Палата No19

Я не люблю мертвих.
- Чому вони люблять? Люблю життя.
"На дно." Горький.

Мама, мама, будь ласка, вбити мене. Що ви хочете? Я не хочу себе. В перший раз, Вера - сказав у своєму голосі і впав німий, лизати сухі губи. Навіть такі короткі виступи лякалися на неї.
Мати сидять поруч. Почула кожне слово, але не можна навіть реагувати; тільки готове курити сигарету і викласти його на боці натовпу, стоячи на наступному стільці.

Тільки тоді я дізнався історію цієї родини. У той же час, просто викинувши рулетку своїми руками, вичавивши з кімнати. Потрапивши до туалету, він промив себе холодною водою протягом тривалого часу, зануривши ще кріве обличчя в проміжках в дзеркалі. У цей день я мав можливість фотографувати розміри для майбутніх пластикових вікон. Заспокоївшись, я пішов до стоянки перед центром, і вдалося повернутися до вимірювань тільки на сонцезахисних окулярах.

Регіональний опіковий центр Ростов-на-Дону. Без необхідності відвідування цього місця необхідно заборонити законом. З самого початку, як тільки ви перебуваєте в будинку, ви починаєте смоктати під ложкою, як тільки перший пацієнт, навіть один з «хрящих» зустрінеться - так як хтось приходить і починає вичавити вашу ад'юнктуру; і коли він стає просто нестерпним для утримання когось, то спроби його поковтнути супроводжується сильними фізичними болями. Але коли ви бачите ці люди, ви не можете ставити, і ви усвідомлюєте, як вони можуть реагувати на цей вид власної гідності. Складання, No 19. Повернутися в номер з ними. Не один помітив мого прибуття, а також мій agile зникне кілька хвилин тому.

Мати є абсолютно непристойною і хрящою жінкою, але зрозуміло, що вона не красива. Вона, ймовірно, в її спрагах, але тверді тканини сірого волосся; сумки під очима розмір чорносливу і той же колір; полотно капілярів в білках очей видно з приголомшливою точністю. Голова довго не промивається і на спині голови великогабаритний хвіст, простягається дешевою гумкою. Рожевий стільниця светр, простягається на неймовірні розміри, з шавліями від сигарет. У перші дні вона просто вистала з втоми і впала гасіння раптово, часто курити. Лікарі жартують - не спалюють опіковий центр. У відповідь вона може бути тільки апологізувати, не пояснюючи себе ні інтонації, ні значення того, що було зазначено. Нарізані колготки з білими смужками з боків я знайшов їх сірими, ближче навіть до темно-сірого. Яскраві блакитні гумові ляпаси на босоніж і, як я сталося, щоб помітити, брудні пальці.

Вона також сиділа, дивлячись на своє місце дочки, або у себе. За останні два тижні вона, очевидно, вичерпана її цілим обмеженням нервової клітини. Він буде важко заздрити її зараз. Ми іноді хочемо подумати про себе в шкірі інших людей: що якщо у мене є той самий будинок, як Nikifor Fedorovich, або дружина, як Михайло Ігнатич, або прес, як Angelina Ivanovna. "У цій жінці не буде автоматично керуватися. Її доля розвивалася таким чином: вона народилася до вступу в Інститут, мешкала в невеликому селищі в Ростовській області. Вона була єдиною дитиною в сім'ї, завжди добре, завжди слухняний, щоб радувати своїх батьків. Не хочу нічого, як більшість жителів російської натурниці. Але Марина не хочу копію свого життя, але нудно і безцільне. З дитинства вона любила людей, практично кожен, і навіть лікував місцевих спиртів з саду або саду. Вона вирішила піти в Волгоград, до лікаря. Батьки були спокійними. Вони завжди лікували її без поважності, просто і щиро любили її, і любили її. Кожен був задоволений ситуацією без зайвих опіків і віджимання.

вона отримала. Звісно гуртожиток, звичайної свободи. Вино, дискотека, іноді марюана. Тільки для хлопців продовжили бути стриманими, тобто зберігають їх у стриманості до себе. вона була першою красою в с., без навіть натяка на хаббі, вона була стрункою. Але згодом вона впала в любов з хлопцем два роки старше її. Він не взяв його як серйозно, як вона зробила, хоча він був хороший і торкнутися до неї. Вона вагітна і передається в інший університет. Марина спробувала спровокувати викиди, але невдало. Вона повернулася до своїх батьків, і вони сказали: «Діти». Вона народила дочку, але не могла стояти її. Звернувшись з батьками до ліктів, вона залишила дитину до них, і вилетів до самих держав.

