Британський парламент через очі службовців

Великобританія – дивна збірка символів довгострокової імперії. Це, здається, багато спостерігачів ззовні. Королева, однолітки, судді в гуртожитку, корови вежі ... Однак, всередині країни, символи підходять всім. А в той час як і раніше "сервер" як лордів, інші шанують їх.

Вступ до побудови парламенту Великобританії було дивно легко. На офіційному в'їзді до Палацу Вестмінстер я був надрукований значок з картиною, яку я був просто прийнятий і час в'їзду. Не питали мене за моє ім’я або прізвище, але вони зафіксували дані Данила Лорента, 32-річному французику, який вже четвертий рік працював у парламенті.

ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРАЦІ

У ресторані на терасі з терасою для засмаги на річці. Ресторан відноситься до крила дому лордів, а звичайні туристи не допускаються тут, а не кожен працівник Парламенту може бути тут - металеві нальоти з написом: Очищає тільки на стільці.

- Я ніколи не думав, що я буду працювати в Палаці Вестмінстер. Я провів п'ять років в Лондоні як пуб-менеджер, як керівник ресторану. Я отримав багато, але додаткові гроші ніколи не отримує в дорозі: жити в Лондоні дорого. Одного разу, шукаючи найму, я знайшов вакансію в Будинку лордів. Це страшність – дуже мало людей тут. Вважають, що це найбільш стабільна робота в країні: будь-яка фірма може закрити, а парламент - ніколи. Я вирішив спробувати.

На терасі з’являються символи британського капіталу: колесо Феріс «Лондон Очі», лікарня Св. Томаса, Вестмінстер міст, на якому переходять червоні дводискові автобуси.

- Для робітників тут історія мегаполісу не є порожнім звуком. І це незважаючи на те, що члени парламенту переважно іноземці, говорить Даніель, Алжир, італійці, Нігерії, росіяни та ін. Іноді на робочій візі, але частіше жили люди - хтось одружений успішно, хтось прийшов на навчання і перебування. Але британський в парламентському штабі дуже мало, крім того, серед менеджерів вони більшість, нижчі за рейтинги, які не згодні.

Щоб потрапити в службу Верховної Ради, потрібно працювати в Великобританії протягом п'яти років і мати поручитель серед менеджерів. Даниїл був приваблений своїм другом Альфієм Речі. Після інтерв’ю служба безпеки навчалася фону кандидата та контактів протягом чотирьох місяців. Даниїл був найнятий за договором на позицію 0-Hours («нуль годин»), що дозволяє йому служити в будь-якому відділі, де люди потрібні на час.

- Я був неймовірно щасливим, щоб працювати з боками Англії!

На пік

Кожен учасник парламенту має свій ступінь (А до I). Найнижчим є I, що не обов'язково має відмінні знання мови. Але чим вище рівень, тим більше вимог і ширше привілеїв. Ризик сприяє підвищенню кваліфікації або старшості протягом п'яти років. Для неординарного переходу на новий рівень необхідно пройти іспити, в тому числі іспит на мову. Будинок лордів завжди познайомиться і при необхідності забезпечить вчителя, який навчить мову або спеціальність, щоб успішно пройти іспит.

р.

Постійні працівники Парламенту в день повинні працювати з встановленою кількістю годин і фіксувати кожну в певному місці: читальне приміщення, гостьова кімната, ресторан, конференц-зал, склад, бюро, відділом безпеки, відділом очищення тощо. Прибирання того ж залу або приготування чаю для конкретного поміщика можна подавати до пенсії, ніколи не змінивши «місце проживання». У парламенті є лише п'ять відсотків «нульових годин». Виконавці переходять між відділами, заміщуючи хворі колеги в будь-який з них або здійснюють роботу, що вимагає додаткового персоналу.

