Авіакомпанія 8623

У Москві є багато заводів, пов'язаних з авіаційним будівництвом. Ці рослини не цікаві зовні, але дуже цікаві на внутрішній стороні. У радянських часів, тільки ті, хто працював там, могли бачити те, що було в цьому записі, але тепер це різний час і все стало трохи простіше. Вночі, на дощовий осінній день, коли охоронці були спати мирно, перевозили на територію в пошуках іншого фотографічного матеріалу. Так, ласкаво просимо до магазину #8623.

25 зображень

1,1 км Трохи вологий в дощ, я пішов в відкритий коридор і почав все вивчити.

2,2 км Всі двері були закриті, і це можливо лише для того, щоб потрапити в цей магазин, не пошкодивши нічого.

3. У За кілька хвилин і я зовні. Я відразу зрозумів, що ніч не буде в затінку.

р.

4. У У тільки освітленому місці майстерні є тапочки для складання літака, вони приходять в різні розміри і форми, як правило, сама рослина виробляє їх.

5. Умань Весь магазин повністю працює і відносно чисто.

6. Жнівень Свіжо пофарбовані деталі на візці.

7. Про нас Як я розумію, це кругле, зібране.

8. Місце працівника.

9. Навігація Я знаходився на всіх заводах. Постери різні.

10. Боротьба з уніформами носа.

р.

11. Я думаю, що є певною назвою для цього, і це також цікаво знати процес створення носа.

12. Після того, як в магазині було виявлено дику кричу форму життя. Кричуща була настільки гострою, що я майже кинув камеру і штатив разом. У тварині було чутно романтичний настрій, а за пару хвилин з'явився кішка. Я не збираю фотографії. вони залишали досить швидко, і я продовжував знімати речі, які були повністю неприпустимо мені.

13.00 р. Стійки з шаблонами, за допомогою яких потрібна форма дається деталями шкіри

23р.

14. Є досить багато.

15.00 р. І знову механізми, які не знали мене.

16.00 р.

17.00 р. Стіл, на якому заклепки та інші нефарбовані елементи фарбуються вручну.

18 років

19.00 р.

20. Сонце.

21. гальванічна ванна.

22.

23. Ця частина майстерні була обладнана різними машинами, машини досить типові для заводів. Багато різних візерунків з дерева.

24. Ще один винищувач.

25. У двох годинах в цьому майстерні я отримав гарну зарядку позитивних емоцій, і все, що я люблю котів і літаків.