Тим не менш, її дочка зростала, і її мама надіслала подарунки на день народження та інші важливі свята. Старі чоловіки тримали мовчать про свіжу і постійно розповіли про свого дідусь, що матір їх зійшов незабаром. В Америці Марина іноді почала пропустити свою дочку, але пам'ятавши її батько, вона стала сердитися і ненав'язлива. Проживаю протягом 10 років. Після отримання зеленої, вона почала відвідувати батьків і дочок. Тексти пісень, а це означає: Віра не розуміла, але вона відчувала її. Я відчував щось несвідоме. Його батько одружений і мав близнюки. Нерідко Вера навіть відвідувала його. Він знайшов себе в сім років.

Я стояти в палаті і дивитися людей, які життя доторкнувся з жорстоким пальцям. Я відкрив свій блокнот і він був схожий на це. Насправді, я просто не можу залишити. Дівчина виглядає, вона абсолютно не волосся, вона все обпалюється. Неймовірно, що це буде довго тримати погляд на неї. Я збираю мужність, щоб попросити матері, якщо є будь-які фотографії її. Вона дивиться на мене в сюрпризі, але витягується з ночей витримує спільний портрет, який на шість місяців максимум. Вона м'яко витягує її, нахиливши її лівим коліном на підлозі, погляди на неї флотно, і викриває нервово проти стіни. Я навіть шуддер з сюрпризом. Потім я підбираю його і починаю шукати на ньому, розмістивши його на висоті ременя; я бачу келихи, набравши сльози, потім вони починають текти мій. Як красиво вона була. Навіть претенд, ніж мій мама. Красива, красива дівчина, про тринадцяти років. Я кладаю картину на нічниці, скажімо добрим і залишаємо. Тоді я відвідував їх багато разів, але я не можу забувати, що дуже перша ніч, і я, ймовірно, не буду.

Я був другом, бо я був дитиною. Коли він був молодий, він купив його Java, і я його заслухав. І пішов він. Він припинив бджільництва у Бога. Чи вдасться це зробити? він думав. Я 37 років і я пам'ятаю його, як ми були просто водіння від Дон. За тривалий час в житті був період, коли я почав сміятися на молитві, і пішов без відповіді. Я одружився пізно, тридцять. Через два роки, Абатка народилася, моя радість, мій чарівність. У віці одна і половина вона стала дуже серйозною талією з пневмонією і була на краю. Коли я зрозуміла, що ваш маленький чоловік, то чоловік, який ви назвали тут. Я дав вам квиток на цей світ і що ви, як ніхто інший, не несе відповідальності за цей склад. Коли я почав промити її. Не так багато, що я вірю знову, але це одна з шансів; і навіть найменша ймовірність того, що ситуація не могла пережити. Я не бачу себе. На щастя, вона відновила; і я не подбаю про причину – Я подбаю про результат!

Так що дуже вечір, повертаючи додому, не пам'ятаю дороги, без джемів трафіку, абсолютно нічого не було поспішати до моєї дочки; від дверцята я взяв її в руки. Зіграно з нею всю ніч, що переносить більше звичайного. Вона навіть помітила її і розповіла Ніна, «Ма,» і Дад ще більше торкнеться сьогодні, ніж звичайний. Це тому, що він любить вас, сказав дружину. Я люблю його занадто, вона сказала, і змащував мене на моєму правому щоці; вона була в руках. Я поцікав її маленькими пальцями, поки вона почала скаржитися, що я захоплю її щетинами. Ми спостерігали в своїх руках. Я не казав мій голова Ніни, вона посміхалася і поцікавила її на голову. Я забрав її в спальню, вкриту її вгору, і поцікавила її; Я стояв ще кілька годин і прогулявся спокійно. Бог, я люблю її так багато! Я розповідав дружину про стаціонару. Ми не згодні допомогти їм набагато більше, ніж ми могли.