до Першою роботою була кухня: вони віддали ударостійке взуття (одноразово я попадаю пластину на нозі!) і послав мене, щоб мити «аристократи». Там я свідчила кварель між двома посудомийними машинами. Один працював протягом п'яти років і другий двадцять. І молодша жінка відреагувала, що всі ці п'ять років вона тільки кладе пластини на полиці, і хотіли б мити. Майже потрапив до бою. Я не був в цій відповідальній роботі. Соон Я був доручений з розподілом чаю до поміщиків, Даніель думає і продовжується. Ви можете відчути себе важливою навіть по подачі чаю. Побачити, як ви робите незначну роботу, але погано заварений чай може руйнувати настрій Господнього, і уявіть, що закон він пройде.

- Печери дуже цікаві для роботи: відвідуйте свої важливі зустрічі, слухайте політичну погоду, дізнайтесь про тонкощі законодавства або фінансових операцій. Однак на таких заходах можна перевірити. Поставляю, що я подав лорду, він відвертий чай і залишив офіс, і на столі були папери. Я збираю їх і взяв їх до свого офісу. І я залишаюся трохи довше і вирішив, що я був читати або, гірше, копіювання. Я вдячний за вашу співпрацю і підрахував. Вони ніколи не скажуть подяку вам і отримайте вогонь.

День Данила починається в 4:30 ранку Він повинен відкрити всі вітальні, викласти рушники для барменів, перевірити чистою формою, відкрити касіру в подарунковому магазині і зробити багато інших невеликих робочих місць, перш ніж зробити головне для сьогодні. До того часу приїжджає Господь, все повинно бути готовим.

Квітка Нації

Знаючи Господа в коридорах парламенту не так легко. Коли немає наради, вони одягаються в аустричному корпусі і виглядають як звичайні бізнесмени.

- У кожного є значки, Даніель пояснюється. Господи мають три червоні діагональні лінії по всій картці, міністри мають зелені лінії. Працівники мають одну лінію, а її колір вказує на будинок сервісу: Будинок лордів - червона смуга, Будинок Речі - зелений. Є також техніки, такі як електрики або програмири, смуги яких жовті. Підрядники, які виконують роботу незалежно від парламентського крила, мають сіру смугу. Є чіткий поділ, який може піти куди. Наприклад, підрядники не допускаються тільки на підлозі. Або є кілька сходів, які були тільки поміщики і джентори.

У Британському парламенті ви завжди можете дізнатися, чия територія ви перебуваєте. Килимові доріжки, оббивні стільці, лінії на підлозі відрізняються двома частинами будівлі: червоний колір будинку лордів, зелений - Будинок загальних рис. Різниця не тільки в кольорі, але і в атмосфері і ставлення персоналу, який здивував Данила, коли він почав працювати.

- Будинок Речі має строгу ієрархію, так як в багатьох авторитетних фірмах. Людина робить свою роботу за домовленою зарплатою. Якщо ви є офіціанткою, це просто офіціантка. Я отримав свою зарплату і не подяка. Він не так в Будинку лордів: Господь може прийти, запитати, як вони, заохочувати. Він був бізнес: я закінчив свою роботу, змінив свій одяг і вийшов. Я зустрінувся з лорда, і я побував в цьому ранку. "О, - каже він, "Я радий бачити тебе." Приїжджайте до свого шведського столу! Ну, я прийшов як гість. Це дуже стимулює.

Людина, яка працювала в домі лордів до пенсії, отримує додаткову премію £25,000.

до Моя подруга Кім, бармен з Африки, був у парламенті протягом 25 років. На свята він завжди йде на рідне село, і там він привітний як король: тільки важлива людина може працювати в Британському парламенті. Кім говорить про те, що незабаром він отримує пансіонат, він буде йти додому і жити як мільйонер. Добра річ про нашу роботу - це те, де ви живете в світі, ви гарантовано отримуєте депутатський пенсій щомісяця.

Кожна камера має власний кадровий відділ та бухгалтерський облік, кожна з них має власну систему відносин з роботодавцем та винагородою. Заробітники до складу Товариства Речі нараховують від платників податків, а в Дім лордів з особистого бюджету однолітків. По закінченню року кожен лорда пише перевірку, сума розподіляється на відділальний персонал як щоквартальні бонуси.

