Вайлові дії

Я маю, звичайно, поїжджаю у справах і розповіді, які не мали нічого спільного з міфізмом, але глибоко застрягти мене – це приклади поведінки людини (або нелюдського).

У давні часи кілька тисяч років тому виникла концепція «големи» – так званих людей, не створених Богом, але штучно виготовлена. Це біороботи, без свідомості, без моральності, просто життєздатність і компасіон. Вони так само люблять людей, але вони не мають душі, тому вони роблять речі, які б зробити нас, щоб обтягувати хвостом, торкнувшись репроксами совісті для відпочинку нашого життя.

Я пам'ятаю, як прийшла молода пара до рецепції, яка мала дівчину без ноги - УЗД та інші пренатальні дослідження не виявили проблеми, тому це буває. Пара дала дитину без ноги в сиріт, і прийшов, щоб дізнатися, коли зачаття нової, здорової дитини, щоб була підтримка і підтримка у віці.

Простетика є дорогою, як голова сім'ї пояснив мені. По-перше, я забрав цю дівчину, тільки сліди закинуті, покинутих дітей швидко втратили. Є багато з них. І пристойний, освічений, маленькі батьки залишили нещастя, бо не було нічого сказати.

При загиненні його матері. Мама відчуває себе великим, але син взяв велику іпотеку, мами порожня квартира вирішить проблему з його котеджем. По суті, ви не можете жити назавжди, просто Легенда Нарама. Все має бути розрахованим і дуже практичним.

Я пам'ятаю ще одну історію – жінка приглушена до слабкості і введена в стосунки. В короткий час вона обдурила чоловіка з коханцем, дуже сміливою і серйозною людиною. І коли вона вирішила взяти участь, коли колишній коханець взяв загиблий чоловік інтимні фотографії, які він рудентно взяв. Він вже покинувся багато разів, і він не мав намір поставити його більш.

Не кажучи вже про друзів, для яких їх присвячуються товари, а потім виплатити банкам казкові кредити, відсотки і так далі.

Ми робимо помилки і робимо погані речі. Але після того, як ми загиблимося, шукайте прощення, спробуйте зробити зміни. Реальна значущість вчиняється абсолютно раціонально, спокійно, без ознак емоційного збудження - просто так необхідно. Життя.

У нас є багато речей, які шокують і вражають нас. Ну, звичайно - вілла і дебаучеря Nero, труба tyrant Caligula, Гітлер все ще ... Hiperatrix Tsy-Si, Lavrenty Beria, Chikatilo ...

Але в давні часи були сім великих шайбів; один з них був вважати правителем Перяндер, до якого відносяться такі слова: «Лідери не бояться, але люблять», «Найкращий спосіб боротьби з державою – любов і повага суб’єктів» та інші абсолютно мудрі заяви. Цей же перяндер загинув свою вагітну дружину з лавкою, бджіливши конкубіни. Тексти пісень, а це означає: Тоді, в правді, він був правдивий! він загортав конкубіни живим.

Філософія Анакагораса, яка зробила отруйний жарт, він спійманий і кінчик у великій паті. Живлення. Не до філософази. І багато великих людей, відомі своїми віртуозами або гуманізмом, зробили те, що я думаю, небагаті речі, які я хочу говорити про те, що ми можемо думати разом про абіс людської душі, про свою темну сторону. І, ви знаєте, що вони не довіряли слів інших. « » » » » » » » » » » » » » »Ви дізнаєтесь про свої справи.Що говорить Біблія.

Політичні фігури стоять в окремому ряду, жорстокості і тиранії, як правило, характерні для них, тому немає нічого дивного в тому, що Сталін дуже любить встановлювати вогонь на підпіллі, спостерігати за задоволенням, як маленькі люди кидаються в димі і полум'я.

Іван жахливий, як дитина любила кинути з даху вежі спійманих собак і котів, а потім з задоволенням дивитися страждання жертви. Царевич Дімітрі, який був глуздим до смерті в Ульчі, мав таку ж звичку; хто знає, що він зробив, якщо він виріс і зацарював над Росією. Петро Великий себе катування і рубані голови, дуже люблять відвідати анатомічні театри, спостерігаючи, як померли нерозділені, і, поставивши людей на ставці, відправлені на хутро пальто так, щоб не замерзли передчасно.

Неприємні речі, страшні часи. Але дійсно низькі дії роблять абсолютно нормальні речі.Не кровотворні, романтичні люди. Прихильники гуманізму і краси і всіх. Таким чином, це їх дії, які дійсно дивовижні, це в них, які ми бачимо, що темний принцип може співати в душі з найвищими словами і духовними думками.

Автор Маркель Проуст написав багато хороших і талановитих прозів, але я не можу читати свої книги більше: письменник насолоджувався привезли кеги з щурами, які не піддаються кілька днів. Досяглися клітки, відкриваючи двері, а голодні тварини почали зануритися один одному. Автор побачив, особливо сексуально.

Конука російської літератури, безумовний геній Достоєвський в юнацькому ріпакуванні селянської дівчини в компанії студентів. Я був дуже крутим і хвилював про це, так як всі біографи пишу про те, про його дозрівання і сни. Ніщо написано про одяг дівчини.

У світлі поточної боротьби з педофілями Достоєвським було надано можливість переосмислити протягом 15-20 років у строгому режимі колонії, створення його блискучих творів там, а потім його дія повністю не покарана владою: дівчина більше, дівчина менше. Хто бажав деякі селянські дівчата?

А Достоєвський написав про «теар дитини», все відбулося в рамках шкільної навчальної програми. Після того, як класичний при наявності Тургенева, так що на слугу в готелі, так принижений його і приглушений (дивно, не в серф Росії, але за кордоном), що джмеля не може стояти і сказав: «Я занадто людина». І коли помер геній, багато хто відмовився писати обітуари; не працює, але людина.

Улюблені розваги Фьодора Михайловича в дитинстві лікували жаби. Для цього був обраний спеціальний гнучкий стрижень, горіховий стрижень, переважно був обраний, а бідний жаба збитий до смерті з цим стрижнем, який дав майбутній письменник задоволення, який, до речі, він сам розповів в своїх щоденниках і літерах, не бачив нічого соромного в його дитячій поведінці.

Фроги та казники відіграли роль у формуванні романтичного поета Миколи Гумільова, чоловіка Анни Ахматової, згодом знялися більшовиками для участі у конспірації. Він дуже романтичний поет, писав прекрасні вірші – можна прочитати в Інтернеті. Відвага, відвага, сила духу. Як і дитина, вона дрочить маму і взяла її в сад: «Мама, мама, я покажу вам музей!» Ранок, Царське Село, бузок розпущений, мама проходить після її сина в мереживному півонірі і сатин взуття ... Жилети і льодяники розміщені на них життє в грунті. Музей.

Про це розповів поет Одоевцева. Він запросив її в підземні ресторани в голодному і жахливому ХХ році - поет мав гроші. «Читає і влаштовуємо сковороду» У таємній їдальні він незмінно замовлений борщ і свинячі куртки. Сама. «І принесіть дівчину склянкою чаю», наказав Гумільєв, збираючи їжу.

У той же рік романтичний поет спробував покинути свою однорічну дочку до більшовицьких дітей-сиріт - влада спробувала врятувати дітей від голоду і холоду, хоча це мало вдалося, нічого не їсти. Поети Одоевцевої страждали від іншого блискучого поета, Мандельстам, попросили його взяти чергу в їдальні письменника, де подарували кашу з м'ясом на картах.

А коли вона прийшла і запитала: «Чи є каша?» вона побачила поета, що на животі і кажучи: «Це це». Про нас Що смачний каштан з корицею! Вона пішла додому голодний. У таборі, де Мандельстам, як і багато інших, був у грудях, він продовжував їсти інші народні раціони.

Наслідки, однак, були різні, ніж у випадку беззахисної поетеси – після того, як раціони були синонімні з життям, тому Мандельшам не жив довго. Його вірші красиві, але чому він бере щось інше пальто? У важкому дощі власник кафе подарував йому своє пальто ходити додому, а через рік нагадав йому. «Ви можете бути гордими – ваше пальто подарував поету цілий рік!» відповів ресурсний поет, про який Марина Цвєтаєва згадувала з гумором.

Марина Цвєтаєва – ідол дитинства, великий поет, тільки в той же час ХХ вона ручала і дочкам до дитячого будинку, адже вона займалася творчістю. Вона не хоче працювати, навіть для харчових карток, вона хотіла створити. Тому, залишаючи будинок для поетичних зборів, дворічної молоді, Ірина, прив'язала її ногу - щоб дитина не їсти з сміття. І милосердя, яка була видана на дитячій картці, змінена для тютюну - вона курила багато.

Крім того, вона зізналася, вона захопила пшеничну кашу з дитинства, віддали перевагу дитячим кав'ярням, які радянські капелюшні органи видали на дітей. Наймолодіша дочка загинула голоду у притулку; психологічна травма була настільки сильна, що вона не захопила дочку. Вони були поховані за рахунок держави, в загальному могилі. Але були дуже сердечні вірші, написані про мертву дитину.

Тепер я думаю, я не подбаю, я бачу, про вірші; дитина шкода. «Що це нещастяна дитина дивиться, крім голоду, холоду і бджіл?» – слова з листування близьких друзів Цвєтаєва. У еміграції Цвєтаєва було надано припуск, крім того, любителі поезії відправили свої гроші на складку. Не покажуть поета, ні її чоловік. Чоловік, однак, потім отримав роботу - в NKVD. Брав участь у жорстокому вбивстві Ігнації Рейсу, які втекли з СРСР.

