Моя жінка і я погодився, що він буде там під час пологів, але мій мама-в-завдання в найбільш критичний момент переглянуло все.

Материнство в сторону - по-справжньому святому місці. Нове життя народжуються там, що в самому собі є найцінніший захід. Коли це стає причиною для сімейних карель, варто думати. Галина подарувала не стільки фізично, скільки морально. Найщасливіший день для жінки перетворилися в сльози і свербіж. Як це можливо і як дана історія закінчилася, читати далі в статті.

Мій чоловік і я завжди жив у душі, доки мій мати-в-завжився в наші відносини. Коли Ярик запропонував мені, вона не могла прийняти, що її єдиний улюблений син не буде жити з нею. У першу чергу вона вважається його траєктором, який закинув матері.

На всіх істинах, він завжди намагався зробити її відчувати. Я бачив, що він був важко для нього, бо він був з нею все життя. Його батько загинув, коли Ярик був ще дитиною. І я можу зрозуміти мій мати-в-право. Вона подарувала сина всі її любов і турботу. Але вона перетворилася на гіпероперацію.

Коли ми одружилися, питання життя з матір’ю Ярика не варто. Ми відразу ж вирішили, що ми орендуємо окремий будинок і починаємо економити для себе. Не було без замісу з матір'ю Не розуміючи, чому у нас була квартира, коли вона була пустою. Я, один чоловік жив у всьому житті.

Р

З гранатометом, ми нарешті переїхали. Моя мама-в-завдяки часто прийшла до візиту, спробувала дати несправедливу консультацію. Але я блюво боровся з її нападів, і я повинен сказати, завжди дуже полонено. У той час я був 25 років, і я знав, як жити, готувати і чистити квартиру. Це смішно сказати! Але Вера Петровна не розуміла це. Вона завжди думала, що її досвід не був збігом для шахти, тому мені довелося слухати її.

Я був тероризований того, що сталося, коли Ярик і я мав дітей. Я дійсно хотів, як мій чоловік. Ми плануємо вагітність заздалегідь. Я відразу ж показав чоловіка, що я не переймав маму, прилипаючи її ніс, де вона не зажадала йти. Він навіть мав поясну розмову з нею, щоб говорити.

р.

Моя мама-в-одному пообіцяла, що вона залишить мене самостійно, не піклуючись про мене, і все це. І ви знаєте, що сталося? Ситуація змінила радикально. В той час як я був вагітним, вона постійно відреагувала мене занадто спокійно. Я хочу зробити це і це. І Ярика, навпаки, не пошкоджується. Він є сімейним заробітком, він втомився на роботі, він намагається нам.

Я почав ловити себе мислення, що я б щасливо жити окремо. Миро і спокій. Але Jarik мене зачарував. Він був тим, хто запропонував мені народитися разом: Ви знаєте, скільки я люблю тебе. Я хочу бути з вами, тримати руку, коли це важко. Хто мені?

Моя пропозиція чоловіка переїхала мене. Я не думаю, що він був на пологах. Але мені сподобалося ідею. І друзі сказали, що це дуже близько. Я дуже потрібний. Тільки зараз, коли найважчих моментів прийшов, і я був в лікарні, все вийшло неправильно.

А точніше, все було в першу чергу. Окрема спадщина, кращий персонал і все, що може бути корисним. Але в самому критичному моменті мій мама кинувся і просто відправив чоловіка додому для відпочинку. Бо він втомився, бідний хлопчик. І я, штовхаючи і потовидіти, не можна навіть сердитися.

Вступ моєї матері-в-прави і мого чоловіка був зрадою для мене. Я не чую аргументи Вери Петровни, я не розумію, чому Ярик пішов додому. Я думав, що це був якийсь сон. Але це сталося. Я не скажу слово до мого чоловіка. Коли я отримав додому, я сказав мені все, що я думав про неї.

Я не хочу, щоб побачити її в моєму будинку. Ярюку заявив, що якщо це триває, ми просто отримаєте розлучення. Не чекав такої події від мене. Я втомився бути оброблюваним, як це!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ця історія показує, що можна зробити. Нездорові стосунки між матір'ю і дорослим синомй Ми розуміємо, що, швидше за все, це наслідок того, що Ярослав втратив батько в дитинстві. Мати намагалася зробити дитину щасливою. Однак, як дорослий, це перетворилося в особисту трагедію для чоловіка. Якщо Галина вирішує розлучення ще не зрозуміло. Однак ми вважаємо, що чоловік зможе знайти силу змінити ситуацію. Що ви думаєте?