- Я працював дуже важко, щоб я став кращим співробітником року. Так само, як McDonald's. Прийміть, що фотографія не вішала на дошці, але вона була надрукована у місцевих газетах. Я був приємно здивований, коли я отримав нагороди від різних відділів від різних власників. У складі парламенту Даніель може принести до шести гостей на рахунок. У складі Господіва, він має право ласощі ласощі ласощі скуштувати їх на річковий ресторан з «парламентарним вином» та навіть обідом. Готель знаходиться лише в декількох кроках від готелю.

Прикордони демократії

Ресторан Річки з видом на Тюмський інтер'єр більш схожий на радянську їдальню з самообслуговуванням, а порядок в ньому більш ніж демократичний. На одному столі можна побачити обідній поміщик і чайний посипний відбійник. Вегетаріани і вегани завжди їдуть в меню, але головна особливість полягає в тому, що немає податку на додану вартість. Обід тут два рази дешевше, як середня в Лондоні, але тільки ті, хто працює в парламенті, можуть замовити їжу.

Як ми відвертили вино на терасі і захопили пороми, що працюють по Thames, Alfie, один з провідних менеджерів Загальних зборів, приєднався до нас. Альфіє – англійська, у парламенті 10 років, має ступінь Б. На значку над фото, половина смуги червона, половина зеленого. Це означає, що Alfie зараз робить деякі роботи для дому лордів і може бути на терасі для ресторанів річок. А потім свідчив прогрітий аргумент між співробітниками різних камер про те, де кращі умови праці.

до У Будинку Речі ви не сприймаєте як людину з снятками і думками, Даниле заявив у відповідь на кав'ярські зауваження Альфія про владу панів.

- Тільки в якості годівлі і очистки машини - тільки начинки.

до Але ви отримали для цього, Alfie був прохолодним.

до Але в Будинку лордів є постійні відходи бюджету. Два мільйона фунтів на рік виділяються для обслуговування ресторанів. Що? У дорогому готелі якість роботи вище, ніж Ваші. Ви також маєте людей з контрактом, тому що ви повинні платити £ 8.60 за годину. І в Умовах, об'єднаннях зробили впевненість, що всі працівники знаходяться в стані, і в результаті вони сплачуються мінімумом £15 годину.

- Хто може бути на вашому штаті? Сушипник з шести ранку до шести вечорами? Що робити. У нас є більше свободи, Даніель не дає.

- Я можу піти на вашу частину парламенту, і ви не можете йти до нас.

- Чому мій персонал підійде до дому лордів, коли Будинок Речі займає 60% будівлі? Коли листя Alfie, Даніель відзначає так, але недиктно: І тільки слуги Будинку Господнього сяє особисте запрошення на м'яч від королева.

264071

Потужність привілеїв

до Коли хтось помирає, говорить Даніель, він запросив до найближчої королівської кулі як гостя. У цей день ви здавалося б, вирівняли з панами. Вони кажуть, що коли ви бачите всі ці позолочені перевезення, величезні зали, в яких ви використовували для доставки шампанського, її величність на довжині руки, ви побували дивовижне почуття приналежності до щось велике. Однак... ви не можете піти в м'яч, а потім ви отримаєте компенсацію 200 фунтів. Але це рідко використовується. Про те, що люди тут хвилюються. Любов роботи в парламенті відрізняється. У нас є мексиканський бабуся, який був очищувачем протягом 30 років. Після відкриття регулярного сеансу вона була на обов'язку при вході протягом декількох годин, зустрілася з перевезеннями і нарешті взяла картину з дамою. Я продемонстрував всі картини на довгий час. Я був так гордим. А деякі просто обсесовані роботою: коли поглиблення, збивання або рушники вважаються як якщо вони золоті бари. Насолоджуйтеся теплими днями на обід. Так само як і будь-який офіс.

Про всі судочинства в парламенті не відразу попередили. Ймовірно, як Даніель вважає, що ніхто не знає повного переліку заборон і правил. Наприклад, в одному з номерів є приватна ванна кімната королева. Двері розкручуються як настінна панель, так і за нею є звичайний туалетний зал, який можна використовувати тільки її величність. Порушення цього правила дорівнює треазону і покарана в'язницею п'яти років. Це, мабуть, просто легенда. Даниїл зробив помилку на початку своєї кар’єри. Коли він, коханець книг, вперше знайшов себе в коридорі крила Господнього, він непристойно відкрив один з скляних бібліотечних шаф, розташованих уздовж стін і вивів фолію XVIII століття. охоронці безпеки помітили, що книги в шафах були майном лордів, і це було парламентська бібліотека для працівників для доступу на запит. злочин, немоволі, не тягне покарання.

. - Це легко отримати дрібно. Але я вже дізнався правила тут, і більше, ніж це, я відчуваю себе в любові до цієї будівлі і його історії. Тільки я не хотів би працювати тут до пенсії, але щороку стає більш важко залишити: Верховна Рада поганяє. Стабільність, бонуси, такі як сезонні квитки в тренажерний зал, дитячий садок або соціальна картка. Я нещодавно звернувся до водія міністрів, які приводять ягуар. Таким чином, цей водій сказав, що робота велика, зарплата висока, автомобіль є звірою, але його майбутнє залежить від того, яка партія виграє вибори. Це не може стати співробітниками дому Господнього. Зміни живлення, перебування.

Традиції

Упродовж багатьох років на території Великої Британії відбувалися колишні правила ведення у Великій Британії. Багато традицій більше не відчувають себе, але не офіційно скасовані. Заборонено випускати слова, які можуть відкликати інших членів Парламенту, не можна наголосити, що інший учасник парламенту п'яний або лежачи. Перелік заборонених виразів періодично оновлюється під час засідань парламенту. Включає такі слова, як «ковард», «Ліар», «хольган», «лібертін», «рат», «смокт», «страй», «піг», «сніч». Якщо слово спійманий, він буде просити його повернутися, інакше покарання або підвіска буде слідувати.

У Верховній Раді заборонено.

Заборонено вмирати на території Парламенту: ті, хто перенесли сумну долю, знаходяться неподалік, і тільки зареєстровані смерть.

Єдиний тютюн, що допускається на території, є глухим, і тільки для членів Дім Загальних зборів.

Заборонено вводити парламент в броню.

Члени Будинок Речі не допускаються доторкнутися до церковної скульптури, що стоять на в’їзді до пансіонату.

Парламент не допускається з замками та навісами.

Сісти нижнього будинку починається з молитви: всі члени молилися стоячи, стоячи стіни.

Від часу, коли він був на замовлення, щоб носити мечі в парламенті, і важко колінувати мечем на поясі.

Медалі або інші знаки, що показують користь або подяку монарху, не можна носити в парламенті.

Наприкінці слуху поліцейський надходить до будівлі та шаутів, «Хто буде додому?» Культура зумовлена тим, що депутати, які використовуються для того, щоб поїхати додому через погано освітлені вулиці.

Поставлення залу, членів нижнього будинку лука до динаміка. Ця традиція почалась, коли Будинок Речі сіл у Штафанській капелі та динаміку сати біля вівтара (зробивши луку до вівтара).

При зверненні до спікера, чоловічий парламентар повинен носити капелюх.

Фото: ЧАСТИНИ ІМПАНІЇ / Російський погляд, AGE FOTOSTOCK / російський погляд ROGER HARRIS, JESSICA TAYLOR / UK PARLIAMENT, GETTY IMAGES / FOTOBANK.COM (X2); AFP / EAST НОВИНИ, AFP / EAST НОВИНИ, AFP / EAST НОВИНИ; GETTY IMAGES / FOTOBANK.COM (X2), UK PARLIAMENT, REUTERS / VOSTOCK PHOTO, AFP / EAST НОВИНИ, РЕЮТЕРи / VOSSTOCK PHOTOTOTOTOTO; AGE FOTOK / VOSSTOCK UK UK UK, УКРАЇНСЬКЕ

Джерело:vokrugsveta.ru

Джерело: /users/1077

Категории

Смотрите также

Новое и интересное