Він отримав хорошу зарплату, але при першому житті був важким і бідним, тому Андронікова-Галперн дав Цвєтаєву третину її зарплати - вона, на відміну від поета, працювала. Коли через вісім років зникли можливість допомогти матеріально зникнути, Цвєтаєва назвав його «поганою поросятою», адже вся родина налічувала на ці гроші, і раптом вони зникли.

Після всього, з цими грошима, вся родина відпочивала на чотири місяці на океані, пішли в гори, оплачується трикімнатна квартира в Парижі. Поети спробували поліпшити самопочуття, відправляючи кедрові листи, щоб завершити дивашки, запрошуючи їх в басейн і продовжити роботу починалися іншими. «Мій чоловік не може працювати, бо він був в санаторії на півдні Швейцарії протягом восьми місяців», - сказав він.

«Я надішлю вам гроші, це особиста шахта». Повернувшись в Радянську Росію, одна з друзів вивів з квартири більшовиками залишила свої меблі на Цвєтаєві, яка продається. І що епізод здавалося б, Не дивно, що щоденник сина в евакуації читає, "Для цього він закрив його годинником". Розрахунок було просто – ніхто не подумав про сина Марина Цвєтаєва та ін. Він закріпив годинник від поганого перекладача, де він прийшов до дині. Обчислення не було виправдано, як у випадку вкрадених речей жінки, які дозволяють жити підліткам. Закінчується поліцією.

Поети були більш ймовірно, ніж інші, щоб зробити дикі, безсмертні дії; вони вважають себе чудовими звичайними, малоземними людьми. Поет Хлебніков пішов у королевий степ, щоб померти від хвороби його друга-поету. «Я знайшов, що степ буде співати вас краще, ніж люди». Уявіть відчай людини, що помирає в степу, голодний, без сідла води, спина його відступає здоровий друг, і так над плечем: «Старий заспіває тебе!»

Я думаю. І вмирає... Після виходу в'язниці, де він був ув'язнений на гомосексуальність, поет і драматург Оскар Дикий втратив все: репутація, гроші, діти, дружина, навіть його ім'я повинні бути змінені, тому він став розсіяним і капелюхом. Навіть країна мала залишити. Він вийшов з в'язниці і пішов до свого друга Босі, через який, по суті, він сіла. Він попросив на деякі гроші від кого він змащений золотом і діамантами, і у відповідь він чув: «Нехай ти нічого!» Босі кинули невеликий вексель на підлозі - явно не такий неординарний вілла, право? А письменник Булгаков залишив дружину, яка вірно протягом багатьох років лікувала йому наркоманію. Хто знає, що це про.

Він спрямований на дружину від каштанів, кинув палаючий грунт на її, вивів всі його лікарські катування на її... Чудо - він відновив. Вона заспокоїла його від наркотиків. Оздоровчий письменник залишив дружину і заміжив набагато більш ефектною жінкою. Він змінив квартиру і купив килим відразу. Я писав про цей килим і занурився багато; я був злий - як він без килима? Відомий драматург, письменник, але килим не є! Моя дружина була в бідній, крихітній кімнаті. No килим. А письменник Бунін поселився в домашніх умовах молодою господинею, захопивши дружину, що це його секретар. Так вони жили разом до тих пір, поки господиня залишилася літня жінка. У зв'язку з дружиною, яка ходила через всі катастрофи і труднощі еміграції, напівпроведене існування, подбала про нього, створив комфорт – це, ймовірно, не зовсім добре.

Ще одна історія за участю совісті та душі російської літератури, гіганта думи Лева Толстого, робить важке враження. Митець Серов загинув кохану дружину. Ведмедя старої людини вішати її з заздрістю, приносити свіжі яйця та інші сільські продукти з своєї родини.

Тільки зараз митець перцептивно зрозумілий, чому великий Толстой переходить, щоб відвідати свою дружину – він постарився непристойно на змінених рисах, подивився на шаббі руки, шию, прислухав до гасіння голосу – всі цей письменник сприймався як літературний матеріал. Знаючи смерть. На прикладі когось іншого. А митець розширив похилого віку, половив його від дружини, став жахливо сердитися, розуміючи те, що було справа. Отже, не обов’язково насильницькі або трехтерні дії, вони відключають наше моральне почуття, що кант назвав «категоричне імперативне,» що робить нас людиною. А великий композитор Вагнер взяв його і сказав всім, що філософ Ніцшхе був сидів у будиночку!

Ви середні 5 осіб, які ви витрачаєте більшу частину часу.

5 речей, які ви починаєте навчання при зупинці перегляду новин

Нехай нічого не страшного. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Поведінка, що викликає шкоду з насолодою не схильні до прощення, тому що людина, яка чинила це, як правило, не потребує прощення. Він досить хороший. Ми не будемо судити всіх, принаймні ми спробуємо. Я думаю, про те, скільки зла під сонцем, і як розумно вона маскується романтичними словами і розумними поясненнями.Видання

Автор: Анна Кирянова

Джерело: www.kiryanova.com/gnusnie_postupki.html