З цього дня милосердя. Узагалі вона могла тільки збивати, і Марина вже мала заспокійливу шию з постійно нахилених позицій. Пісня Splin’s відіграла м’яко в номері:
З гарматою в будинку
Як Курт Кобайн!
Будь-який, хто може прочитати між лініями
Зроблено, щоб мати пістолет в будинку!
Це саме те, що Васильєв заявив про нумацію коробки. Віра – дівчина, яка зацікавила, вона вже почала читати, захопивши Kafka, Паланік і російська класика. Гранпа і бабуся були не проти цього, хоча вони не змогли опанувати все життя, крім газет. Вона слухає Splina, Crematorium, Sakuru, Bricks; тому вона більш звичайна меланхолія. вона відвідала батька, але вона лікувала як дуже молода дитина, особливо не дуже ласкаво просимо. Вона змогла зрозуміти більше очікувань. Вона усвідомила, що батько набрав весь час.

«Чому не любити мене?» Я отримую. Здавалося б, нехай я був красивим. Я хорошу дочку, ма?
Марина сказала, що шукаю дочку вперше в довгий час. Вона не побачила пропаку в її будь-який час. Він був просто найближчою людиною на землі, яка не мала зовнішнього вигляду, але мав право на взаєморозуміння духовних поверхонь. Вона навіть бажала ставити її дочку на голову, але припинилася вчасно, розуміючи, що вона буде викликати більше страждань, ніж опіки.
до Так чому не подобається мені? Я маю на увазі, як я був. Я люблю його. Дуже. - Вона дихає і просить води. Я хочу, щоб він був любити мене. Хоча я люблю його не в надії взаємної любові, але в собі. Це не достатньо навіть для...

Я дізнався від лікарів (не перейдемо в подробиці з інтересами), що це життя дівчини буде збережено, але чи залишається вона дійсно питання. Один процес загоєння триватиме рік або навіть довше. І найголовніше, причина! Чи є гарантія, що вона не спробує знову? Ще один спосіб, наприклад. Не можна заздрити маму. Віра, коли її мама повернулася до Росії, стала ще далі від неї, але за свою ініціативу. Уникнути, втрачати постійно, змащувати навіть іноді. Мати не було особливо, тільки почав приділити меншу увагу до неї.

- Я не люблю тебе! Так ви!
Вперше з тих пір, поки Марина піднялася від сну. Вона дав їй дочку вже свідомий, концентрований погляд.
- Так, я не можу. Я не люблю тебе. І коли Дядько Ігор був сплячий з нами, я зрозумів, що ви трахнув.
Зареєструватися!
- Я вже трахнув Андрія з наступного села. Я хотів бути, як мій мама.
Марина, в підіткненні рогівки, стрибала з неї стілець і захотіла вбити її дочку на губах, але ще раз побачила місце, де б сталося удар, в нещастях вона впала до колін біля ліжка і почала гасити гучно, приховавшись в ковдру.
-Примітка. Я вмирає. Ви знову поповнюєте наречену: ви зробите, сумки западуть, плаття, взуття. Смачний. І вона змащує її губи.

Тоо пізно, Марина зрозуміла важливість своєї дочки. У часи вона нехтувала нею занадто багато. І тільки через багато років, шукаю на своєму номадиковому житті, я зрозумів, чому я намагався заробити гроші, купити або побудувати будинок, що жити і що робити з дочкою! Вера знайшов баню бензину в своєму дідусь гаражі, вирушав до далекого кута саду і заливають себе від пальця до голови і встановити вогонь до неї. Він був нелюдим, сусіди втекли в другий, вона була виготовлена в старій ковдрі. Вона змочена неймовірно. Захворювалося, що всі хворіють. Душа просто блювала з погляду і звуки того, що сталося.
- Я поставив себе на вогонь, щоб помітити вас. Я думав, що ви можете втратити любов.
Вона криється. Тож Вера привабила маму для свого самотнього дитинства. Вона просто подумала життя. Вона є майстером себе і може зробити, як вона радує. Вона влаштовує себе на вогонь ще більше відсотків. «Що відбувається?
Сусід взяв їх до найближчого міста, де Вера провів день під IV без відновлення свідомості. На наступний день лікар пішов в приміщення і сказав собі, але гучно, «Я це ще живо? й
У відповідь Марина лопнула в кричущі: "Життя дівчинки!" І кинувся до лікаря, гістерично захопивши його з чим був сеча. Увечері з Волгодонського вже завітали до Ростова.

І в той час як Марина знову заспокоїлася і знову закопувала, не погладивши попелиці, обсипала себе, коли це було час. Вони мають довгий шлях, щоб поговорити один одному. Хоча, на жаль, зв'язок є лише великою кількістю монологів; одночасно.

浜у 涓 蹇

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное