що він абсолютно необхідний – інтелект, адже Ріші є єдиним символом у фільмі, який досить розумно зрозумілий, що ці вбивства є і що вбивця після.

Гаррі Поттер і Смертельні залу - Частина 2

Мабуть, найпопулярніша роль Алана Рикамана є Severus Snape в серії Гаррі Поттера. Професор Снапе є одним з найбільш загадкових, багатогранних і улюблених персонажів в Поттеріані. ДЖК Розповсюдження особисто вибрав Алан Рицман за цю роль і поділився з ним найбільш важливою інформацією про героя, яка була виявлена тільки в фінальній серії. Для вісім частин кінофраншизи Рицман дав нам величезну кількість незабутньих сцен, і кожен повинен мати їх улюблений.

Коли я 80 і сидячи на моєму скелястому стільці, я буду читати Гаррі Поттер. А моя родина попросить мене, «Всі ці роки?» і я скажу, «Алруси». І ми, знову рецензуючи Гаррі Поттера, посміхнемося у вашій честь, пан Рикман, вілла з серцем золота.

номінальний #image5797410